Tabi ki öyle sadece hangisinin hangi yönleri avantajlı hangi yönleri dezavantajlı bilip biraz ona göre hazırlanmak istiyorum yine de elbette dediğin gibi sürprizler olabilir nasipKendini simdiden strese sokma bebegin gelisine bagli bu isler evdeki hesap carsiya uymuyo kimsenin hikayesinide dinleme kendi hikayeni kendin yasa hepsinin bi zorlugu var kolay degil anne olmak bebegine kavusmak herseyin bi zorlugu var ister normal ister sezaryan ikiside cok basit ve siradan degil bebegini kucagina alinca hepsini unutuyosun onun yumusacik teni, hizli hizli nefes alip verisi dunyalara bedel bunlara odaklan
Normal dogum sanci ani kotu dogumdan sonrasi alt dikisine bagli sezaryanda kisiye gore degisiyo kimsii 10 gune kimisi 20 gune toparlaniyor.. ben 2 normal dogum yaptim ilkinde sancim korkunc 2. De dogumum korkuyorum 3. Bile olsa basima gelecekleri biliyorumTabi ki öyle sadece hangisinin hangi yönleri avantajlı hangi yönleri dezavantajlı bilip biraz ona göre hazırlanmak istiyorum yine de elbette dediğin gibi sürprizler olabilir nasip
Evet ya birsürü kız elbisesi var çeşit çeşit etekler elbiseler rengarenkTabi ki tatlış kıyafetler alcam kendime deaccuk çıksın göbüş de böyle tam hamile olayım istiyorum. Yaa bebiş de kız olursa var yaa eşim o zaman yandı asıl
Ya ben dışarı çıkarken annemin beli lastikli bi pantolonu vardı ona çökmüştüm ama yine de göbeğimin altında tutuyorum yoksa karnımı sıkıyor. Beni esas yoran pijamalar oldu ona nasıl çözüm buluyosunuz? Bi tane çok eskidiği için lastiği erimiş pijamam var tek onla rahat ediyorum diğerleri özellikle geceleri çook sıkıyor uyutmuyor, afedersiniz iç çamaşırla yatıyorum bu defa da üşütüyorum. Napsam bilemedimHemen şişse keşke.bu durum eşimi üzecek bitane olan pantalonum kaldı gerisi olmuyorherkesim böyledir heralde
Geçen iki çift aldım polar takım büyük beden alıyorum 53 kiloyum s yerine m L aldım polarlar biraz daha esnek oluyor onlar seni rahatsız etmez bence deneyebilirsinYa ben dışarı çıkarken annemin beli lastikli bi pantolonu vardı ona çökmüştüm ama yine de göbeğimin altında tutuyorum yoksa karnımı sıkıyor. Beni esas yoran pijamalar oldu ona nasıl çözüm buluyosunuz? Bi tane çok eskidiği için lastiği erimiş pijamam var tek onla rahat ediyorum diğerleri özellikle geceleri çook sıkıyor uyutmuyor, afedersiniz iç çamaşırla yatıyorum bu defa da üşütüyorum. Napsam bilemedim
İşte keşke ben de 53 kilo olup büyük beden alabilseydimGeçen iki çift aldım polar takım büyük beden alıyorum 53 kiloyum s yerine m L aldım polarlar biraz daha esnek oluyor onlar seni rahatsız etmez bence deneyebilirsin
Yıllarca kilo alim diye ugrastım 45 kiloyla evlendm 8 ay oldu 53 kilo yeni oldum zayıflıktan kendimi sevmiyodum.artık büyük beden giyiyorm diye seviniyorum bile.İşte keşke ben de 53 kilo olup büyük beden alabilseydimama kendim büyük beden olunca
Sezeryanda toparlanmak daha uzun sürüyor öyleyse. Ya adetlerde ölüp ölüp diriliyordum zaten normalden yanayım o yüzden tabi nasıl olur o an hangisi gerekir bilemiyorum. Allah hepimize kolay güzel doğumlar nasip etsinNormal dogum sanci ani kotu dogumdan sonrasi alt dikisine bagli sezaryanda kisiye gore degisiyo kimsii 10 gune kimisi 20 gune toparlaniyor.. ben 2 normal dogum yaptim ilkinde sancim korkunc 2. De dogumum korkuyorum 3. Bile olsa basima gelecekleri biliyorumama yine normalden tarafiyim
O zaman o konuda birinden duyduğum püf noktayı söyleyeyim sakın hemşireye verme isimlilere ilk giydirmesinler. Kirleniyormuş hep çünkü. Sonra odada kendin giydirirsin fotoğraf vs için. Allahım minnak minnak elbiseler ya geçen bakındım bi nasıl bu kadar küçük kıyafetler olabilir diyorumEvet ya birsürü kız elbisesi var çeşit çeşit etekler elbiseler rengarenkilk hedefim isimli hastane çıkışları
Bende hep doguma giderken onları götürürüm diye düşündüm ne yalan söyleyimO zaman o konuda birinden duyduğum püf noktayı söyleyeyim sakın hemşireye verme isimlilere ilk giydirmesinler. Kirleniyormuş hep çünkü. Sonra odada kendin giydirirsin fotoğraf vs için. Allahım minnak minnak elbiseler ya geçen bakındım bi nasıl bu kadar küçük kıyafetler olabilir diyorum
Cinsiyeti ne zaman ögreniceksn acaba kontrol ne zmanİşte keşke ben de 53 kilo olup büyük beden alabilseydimama kendim büyük beden olunca
Emin değilim ama aynıdır diye tahmin ediyorum. Al normal basit bi takım ilk onu giydirsinler çünkü ilk kıyafet ister istemez kirleniyormuş. Burda bi topikten okumuştum sanırım pişman olmuştu o kişi ilk isimlileri verdi diye. Kirlenmiş. Odada kendiniz giydirin diyorduBende hep doguma giderken onları götürürüm diye düşündüm ne yalan söyleyimbide benm anlamadıgım sey hastane çıkısları daha kücük boy oldugundan mı tercih ediliyor normal 0 3 aylık kıyafetler olmuyormu acaba
Bide 0-3 çok almayın diyordu. Çünkü mağazalar bedenleri hep küçük yapıyorlarmış tekrar ihtiyaç duyulup alınsın diye. İlk aydan sonra olmuyormuş çoğu 0-3 ler. Bikaç tane 0-3 daha ziyade 3-6 alın diyordu. Bebekler hemen büyüyor imiş.Bende hep doguma giderken onları götürürüm diye düşündüm ne yalan söyleyimbide benm anlamadıgım sey hastane çıkısları daha kücük boy oldugundan mı tercih ediliyor normal 0 3 aylık kıyafetler olmuyormu acaba
Arkadasım dogum yaptı 3 6 almıstım 5 aylık oldu bebegi giydiremiyor malesef.onlar bile 4ayından sonra oolmamış.0 3 4 takım olsa yeter ya.zaten cicili şeyler genelde büyük bedende daha çokBide 0-3 çok almayın diyordu. Çünkü mağazalar bedenleri hep küçük yapıyorlarmış tekrar ihtiyaç duyulup alınsın diye. İlk aydan sonra olmuyormuş çoğu 0-3 ler. Bikaç tane 0-3 daha ziyade 3-6 alın diyordu. Bebekler hemen büyüyor imiş.
Belki çok yoğundur kafası, iş vs. Ama tabii ki mazeret değil. Bazı erkekler ne yazık ki siz anlatmadıkça anlamıyorlar. Onları biliyormuş gibi düşünmemek lazım. Bence sohbet ederken, nasıl hissettiğinizi , hayal kırıklığınızı anlatın. Benim eşim de mesela, içimin nasıl bulandığına dair, en ufak bir fikri yoktu, az yediğim , enerjim düştüğü için de neden yataktan çıkmak istemediğimi ,anlamıyordu. Çünkü o üstlendi tüm acil ev işlerini, çocuğun öğünleri. Evde yemek yapılmasına bile tahammülüm yok haftalardır. Bir noktaya kadar sabretti ve sonra patladı. Çünkü kadın değiller, anlamıyorlar. Ben de ona internetten benimle aynı şeyleri yaşayan kadınların yazdıklarını topladım. Şımarıklık yapmadığımı gösterdim. Ondan sonra sesini çıkarmadı bir daha. Sadece bizi anlamaları gerekiyor. Yol bulmak gerek.Selam kızlar açıkçası çok moralim bozuk size yazmak istedim canınız bişey istediği zaman eşiniz alıyor mu ilk gebeligimde hasrettim ki bir gün canım bişey çeksin de eşim alsınneyi asersem ya unuttum diyordu ya başka zaman diyordu
Dün akşam ilk defa canım kadayıf çekti eşim carsidaydi mesaj attım üst üste lütfen al diye aliriz dedi eve gelmesini bı heyecanla bekledim canım baya çekmişti cnku geldi yine elleri boşben çok üzülüyorum bu duruma gerçekten neden böyle yapıyor diye bilmiyom işte size yazmak istedim
Hemen alışveriş zamanlarına gelsek yaaArkadasım dogum yaptı 3 6 almıstım 5 aylık oldu bebegi giydiremiyor malesef.onlar bile 4ayından sonra oolmamış.0 3 4 takım olsa yeter ya.zaten cicili şeyler genelde büyük bedende daha çok
Sen yurtdışındaydın dimi yanlış okumadıysamHemen alışveriş zamanlarına gelsek yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?