2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Hmm demek ki o yüzden bana bisey demedi 2liyle testlerle alakalı. Bi daha ki kontrole kadar geciyo zaten. Yaptırmamış olcam.

Canım ben de lutinus fitil kullanıyorum ve her gün o kadar çok akıntım oluyor ki su gibi. Fitil geliyor suyla birlikte bazen sadece su gibi geliyor yani çok normal benim aklıma hiç gelmedi aksi bir durum sen de içini ferah tut bir sıkıntı yoktur

Selam kızlar açıkçası çok moralim bozuk size yazmak istedim canınız bişey istediği zaman eşiniz alıyor mu ilk gebeligimde hasrettim ki bir gün canım bişey çeksin de eşim alsın neyi asersem ya unuttum diyordu ya başka zaman diyordu
Dün akşam ilk defa canım kadayıf çekti eşim carsidaydi mesaj attım üst üste lütfen al diye aliriz dedi eve gelmesini bı heyecanla bekledim canım baya çekmişti cnku geldi yine elleri boş ben çok üzülüyorum bu duruma gerçekten neden böyle yapıyor diye bilmiyom işte size yazmak istedim

Bugun ufak capli bi bayginlik gecirmisim tansiyonum dusmus sanki deprem oluyor sandim gozum karardi yerde buldum kendimi diz kapagim kanadi hastaneden geldik cok sukur iyiyiz o anlik bi tansiyon dusmesi yasamisim
Geçmiş olsun , hamilelik insanın bünyesini çok etkiliyor gelmiş geçmiş olsun daha iyisiniz inşalllah

Anlam veremedim gerçekten halbuki senin isteklerini yerine getirmek onun için sevinç verici bişey olmalı belli işyeriyle ilgili kafası falan mı yoğun acaba

Ondan dolayı olabilir, çünkü ikili testte 35 yaş uzerini direk risk görüyorlarmış. Hangisini yaptırırsan, hic birinde bir sorun olmaz insallah canım
İnşallah canım hepimizinkini Allah korusun

Sordunmu ona hiç neden böyle yaptıgını .hormonlarımız zaten değişik bu zamanlarda herşeye 2 kat üzülüyoruz.

Evet benimde öyle oluyor günde iki kere kullanıyorum akıntı yaptığı saatler hep aynı onun dışında hiç olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…