Tamam canım sen üzme kendini, erkeklerin odunluğu tutuyor zaman zaman. Ama o seni nasıl değersiz hissettirip seni üzdüyse sen de bi yolunu bulup ona aynı şeyleri hissettir. ne olacak yani bi kaç ay poh pohlasalar el üstünde tutsalar. valla hiç anlamıyorum bu erkekleri.Ah kızlar sert çıksam diretsem belki alır ama benim için o saatten sonra bir tadı olmuyor o şekilde yemem asla boğazımdan geçmez evet kendim alabilirim ama işte bazen böyle boşluğa düşüp ondan isteyiveriyorum nede olsa çarşıda zaten diye ama dün kendime yemin verdim asla bir daha hiç bişey istemicem konuş belli et demişsiniz ama ilk gebeligimde çok konuştum kavga çıkardım onun yüzünden agladigimi belli ettim ama adı sen bir tatlı için ağlıyorsun olduhalbuki ben gördüğüm bana verdiği ilgiye ağladım ama anlamadı artık susuyorum ben bu yüzden ikinci bir gebeliğe çok karşıydim asla istemiyordum işte oldu bir kere rabbim evlatlarima sağlık versin ne diyeyim
Daha iyiyim tesekkur ederim cok halsiz dusmusum o yuzden birde tansiyonum dusmusGeçmiş olsun , hamilelik insanın bünyesini çok etkiliyorgelmiş geçmiş olsun daha iyisiniz inşalllah
Maalesef canım değişmeyen değişmiyor. Sen evlatların için moralini yüksek tut. Beklenti daha da üzüyor insanı, biliyorsun ki huyu böyle bırak ağzını kirletme artık canının istediğini de ye nefsin kalmasınAh kızlar sert çıksam diretsem belki alır ama benim için o saatten sonra bir tadı olmuyor o şekilde yemem asla boğazımdan geçmez evet kendim alabilirim ama işte bazen böyle boşluğa düşüp ondan isteyiveriyorum nede olsa çarşıda zaten diye ama dün kendime yemin verdim asla bir daha hiç bişey istemicem konuş belli et demişsiniz ama ilk gebeligimde çok konuştum kavga çıkardım onun yüzünden agladigimi belli ettim ama adı sen bir tatlı için ağlıyorsun olduhalbuki ben gördüğüm bana verdiği ilgiye ağladım ama anlamadı artık susuyorum ben bu yüzden ikinci bir gebeliğe çok karşıydim asla istemiyordum işte oldu bir kere rabbim evlatlarima sağlık versin ne diyeyim
Bende pazartesi yaptıracağım. Güzel sonuçlar alırız inşllhİzmirde yaptıracağım nıpt testi
İzmir'de ücreti ne kadar ? Hangi hastane ve ikili üçlü taramaya gerek var mı bu testi yaptırınca arkadaşım merak ettimİzmirde yaptıracağım nıpt testi
Ücretler göndereceğiniz ülkeye göre değişiyor. Biz abdye yollayacağız 5500 tl. Hayır tarama testlerine gerek kalmıyor bu testten sonra. Hastaneler yapmıyor bu testi özel lab. Yaptıracağız.İzmir'de ücreti ne kadar ? Hangi hastane ve ikili üçlü taramaya gerek var mı bu testi yaptırınca arkadaşım merak ettim
İnşallah hayırlısı olsunBende pazartesi yaptıracağım. Güzel sonuçlar alırız inşllh
Aynen soyleyin herseyinizi anlatin Allah korusun aklinizda kalacaginaAnladım canım teşekkür ederim bende pazartesi karantinam bitiyor gidecegim hemen söylerim ne olur ne olmaz aklıma takıldı
Bi kere benim tüm iç çamaşırımı ıslattı ama sıkıntı yoktu çok şükür doktor olabilir dedi
Canım ben de lutinus fitil kullanıyorum ve her gün o kadar çok akıntım oluyor ki su gibi. Fitil geliyor suyla birlikte bazen sadece su gibi geliyor yani çok normal benim aklıma hiç gelmedi aksi bir durum sen de içini ferah tut bir sıkıntı yoktur
Evet benimde öyle oluyor günde iki kere kullanıyorum akıntı yaptığı saatler hep aynı onun dışında hiç olmuyor
Çok çok teşekkür ederim içimi rahatlattınızSu gibiydi bacim
Başta ne yazdığınız anlamadım ama sanki cm mi yazıyor boyu olabilir mi ? ama virgülden sonra yazan fka(+) yani "fetal kalp atımı var/pozitif" demekKızlar merhaba burada ne yazıyor okuyabilen var mı
7 cm - FTA (+) boyutu ve fetal kalp atımı var gibi düşünüyorumKızlar merhaba burada ne yazıyor okuyabilen var mı
Ben de göbeğimin çıkmasını bekliyorum hep hamile kıyafetlerine özenmişimdir niye bilmiyorumHemen şişse keşke.bu durum eşimi üzecek bitane olan pantalonum kaldı gerisi olmuyorherkesim böyledir heralde
Ben aldırdım bi kaç tane kotlarım olmuyor bebek zarar görür diye napimBen de göbeğimin çıkmasını bekliyorum hep hamile kıyafetlerine özenmişimdir niye bilmiyorumŞimdiden gösteriyorum bak bunlar hamileler için diye önden hazırlıyorum
Tek, fka (+) kalp atışı var demek canım bana da yazmıştı. Bunu yazdıktan sonra tam gebe gibi davranmaya başladı doktorumKızlar merhaba burada ne yazıyor okuyabilen var mı
Pek dışarı çıkmadığım ve genelde salaş giydiğim için henüz olmuyor diyemiyorumBen aldırdım bi kaç tane kotlarım olmuyor bebek zarar görür diye napimzamanımız geldi bence alalım aldıralm
Kışlık cok lazım degil artık ya 2 ay kaldı zaten bitmesine yazlıklar çıkınca artık en cok yazı geçiricezPek dışarı çıkmadığım ve genelde salaş giydiğim için henüz olmuyor diyemiyorumBiraz göbüş çıksın da hevesle alıcam Zaten sıkı giyince ağrıyor cidden istesen bile giyemezsin bahane de var mis gibi al tabii
Kendini simdiden strese sokma bebegin gelisine bagli bu isler evdeki hesap carsiya uymuyo kimsenin hikayesinide dinleme kendi hikayeni kendin yasa hepsinin bi zorlugu var kolay degil anne olmak bebegine kavusmak herseyin bi zorlugu var ister normal ister sezaryan ikiside cok basit ve siradan degil bebegini kucagina alinca hepsini unutuyosun onun yumusacik teni, hizli hizli nefes alip verisi dunyalara bedel bunlara odaklanDaha önce doğum yapmış arkadaşlar sezeryan mı normal mi yaptınız ve sizce hangisi daha iyi? Daha çok erken biliyorum ama doğum hakkında hiç bi fikrim yok ilk olacak herkesin doğum hikayesi korkunç
Tabi ki tatlış kıyafetler alcam kendime deKışlık cok lazım degil artık ya 2 ay kaldı zaten bitmesine yazlıklar çıkınca artık en cok yazı geçiricezneyse sende cinsiyetini ögrenince acısını bebiş kıyafetlerini aldırarak cıkarırsın ona seslenemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?