2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Arkadaşlar gebelikte filtre kahve kullanimi hakkında konuşuldu mu dha önce? Gunde kac bardak icebiliriz yada icmemeli miyiz

Kızlar bulantısı çok yoğun olup şimdilerde biten oldumu. Kaçıncı haftada bitiyor bu.
Birde ağzımdaki acı tat (sanki dilimin üzerinde antibiyotik var)

Kızlar bulantısı çok yoğun olup şimdilerde biten oldumu. Kaçıncı haftada bitiyor bu.
Birde ağzımdaki acı tat (sanki dilimin üzerinde antibiyotik var)
Bugun ilk defa midemin bulanmadigi kusmadiğim bir aksam geciriyorum o igrenc aci tat bende de asla gitmiyordu ama bugun azaldi birazcik 12+6yım bir iki haftaya bitmesi tek umudum her gece ağlıyorum artik cok yoruldum kusup hasta gibi hissetmekten

Reactions: Zzy
Bende bende... Yoruldum dışarı ile bağlantımı kestim telefonlarıda açmıyorum psikolojim bozuldu ve ben henüz 8+3 um tek tesellim 2 haftaya azalır diye hayal etmem.

Kızlar merhaba burada ne yazıyor okuyabilen var mı
Canım fka+ bebek yaşıyor kalp atımı var demek
Çok teşekkür ederim canım deniyecegim dediklerini inşallah benim öküzde ise yarar

Bende bende... Yoruldum dışarı ile bağlantımı kestim telefonlarıda açmıyorum psikolojim bozuldu ve ben henüz 8+3 um tek tesellim 2 haftaya azalır diye hayal etmem.
Tost patates müsli ve meyve yiyebiliyorum ben sadece bir iki kere cıtır tavuk yedim biraz daha sabredecekksin mideni bulandirmayan yemekleri bulmaya çalış kokusu tadi agir olan seyleri yeme seni çok iyi anlıyorum dayanmaya çalış bebeğini düşün

Ne güzel.cok sevindim adına ben pek bisey anlamadım ama kısa da olsa güzeldi ya görmek. Ultrason konusunda bisey dediler mi 3 tanesi ücretsiz falan gibisinden
Bir defalığa mahsus 110 € ödeme yaparsanız bundan sonraki bütün ultrasonlar ücretsiz olur dedi. Bizde dün ödedik. İkili testide ben sordum ama doktor pek yanasmadi, yaşın 26, ailenizde de yok ama istersen yine de yaparım dedim. Kararsız
Paranoya_6616 canım sana cinsiyetle ilgili bisey söyledi mi doktor
Hayır sordum ama daha erken bişey diyemem dedi. Ben ikili testi sorduğumda bana dedi ki; zaten sana daha testler yapicaz meraklanma dedi. O yüzden sıkıntı etmiyorum, mutterpass imi da aldım.

Dogumdan sonra o kadar adet sancisi kalmiyor bende cok sanciliydim serum yada igne yemeden kendime gelmezdim hic ama dogumdan sonra regl olurdum haberim olmazdi .. amin cumlemize insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…