2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Prilam kullandınmi canım bı nebze olsa rahatlatıyor yağlı salçalı yemeklerden uzak dur ben bazen gunlerimi sade haşlanmış makarnaya geciriyorum ve sade soda çok iyi geliyor bana
Prilam işe yaramıyor canım bende sade ekmek ve bir kaç zeytin yiyorum. Yemek yapmak salça yağ asla zaten kızımda idare ediyor babası birseyler yapıyor. Soda dan da midem bulanıyor maalesef

Yıllarca kilo alim diye ugrastım 45 kiloyla evlendm 8 ay oldu 53 kilo yeni oldum zayıflıktan kendimi sevmiyodum.artık büyük beden giyiyorm diye seviniyorum bile.derdimiz bitmiyor herkesin durumu farklı işte
Çok şeyapma öyle bak nazara gelirsin herkes kilo vermeye çalışırken

Darısı bana dua edin nolur okuyan herkes.
Mecalim kalmadı 8+4 olacam sabah. Kendimi telkin ediyorum 11 de bitecek az kaldı diye.
Benim de 10. Haftada azalmaya başladı. İki gün sonra 11 haftalik olucaz insaallah. Bir kaç gündür daha iyiyim. Bulantılar baya azaldı ama bende yiyemiyorum yemekler tatsız tuzsuz gibi. Acı su ve mide ekşimesi kaliyor ama daha iyi hissedeceksin, sık dişini canim

Arkadaşlar benim bugün sol kasigimin biraz üzerine birkaç defa sancı girdi ama nefesimi kesecek kadar ilk defa oldu böyle korktum açıkçası böyle sancı yaşayan oldu mu? 8+4 teyim. Geçen hafta kalp atışini duymustum

Bnmdq geçen sag kasıgıma bıcak saplarmış gibi agrı girmişti dogrulamadım gittim doktora cok şükür bebek iyiydi iltihap cıktı idrar yollarında o kadar

Kuzum çok şükür her şey yolundaymış, sata göre 10+3 usg de 10+5 gözüküyor Eli ayağı burnu her şeyi oluşmuş mucize gibi

Kızlar bu arada belirtiyle alakalı bazen benim de kafam çok karışıyor burda bazı yorumlarda da denk gelmiştim, benim hiçbir belirtim yok neredeyse. Olan göğüs hasssiyeti ve dolgunluğu belirtim de gidip geliyordu mesela ama usg de her şey yolundaydı şükürler olsun. Kendime sürekli hatırlatıyorum size de hatırlatmış olayım belirtiler gelip geçer:)

Bnmdq geçen sag kasıgıma bıcak saplarmış gibi agrı girmişti dogrulamadım gittim doktora cok şükür bebek iyiydi iltihap cıktı idrar yollarında o kadar
Bende ondan şüpheleniyorum. Geçen hafta kontrole gittiğimde yanında idrar kültürü sonucumu da götürmüştüm bişey yoktu ozaman ama birkaç gündür kaşıntım var sanırım tekrar idrar tahlili vermem lazım. Salı günü kontrolüm var

Akıntın varmı peki

9+6 yim karninizda bir seyler hissediyor musunuz? Önceki haftalarda kramp falan oluyordu şu an hic bir sey yok sanki hamile degilim.
hafif bulantim ve gogus hassasiyetim var devam ediyor Bu arada.

9+6 yim karninizda bir seyler hissediyor musunuz? Önceki haftalarda kramp falan oluyordu şu an hic bir sey yok sanki hamile degilim.
hafif bulantim ve gogus hassasiyetim var devam ediyor Bu arada.
Ben de aynı durumdayım canım hatta ben iki gündür grip oldum sanırım koku da almadığım için mide bulantım da yok gerçi baştan beri çok çok azdı ama iki gündür hiç yok. Göğüs hassasiyetim az var devam ediyor onun dışında üç dört gündür ağrı sızı da hissetmiyorum salı kontrolüm var günler geçmiyor bebişimi görmek istiyorum

Doktorun demesine gerek varmi bilmiyorum zaten parayla aliyorsunuz bacim istersen git simdi al gec olmadan.bende ailemden uzaktaym yapayalnizim cok zor gercekten Allahim tez zamanda kurtulmanizi nasip etsin o dönem pik seviyesindeydi benimde..bulantilar bitince rahatladim inanin oyle rhatlayacaksinizki hatta bugun ilk kez bebegin cok minicik hareketini hissettim herşeye değer bir duygu cok az kaldi dayanin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…