Bende bi ayva göbeği vardi zaten 3 kilo almışım şimdiden göbek şekil değiştiriyorBnce şişiyoruz hele senin ikinci bebegin daha cabuk şişer
İlkinde ne zaman şişmişti senin acaba.Bnde cok heyecanlıyım nasıl birşey olacagımı bilmiyorumBende bi ayva göbeği vardi zaten 3 kilo almışım şimdiden göbek şekil değiştiriyor
En azından kilon yokmuş canim çok alsan da veriliyor doğum sonrasında bizzat tecrübe edildiİlkinde ne zaman şişmişti senin acaba.Bnde cok heyecanlıyım nasıl birşey olacagımı bilmiyorumbnde 51le kalmıştım 53 olmuşum
Hemen şişse keşke.bu durum eşimi üzecek bitane olan pantalonum kaldı gerisi olmuyorEn azından kilon yokmuş canim çok alsan da veriliyor doğum sonrasında bizzat tecrübe edildi3.aydan sonra çıkıyor gobusler ama kişiye göre değişir canim
Su gibiydi bacimFitili kullanırkenki akıntınız nasıldı peki
Yo hic muayene etmedi beni sadece rengini yogunlugunu fln sorduCanım akıntı için alttan muayene ediyor degilmi benim çok fazla hafif yanmada var son günlerde
Eşinle detaylıca konuş bence .Selam kızlar açıkçası çok moralim bozuk size yazmak istedim canınız bişey istediği zaman eşiniz alıyor mu ilk gebeligimde hasrettim ki bir gün canım bişey çeksin de eşim alsınneyi asersem ya unuttum diyordu ya başka zaman diyordu
Dün akşam ilk defa canım kadayıf çekti eşim carsidaydi mesaj attım üst üste lütfen al diye aliriz dedi eve gelmesini bı heyecanla bekledim canım baya çekmişti cnku geldi yine elleri boşben çok üzülüyorum bu duruma gerçekten neden böyle yapıyor diye bilmiyom işte size yazmak istedim
Sen gizlemeden direk söyle ama . Erkek tarafı akıl edemez pek bu tür şeylereİşte unutuyorum falan deyip gecistiiryo dün bunun için yarım saat ağladım ona söylemedim belim ağrıyor diye ağlıyorum dedim
Canım senin kredi kartın yada paran olmuyor mu? Eli boş mu geldi ver internetten siparişi tek kişilik otur afiyetle ye. Yani ben bu saatten sonra adamın değişeceğini sanmıyorum kendini üzmene değmez bu Y kromozomlular da illa bir cinslik çıkıyor çok mantık aramıyorum benİşte unutuyorum falan deyip gecistiiryo dün bunun için yarım saat ağladım ona söylemedim belim ağrıyor diye ağlıyorum dedim
Anladım canım teşekkür ederim bende pazartesi karantinam bitiyor gidecegim hemen söylerim ne olur ne olmaz aklıma takıldıYo hic muayene etmedi beni sadece rengini yogunlugunu fln sordu
Ya canım benim kıyamam sana. Sende yoksa çarp eşinden kartı almıyorsan ben alırım de, yemek sepetidir Trendyol yemektir bi sürü uygulama var, pastanelerin kendi sipariş hatları var ara söyle gelsin. Ye mis gibi. Ya ben de eşime pek demiyorum bi şey evdeyim şimdi hep o baya ağır çalışıyor bazen normal market alışverişi için bile çok yorgun oluyor. Söylüyoruz eve çoğu zaman. Kıyamam üzme sen kendini böyle bir şeye.Selam kızlar açıkçası çok moralim bozuk size yazmak istedim canınız bişey istediği zaman eşiniz alıyor mu ilk gebeligimde hasrettim ki bir gün canım bişey çeksin de eşim alsınneyi asersem ya unuttum diyordu ya başka zaman diyordu
Dün akşam ilk defa canım kadayıf çekti eşim carsidaydi mesaj attım üst üste lütfen al diye aliriz dedi eve gelmesini bı heyecanla bekledim canım baya çekmişti cnku geldi yine elleri boşben çok üzülüyorum bu duruma gerçekten neden böyle yapıyor diye bilmiyom işte size yazmak istedim
YA benim bugün 8. Hafta bitiyor. Kiloda değişim yok ama tam olarak rahim bölgem dışarı uzadı resmenBende bi ayva göbeği vardi zaten 3 kilo almışım şimdiden göbek şekil değiştiriyor
Canım benim lütfen öyle tek başına ağlama,kendini üzme.Esine açık açık anlat konuyu,neden ağladığını.Bir ihtimal aklıma acaba parası yokta mi alamadı diye geldi ama bilemem tabi.Herseyin yolu iletişimden geçiyor canım, açık oyna kartlarınıSelam kızlar açıkçası çok moralim bozuk size yazmak istedim canınız bişey istediği zaman eşiniz alıyor mu ilk gebeligimde hasrettim ki bir gün canım bişey çeksin de eşim alsınneyi asersem ya unuttum diyordu ya başka zaman diyordu
Çıkış saatinde arasanız belki gerçekten unutuyordur. Hormonların etkisiyle daha fazla etkileniyoruz bu durumlardan ama kendinizi yıpratmayın lütfenİşte unutuyorum falan deyip gecistiiryo dün bunun için yarım saat ağladım ona söylemedim belim ağrıyor diye ağlıyorum dedim
Allahtan yaz geliyor giyinmek rahat olacak canim Tek kötü yanı sıcaklar çok bunaltıyorHemen şişse keşke.bu durum eşimi üzecek bitane olan pantalonum kaldı gerisi olmuyorherkesim böyledir heralde
Bende onu soracaktım canim bugn saniyordum güzel haberlerle gel insallah benimde ptesi gelmiyor resmenKızlar yarın kontrolüm var beni aldı bir heyecan
Bu haftayı da atlatırsam biraz daha rahat edecek gibiyim, sata göre 10+3 olacak yarın. Öyle çok bir belirtim falan da olmayınca tedirginlik has safhada. Maşallah iştah desen var, sadece 9-10 gibi esnemeye başlıyorum akşamları sızıp kalıyorum
Yarın kontrolü olan var mı?
Rahim büyüdüğü için olur canım bundan sonra genişlemeye devamYa canım benim kıyamam sana. Sende yoksa çarp eşinden kartı almıyorsan ben alırım de, yemek sepetidir Trendyol yemektir bi sürü uygulama var, pastanelerin kendi sipariş hatları var ara söyle gelsin. Ye mis gibi. Ya ben de eşime pek demiyorum bi şey evdeyim şimdi hep o baya ağır çalışıyor bazen normal market alışverişi için bile çok yorgun oluyor. Söylüyoruz eve çoğu zaman. Kıyamam üzme sen kendini böyle bir şeye.
YA benim bugün 8. Hafta bitiyor. Kiloda değişim yok ama tam olarak rahim bölgem dışarı uzadı resmen
Bende hiç kot pantolon giyemiyorum artık 63kg olmuşum. Aslında kg sürekli değişiklik gösteriyordu bende artık sabitlendim herhalde tüp bebekten dolayı ilaçlar kg yaptı malesefHemen şişse keşke.bu durum eşimi üzecek bitane olan pantalonum kaldı gerisi olmuyorherkesim böyledir heralde
ya nasıl iş yaa çok sinirlendim ben olsam o adamla birrr güzel kavga ederdim çatır çatır dövüşürdüm montumu alır çıkar kendim alırdım ve onunla da assssla konuşmazdım. nasıl olabilir ya Allahım yarabbim kesinlkle söyle kız kalk git al canının çektiğini ye iç. alamazsan internetten sipariş ver. ay çok sinirlendim nasıl bu adam böyle yapıyorSelam kızlar açıkçası çok moralim bozuk size yazmak istedim canınız bişey istediği zaman eşiniz alıyor mu ilk gebeligimde hasrettim ki bir gün canım bişey çeksin de eşim alsınneyi asersem ya unuttum diyordu ya başka zaman diyordu
Belim ağrıyor diye ağladığınızda bir tepki vermedi mi? Hiç, yapabileceğim bişey var mı yada doktora gidelim mi? Dedi mi? Erkekler bazen naz yapıyor, ilgi bekliyor diye de önemsemiyor olabilir. Keşke, imkânınız varsa siz internetten kadayıf söyleyip ona vermeden karşısında oturup yeseydiniz. İnşallah hata yaptığının farkına varır.İşte unutuyorum falan deyip gecistiiryo dün bunun için yarım saat ağladım ona söylemedim belim ağrıyor diye ağlıyorum dedim
Eşinle detaylıca konuş bence .
Ben Söke Söke aldırırdım açıkçası . Bu konularda çok sertimdir. Şükür eşim de bir dediğimi iki etmez. Kızımda hiç aşermedim.. bunda da bulantıdan isteyerek yiyemiyırum canım istemiyor.
Sen gizlemeden direk söyle ama . Erkek tarafı akıl edemez pek bu tür şeylere
Canım senin kredi kartın yada paran olmuyor mu? Eli boş mu geldi ver internetten siparişi tek kişilik otur afiyetle ye. Yani ben bu saatten sonra adamın değişeceğini sanmıyorum kendini üzmene değmez bu Y kromozomlular da illa bir cinslik çıkıyor çok mantık aramıyorum ben
Canım benim lütfen öyle tek başına ağlama,kendini üzme.Esine açık açık anlat konuyu,neden ağladığını.Bir ihtimal aklıma acaba parası yokta mi alamadı diye geldi ama bilemem tabi.Herseyin yolu iletişimden geçiyor canım, açık oyna kartlarınıüzülme lütfen,kıyamıyorum hamislerin üzülmesine,bu eşlere de kızıyorum çok .
Çıkış saatinde arasanız belki gerçekten unutuyordur. Hormonların etkisiyle daha fazla etkileniyoruz bu durumlardan ama kendinizi yıpratmayın lütfen
Ah kızlar sert çıksam diretsem belki alır ama benim için o saatten sonra bir tadı olmuyor o şekilde yemem asla boğazımdan geçmez evet kendim alabilirim ama işte bazen böyle boşluğa düşüp ondan isteyiveriyorum nede olsa çarşıda zaten diye ama dün kendime yemin verdim asla bir daha hiç bişey istemicem konuş belli et demişsiniz ama ilk gebeligimde çok konuştum kavga çıkardım onun yüzünden agladigimi belli ettim ama adı sen bir tatlı için ağlıyorsun olduya nasıl iş yaa çok sinirlendim ben olsam o adamla birrr güzel kavga ederdim çatır çatır dövüşürdüm montumu alır çıkar kendim alırdım ve onunla da assssla konuşmazdım. nasıl olabilir ya Allahım yarabbim kesinlkle söyle kız kalk git al canının çektiğini ye iç. alamazsan internetten sipariş ver. ay çok sinirlendim nasıl bu adam böyle yapıyor
Dizi izliyordu telefonunda doktora gidelim dedi yok dedim dizisini izlemeye devam ettiBelim ağrıyor diye ağladığınızda bir tepki vermedi mi? Hiç, yapabileceğim bişey var mı yada doktora gidelim mi? Dedi mi? Erkekler bazen naz yapıyor, ilgi bekliyor diye de önemsemiyor olabilir. Keşke, imkânınız varsa siz internetten kadayıf söyleyip ona vermeden karşısında oturup yeseydiniz. İnşallah hata yaptığının farkına varır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?