2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Fitili kullanırkenki akıntınız nasıldı peki
Ben transfer sürecinden beri fitil kullanıyorum. Akıntım pütürlü oluyor ilacın kalıntılarını atıyor vücut. Sonrasında da benimde bazen kremsi bazen su gibi geliyor sanki terlemişim gibi oluyor bazen çamaşırım.

Evet bende de öyle fitilin akıntısı geliyor bazen de su gibi akıntı geliyor ama bazen fazla oluyor su gibi akıntı o korkuttu beni.

Evet bende de öyle fitilin akıntısı geliyor bazen de su gibi akıntı geliyor ama bazen fazla oluyor su gibi akıntı o korkuttu beni.
Tedirgin oluyorsanız yinede bir doktorunuza danışın aklınızda kalmasın. Hormonlarımız çok değişken bazen artıyor akıntı bazen azalıyor gerçekten anlaşılması zor

Gittik doktora karından baktılar, çok şükür hersey yolundaymış, bebeğimin boyu 6.5 cm olmuş. Kalbini de dinledim ilk defa çok güzeldi, şimdi 1 ay sonraya tekrar randevu verdiler. Çok sevindimm
Ne güzel.cok sevindim adına ben pek bisey anlamadım ama kısa da olsa güzeldi ya görmek. Ultrason konusunda bisey dediler mi 3 tanesi ücretsiz falan gibisinden

Tedirgin oluyorsanız yinede bir doktorunuza danışın aklınızda kalmasın. Hormonlarımız çok değişken bazen artıyor akıntı bazen azalıyor gerçekten anlaşılması zor
Aksi gibi doktorum da izinde ya başka bi doktora gitcem ya da dönmesini bekleyeceğim bakalım.

Aksi gibi doktorum da izinde ya başka bi doktora gitcem ya da dönmesini bekleyeceğim bakalım.
Telefonlada yorumda bulunabilir belki. Başka doktora gitmek bana hep riskli geliyor nedense olmadık şeyler söylüyorlar canın sıkılmaz inşallah

Telefonlada yorumda bulunabilir belki. Başka doktora gitmek bana hep riskli geliyor nedense olmadık şeyler söylüyorlar canın sıkılmaz inşallah
Mesaj attım asistanı döndü yurtdışındaymış. Bekleyeceğim büyük ihtimal çünkü bugün takip ettim sadece fitil akıntısıyla geliyor su gibi akıntı. Fitilin akıntısı geçince gelmiyor.

Güzel haberler almak çok ama çok güzel günümüz aynı sizinle benim de tahmini doğum tarihim sizinki gibi benim kontrolüm geçen haftaydı, sıradaki de önümüzdeki hafta cumartesi sabırsızlıkla bekliyorum hep güzel haberler alalım inşallah

Çok şükür hiç bir sıkıntı olmadan ilerledik. Parmak bebek olmuşuz. İkili tarama için kan verdim fakat burun ölçümü yapamadı. Elleriyle yüzünü kapattı. Bahane oldu aslında haftaya bir daha göreceğiz. Kıza benziyor dedi ama kesin değilmiş. Bir dahaki aya belki belli olur dedi. İçim içimi yiyor bir şeyler almak istiyorum.

Umarım sorunsuz şekilde ilerlemeye devam eder, bu tarama testleri falan beni çok geriyor ama herşey minikler için hepsi sağlıkla sağ salim doğsunlar inşallah ayyy ben de çok merak ediyorum cinsiyetini hem bisürü şey almak istiyorum hem de acele etmek istemiyorum

Ne güzel.cok sevindim adına ben pek bisey anlamadım ama kısa da olsa güzeldi ya görmek. Ultrason konusunda bisey dediler mi 3 tanesi ücretsiz falan gibisinden
Bir defalığa mahsus 110 € ödeme yaparsanız bundan sonraki bütün ultrasonlar ücretsiz olur dedi. Bizde dün ödedik. İkili testide ben sordum ama doktor pek yanasmadi, yaşın 26, ailenizde de yok ama istersen yine de yaparım dedim. Kararsız kaldım.

Bi kere benim tüm iç çamaşırımı ıslattı ama sıkıntı yoktu çok şükür doktor olabilir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…