Hmm demek ki o yüzden bana bisey demedi 2liyle testlerle alakalı. Bi daha ki kontrole kadar geciyo zaten. Yaptırmamış olcam.Bir defalığa mahsus 110 € ödeme yaparsanız bundan sonraki bütün ultrasonlar ücretsiz olur dedi. Bizde dün ödedik. İkili testide ben sordum ama doktor pek yanasmadi, yaşın 26, ailenizde de yok ama istersen yine de yaparım dedim. Kararsız kaldım.
Teşekkür ederimYanma varsa idrar tahlili istiyorlar benim ki üstten etti
Canım ben de lutinus fitil kullanıyorum ve her gün o kadar çok akıntım oluyor ki su gibi. Fitil geliyor suyla birlikte bazen sadece su gibi geliyor yani çok normal benim aklıma hiç gelmedi aksi bir durum sen de içini ferah tut bir sıkıntı yokturMesaj attım asistanı döndü yurtdışındaymış. Bekleyeceğim büyük ihtimal çünkü bugün takip ettim sadece fitil akıntısıyla geliyor su gibi akıntı. Fitilin akıntısı geçince gelmiyor.
Tesekkur ederimGeçmiş olsun
Geçmiş olsun , hamilelik insanın bünyesini çok etkiliyorBugun ufak capli bi bayginlik gecirmisim tansiyonum dusmus sanki deprem oluyor sandim gozum karardi yerde buldum kendimi diz kapagim kanadi hastaneden geldik cok sukur iyiyiz o anlik bi tansiyon dusmesi yasamisim
Anlam veremedim gerçekten halbuki senin isteklerini yerine getirmek onun için sevinç verici bişey olmalı belli işyeriyle ilgili kafası falan mı yoğun acabaSelam kızlar açıkçası çok moralim bozuk size yazmak istedim canınız bişey istediği zaman eşiniz alıyor mu ilk gebeligimde hasrettim ki bir gün canım bişey çeksin de eşim alsınneyi asersem ya unuttum diyordu ya başka zaman diyordu
Dün akşam ilk defa canım kadayıf çekti eşim carsidaydi mesaj attım üst üste lütfen al diye aliriz dedi eve gelmesini bı heyecanla bekledim canım baya çekmişti cnku geldi yine elleri boşben çok üzülüyorum bu duruma gerçekten neden böyle yapıyor diye bilmiyom işte size yazmak istedim
İnşallah canım hepimizinkini Allah korusunOndan dolayı olabilir, çünkü ikili testte 35 yaş uzerini direk risk görüyorlarmış. Hangisini yaptırırsan, hic birinde bir sorun olmaz insallah canım
Sordunmu ona hiç neden böyle yaptıgınıSelam kızlar açıkçası çok moralim bozuk size yazmak istedim canınız bişey istediği zaman eşiniz alıyor mu ilk gebeligimde hasrettim ki bir gün canım bişey çeksin de eşim alsınneyi asersem ya unuttum diyordu ya başka zaman diyordu
Dün akşam ilk defa canım kadayıf çekti eşim carsidaydi mesaj attım üst üste lütfen al diye aliriz dedi eve gelmesini bı heyecanla bekledim canım baya çekmişti cnku geldi yine elleri boşben çok üzülüyorum bu duruma gerçekten neden böyle yapıyor diye bilmiyom işte size yazmak istedim
Yok canım dedim ya ilk olan bişey değil ilk gebeligimde de durum ayniydiAnlam veremedim gerçekten halbuki senin isteklerini yerine getirmek onun için sevinç verici bişey olmalı belli işyeriyle ilgili kafası falan mı yoğun acaba
İşte unutuyorum falan deyip gecistiiryo dün bunun için yarım saat ağladım ona söylemedim belim ağrıyor diye ağlıyorum dedimSordunmu ona hiç neden böyle yaptıgını.hormonlarımız zaten değişik bu zamanlarda herşeye 2 kat üzülüyoruz.
Üzme sen kendini belki farkına varır alır.ne denir bilmiyorumda.şu zamandada canın istediginide yiyememk insanı daha cok üzrntüye sürüklüyorİşte unutuyorum falan deyip gecistiiryo dün bunun için yarım saat ağladım ona söylemedim belim ağrıyor diye ağlıyorum dedim
Evet benimde öyle oluyor günde iki kere kullanıyorum akıntı yaptığı saatler hep aynı onun dışında hiç olmuyorMesaj attım asistanı döndü yurtdışındaymış. Bekleyeceğim büyük ihtimal çünkü bugün takip ettim sadece fitil akıntısıyla geliyor su gibi akıntı. Fitilin akıntısı geçince gelmiyor.
Benim de mide rahim kısmı şiş bayaBenim karnım hemen çıktı, sizin de öyle mi kızlar?
Anadolu yakası, ama bulabilirsem Avrupa tarafı da olur. Bazı özel hastaneler belli bir ücret karşılığında veriyormuş heyet raporunu.Nerede oturuosun cnm Avrupa anadolumu yakasında
Bndede yumru gibi bi şişlik varBenim de mide rahim kısmı şiş baya.
Kasiklarimda baskı var benim de yada bana mı oyle geliyor acabaBndede yumru gibi bi şişlik var
Bnce şişiyoruz hele senin ikinci bebegin daha cabuk şişerKasiklarimda baskı var benim de yada bana mı oyle geliyor acaba
Devletten almak biraz daha zor sanırım, tanıdık doktor lazım.Kağıthane Pendik Sancaktepe Sultanbeyli Eyüp Sultan devlet hastanesidaha vardirdda sormak araştırmak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?