2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Selam herkese, ben de 10+5 ten bildiriyorum.

Bazı tahlillerim eksik diye, dün gece saat ikide yakaladığım randevu sayesinde, soluğu devlet hastesinde aldım bu sabah.

Bir önceki aldığım randevu için feci şeyler yazıyordu internette doktor için. Bu doktor içinse çok iyi. Şans oldu, biri iptal etmiş gece demek ki.Neyse

16 dk içerde kaldım. Uzun uzun baktı konuşmadı. Bir şey de demiyor. Yaşı da vardı baya. Dedim kalbi atıyor mu? Sessiz lütfen, dedi . Bakmaya devam etti…

Neyse, çıktı verdi , iki tane. Ben kist görüyorum dedi. Perinatoloji görsün , dedi.

Yönlendiriyorum , dedi. Ben de saf saf , kolay zannediyorum görmek.

Polikinlik danışmanı randevu veremem perinatolog izin vermeden diyor, bölüme yolluyor. Bölüm diyor, randevusuz almam. Aşağıya gidiyorum, yok. Kan sırasında var en az 200 kişi. Neyse otururken 182 yi aradım ve sadece onlar görebildi açılan yan dalı. Aynı güne alabildim. (Telefon / bilgisayar görmüyor başka bölüme yönlendirdiğinde , aklınızda olsun. Belki hastaneler farklıdır tabii)

Perinatolog, gördüğü şeyin kist olmadığını , cep olduğunu, daha önceki kürtajdan kalma bir perdeleme olduğundan , bahsetti . İyi bir cihazla bakıldığından arasındaki bağlantıyı gösterdi ve bir problem olmadığını söyledi.

Normalde dan dun konuşmalarını beklerim ama tek yaptığı açıklamaktı.

Ama bahaneyle Perinatolojide kaydım açıldı ve artık ikili testi yaptırmaya karar verdim. Telefon açıp aldım kendim ikinci randevuyu. ( Normalde alınmıyor bu birimden )

Sonucun yaşımdan dolayı yüksek riskli çıkacağını biliyorum, ama zaten fetal DNA testi yaptıracaktım. Hiç bir ücret ödemeden gayet iyi bir makinayla ölçüm yapılacak. Kendi doktorumda da aynısını yapacaktı 12.ci Haftada. Sonucu kafama takmadan, sadece gelişimini kontrol ettirmiş olacağım. Çünkü kadın doğum polikliniğindeki makineler , gerçekten çok eski. Perinatojidekiler oldukça iyi. Bu ekonomide , maksimum tasarruf gerekiyor, bu yüzden bu hakkı kullanmaya karar verdim.

Şubat başında tartıldığımda, 81 kiloydum.

Şuan 73 kiloyum. Çünkü çok az şey tüketebiliyorum ve yiyemiyorum bulantıdan. Sürekli halsizim. Çünkü enerjim yok. Kusmuyorum ama ,kuru öğürtüler geliyor. Su bile rahatsız ediyor. Sevdiğim şeyler artık kokuyor. Benim gibi semptomlar yaşayanlardan güç aldım, bir çok kişi çekiyor bu sıkıntıyı. Sabırla dayanmaya çalışıyorum. Buraya da yalnız değilsiniz demek için yazdım.

Bir de , bulantısız geçirenler, ne kadar şanslı olduklarını bilsinler diye... İlk gebeliğimde sıfır bulantım vardı. Ahh ah.

Minikler beslensin de biz çekeriz sıkıntıyı. Herkese keyifli sağlıklı haftasonları.

Çok sevindim sıkıntı olmadığına ger işte bi hayır varmış ne iyi olmuş dediginiz gibi perinolojiye kadın doğum kayit açmadan randevu alınmıyo ama iyi olmuş. Onların cihazları gerçekten çok iyi çünkü bende gitmiştim. Tasarruf ettiğiniz ücretle bebisinize biseyler alirsiniz. Bende göründüm ümraniye eğitim araştırma perinolojide gerçekten çok detaylı dikkatli muayene etmişti. Göremediği en ufak şeyde gidip biseyler ye dolan öyle gel dedi göremedim.neyse demiyorlar.

Kızlar bulantısı çok yoğun olup şimdilerde biten oldumu. Kaçıncı haftada bitiyor bu.
Birde ağzımdaki acı tat (sanki dilimin üzerinde antibiyotik var)
Benim 10 da filan azaldı smdide arada oluyor canım mide bulantısı ama rahatsız etmiyor eskisi gibi.mide yanması ekşi su gelmesi bi türlü geçmedi ama agzım herzamana acı

Darısı bana dua edin nolur okuyan herkes.
Mecalim kalmadı 8+4 olacam sabah. Kendimi telkin ediyorum 11 de bitecek az kaldı diye.
Allah şifa versin canım ben hep bastırmak için limonu kesip tuzlayıp yedim yanında bir maden sodası içtim ilaç kullanmadım ve psikolojik olarak iyi olacağını dusundum ve geçti çok şükür

Benim 10 da filan azaldı smdide arada oluyor canım mide bulantısı ama rahatsız etmiyor eskisi gibi.mide yanması ekşi su gelmesi bi türlü geçmedi ama agzım herzamana acı
İnsallah benimde o zaman a kalmadan biter gider inanın çok zormuş birde ikinci çocuk birinci bana muhtaç.

Allah şifa versin canım ben hep bastırmak için limonu kesip tuzlayıp yedim yanında bir maden sodası içtim ilaç kullanmadım ve psikolojik olarak iyi olacağını dusundum ve geçti çok şükür
Soda bile bulandırıyor canım çaresini bulamadım limonu deneyim 5.haftadan beri hayatım alt üst oldu ev desen pis yemek desen yok bir çocuğum var okula giden kafeste gibiyim dua ediyorum

Soda bile bulandırıyor canım çaresini bulamadım limonu deneyim 5.haftadan beri hayatım alt üst oldu ev desen pis yemek desen yok bir çocuğum var okula giden kafeste gibiyim dua ediyorum
Psikoloji de çok etkili iyi olacağına inanarak limonu tuzla yemeyi dene ve aklına başka yemek getirme subicerken de içine bir dilim elma ya da limon at su çok önemli muhakkak tüketmemiz gerekiyor

Churchill yap soda limon tuz o da müthiş rahatlatıyor zinde tutuyor insanı

Churchill yap soda limon tuz o da müthiş rahatlatıyor zinde tutuyor insanı
Aslında bu aklımda önceden de çok severdim ama şuan soda diynce bile midem bulanıyor avaz avaz bağırmak istiyorum artık

Sana iki kat dahaa zor.Sabır Sabır inşallah yarın sabaha hafiflemiş olarak uyanırsın
Ah amin cidden çocuk olunca çok zormuş Allah büyük

Az kaldi bacim dayan.kendi kendine ben cok iyiyim de.dua et az kaldi
Ah Saol canım ama şuan bile ağlıyorum acaba başka sorun mu var bu derece mide bulantısı nırnal olamaz diyorum pazartesi Dr a gidip zofer istiycem ama inan Dr a gidecek mecalim yok ağlıyorum geceden beridir kızımda hasta gurbetteym sıkıştım kaldım uyandığımdan beri iki kez istifra ettim

Prilam kullandınmi canım bı nebze olsa rahatlatıyor yağlı salçalı yemeklerden uzak dur ben bazen gunlerimi sade haşlanmış makarnaya geciriyorum ve sade soda çok iyi geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…