2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Tamam canım sen üzme kendini, erkeklerin odunluğu tutuyor zaman zaman. Ama o seni nasıl değersiz hissettirip seni üzdüyse sen de bi yolunu bulup ona aynı şeyleri hissettir. ne olacak yani bi kaç ay poh pohlasalar el üstünde tutsalar. valla hiç anlamıyorum bu erkekleri.

Maalesef canım değişmeyen değişmiyor. Sen evlatların için moralini yüksek tut. Beklenti daha da üzüyor insanı, biliyorsun ki huyu böyle bırak ağzını kirletme artık canının istediğini de ye nefsin kalmasın

İzmir'de ücreti ne kadar ? Hangi hastane ve ikili üçlü taramaya gerek var mı bu testi yaptırınca arkadaşım merak ettim
Ücretler göndereceğiniz ülkeye göre değişiyor. Biz abdye yollayacağız 5500 tl. Hayır tarama testlerine gerek kalmıyor bu testten sonra. Hastaneler yapmıyor bu testi özel lab. Yaptıracağız.

Kızlar merhaba burada ne yazıyor okuyabilen var mı

Eklentiler

• 1645794978633359284577975490763.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 95
Bi kere benim tüm iç çamaşırımı ıslattı ama sıkıntı yoktu çok şükür doktor olabilir dedi

Evet benimde öyle oluyor günde iki kere kullanıyorum akıntı yaptığı saatler hep aynı onun dışında hiç olmuyor

Su gibiydi bacim
Çok çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız

Hemen şişse keşke.bu durum eşimi üzecek bitane olan pantalonum kaldı gerisi olmuyor herkesim böyledir heralde
Ben de göbeğimin çıkmasını bekliyorum hep hamile kıyafetlerine özenmişimdir niye bilmiyorum Şimdiden gösteriyorum bak bunlar hamileler için diye önden hazırlıyorum

Ben de göbeğimin çıkmasını bekliyorum hep hamile kıyafetlerine özenmişimdir niye bilmiyorum Şimdiden gösteriyorum bak bunlar hamileler için diye önden hazırlıyorum
Ben aldırdım bi kaç tane kotlarım olmuyor bebek zarar görür diye napim zamanımız geldi bence alalım aldıralm

Ben aldırdım bi kaç tane kotlarım olmuyor bebek zarar görür diye napim zamanımız geldi bence alalım aldıralm
Pek dışarı çıkmadığım ve genelde salaş giydiğim için henüz olmuyor diyemiyorum Biraz göbüş çıksın da hevesle alıcam Zaten sıkı giyince ağrıyor cidden istesen bile giyemezsin bahane de var mis gibi al tabii

Kışlık cok lazım degil artık ya 2 ay kaldı zaten bitmesine yazlıklar çıkınca artık en cok yazı geçiricezneyse sende cinsiyetini ögrenince acısını bebiş kıyafetlerini aldırarak cıkarırsın ona seslenemez

Daha önce doğum yapmış arkadaşlar sezeryan mı normal mi yaptınız ve sizce hangisi daha iyi? Daha çok erken biliyorum ama doğum hakkında hiç bi fikrim yok ilk olacak herkesin doğum hikayesi korkunç
Kendini simdiden strese sokma bebegin gelisine bagli bu isler evdeki hesap carsiya uymuyo kimsenin hikayesinide dinleme kendi hikayeni kendin yasa hepsinin bi zorlugu var kolay degil anne olmak bebegine kavusmak herseyin bi zorlugu var ister normal ister sezaryan ikiside cok basit ve siradan degil bebegini kucagina alinca hepsini unutuyosun onun yumusacik teni, hizli hizli nefes alip verisi dunyalara bedel bunlara odaklan

Tabi ki tatlış kıyafetler alcam kendime de accuk çıksın göbüş de böyle tam hamile olayım istiyorum. Yaa bebiş de kız olursa var yaa eşim o zaman yandı asıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…