2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
İlkinde ne zaman şişmişti senin acaba.Bnde cok heyecanlıyım nasıl birşey olacagımı bilmiyorum bnde 51le kalmıştım 53 olmuşum
En azından kilon yokmuş canim çok alsan da veriliyor doğum sonrasında bizzat tecrübe edildi 3.aydan sonra çıkıyor gobusler ama kişiye göre değişir canim

En azından kilon yokmuş canim çok alsan da veriliyor doğum sonrasında bizzat tecrübe edildi 3.aydan sonra çıkıyor gobusler ama kişiye göre değişir canim
Hemen şişse keşke.bu durum eşimi üzecek bitane olan pantalonum kaldı gerisi olmuyor herkesim böyledir heralde

Kızlar yarın kontrolüm var beni aldı bir heyecan

Bu haftayı da atlatırsam biraz daha rahat edecek gibiyim, sata göre 10+3 olacak yarın. Öyle çok bir belirtim falan da olmayınca tedirginlik has safhada. Maşallah iştah desen var, sadece 9-10 gibi esnemeye başlıyorum akşamları sızıp kalıyorum

Yarın kontrolü olan var mı?

Eşinle detaylıca konuş bence .

Ben Söke Söke aldırırdım açıkçası . Bu konularda çok sertimdir. Şükür eşim de bir dediğimi iki etmez. Kızımda hiç aşermedim.. bunda da bulantıdan isteyerek yiyemiyırum canım istemiyor.

İşte unutuyorum falan deyip gecistiiryo dün bunun için yarım saat ağladım ona söylemedim belim ağrıyor diye ağlıyorum dedim
Canım senin kredi kartın yada paran olmuyor mu? Eli boş mu geldi ver internetten siparişi tek kişilik otur afiyetle ye. Yani ben bu saatten sonra adamın değişeceğini sanmıyorum kendini üzmene değmez bu Y kromozomlular da illa bir cinslik çıkıyor çok mantık aramıyorum ben

Ya canım benim kıyamam sana. Sende yoksa çarp eşinden kartı almıyorsan ben alırım de, yemek sepetidir Trendyol yemektir bi sürü uygulama var, pastanelerin kendi sipariş hatları var ara söyle gelsin. Ye mis gibi. Ya ben de eşime pek demiyorum bi şey evdeyim şimdi hep o baya ağır çalışıyor bazen normal market alışverişi için bile çok yorgun oluyor. Söylüyoruz eve çoğu zaman. Kıyamam üzme sen kendini böyle bir şeye.
Bende bi ayva göbeği vardi zaten 3 kilo almışım şimdiden göbek şekil değiştiriyor
YA benim bugün 8. Hafta bitiyor. Kiloda değişim yok ama tam olarak rahim bölgem dışarı uzadı resmen

Canım benim lütfen öyle tek başına ağlama,kendini üzme.Esine açık açık anlat konuyu,neden ağladığını.Bir ihtimal aklıma acaba parası yokta mi alamadı diye geldi ama bilemem tabi.Herseyin yolu iletişimden geçiyor canım, açık oyna kartlarını üzülme lütfen,kıyamıyorum hamislerin üzülmesine,bu eşlere de kızıyorum çok .

İşte unutuyorum falan deyip gecistiiryo dün bunun için yarım saat ağladım ona söylemedim belim ağrıyor diye ağlıyorum dedim
Çıkış saatinde arasanız belki gerçekten unutuyordur. Hormonların etkisiyle daha fazla etkileniyoruz bu durumlardan ama kendinizi yıpratmayın lütfen

Hemen şişse keşke.bu durum eşimi üzecek bitane olan pantalonum kaldı gerisi olmuyor herkesim böyledir heralde
Allahtan yaz geliyor giyinmek rahat olacak canim Tek kötü yanı sıcaklar çok bunaltıyor
Bende onu soracaktım canim bugn saniyordum güzel haberlerle gel insallah benimde ptesi gelmiyor resmen
Rahim büyüdüğü için olur canım bundan sonra genişlemeye devam

Bende hiç kot pantolon giyemiyorum artık 63kg olmuşum. Aslında kg sürekli değişiklik gösteriyordu bende artık sabitlendim herhalde tüp bebekten dolayı ilaçlar kg yaptı malesef Başlamadan önce 60tım boyum 1.72. Transferden sonra 66 falan oldum sonra 62ye düştüm aslında 1 kg almışım şu ana kadar birde hiç kusma vs olmayınca veremedim fazla kg. Eşofman giyiyorum sürekli gündüzleri çok olmasada akşamları bir karnım şişiyor sanki 5 aylık 16.hafta sonrası yogaya başlayacağım zaten şimdiden belim ağrıyor çünkü

ya nasıl iş yaa çok sinirlendim ben olsam o adamla birrr güzel kavga ederdim çatır çatır dövüşürdüm montumu alır çıkar kendim alırdım ve onunla da assssla konuşmazdım. nasıl olabilir ya Allahım yarabbim kesinlkle söyle kız kalk git al canının çektiğini ye iç. alamazsan internetten sipariş ver. ay çok sinirlendim nasıl bu adam böyle yapıyor

Belim ağrıyor diye ağladığınızda bir tepki vermedi mi? Hiç, yapabileceğim bişey var mı yada doktora gidelim mi? Dedi mi? Erkekler bazen naz yapıyor, ilgi bekliyor diye de önemsemiyor olabilir. Keşke, imkânınız varsa siz internetten kadayıf söyleyip ona vermeden karşısında oturup yeseydiniz. İnşallah hata yaptığının farkına varır.

Sen gizlemeden direk söyle ama . Erkek tarafı akıl edemez pek bu tür şeylere

Çıkış saatinde arasanız belki gerçekten unutuyordur. Hormonların etkisiyle daha fazla etkileniyoruz bu durumlardan ama kendinizi yıpratmayın lütfen

Ah kızlar sert çıksam diretsem belki alır ama benim için o saatten sonra bir tadı olmuyor o şekilde yemem asla boğazımdan geçmez evet kendim alabilirim ama işte bazen böyle boşluğa düşüp ondan isteyiveriyorum nede olsa çarşıda zaten diye ama dün kendime yemin verdim asla bir daha hiç bişey istemicem konuş belli et demişsiniz ama ilk gebeligimde çok konuştum kavga çıkardım onun yüzünden agladigimi belli ettim ama adı sen bir tatlı için ağlıyorsun oldu halbuki ben gördüğüm bana verdiği ilgiye ağladım ama anlamadı artık susuyorum ben bu yüzden ikinci bir gebeliğe çok karşıydim asla istemiyordum işte oldu bir kere rabbim evlatlarima sağlık versin ne diyeyim

Dizi izliyordu telefonunda doktora gidelim dedi yok dedim dizisini izlemeye devam etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…