2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Merhaba arkadaşlar bende perşembe günü kontrole gittim sanırım erkek bebiş geliyor Ama sizlere sormak istediğim birşey var dün akşam hastayım diye test yaptırdım ve pozitif çıktı hamileyken covid atlatan var mı zorlandınız mı nasıldı korkuyorum bebişe bişey olur diye

Çok doğru yazmışsınız. Ben kızımı sezeryanla doğurmak zorunda kaldım. Benim kendi durumlarım sebebiyle birde 36+3 te kızımın son hafta hiç kilo almadığı görülünce plasenta yaşlanması olduğu ve benim ekstra diyabetim olduğu için prematüre doğum yaptım ama Allaha şükür 2064 doğan kızım çok kısa sürede yaşıtlarını yakaladı. Yani dediğim gibi zorunluluklar olmadıkça tabiki normal doğum. Daha dr umla konuşmadım ama şimdiden şekerimin yüksek oluşu kan sulandırıcı iğne kullanma zorunluluğumun olması yine sezeryan denirse şaşırmam ama umarım bu sefer normal doğum olabilir

Burda atlatan arkadaşlar oldu canim ateş ağrı olursa parol icebiliyorsun inşallah ateş olmaz bebeğe zararlı çok geçmiş olsun en hafif şekilde atlatman dileğiyle

Canım ben hamile pijamaları aldım bir aydın giyiyorum. Hem belimi karnımı sıkmıyor hem de rahat ediyorum. LCD çok uygun ve kaliteli pijamaları. ben normalde s bedenim ama bu hamile pijamasında m giyiyorum. Bir de pen ti hamile atleti çok rahat onu da m aldım. Göbüşüm rahat ediyor. Tavsiye ederim

Canım cok geçmiş olsun bol bol vitamin al inşallah hemen atlatıcaksınoz oglunla beraberantalyadasın galiba hangi hastaneye gidiyorsun

Eşim Dr yazmadan asla almaz canım o nedenle Dr a dicem yazın diye. Bulantı bilekliği aldık şimdi onu taktım şuan biraz iyi gibiyim maşallah diyorum ama korkiyurm sabah yine kötü olacam diye
Ben de bilekligi ilk kez duydum insallah iyi gelmistir sabah iyi uyanmissindir

Benimde bir kızım var buda erkek olursa çocuk defterini kapatırım diye düşünüyorum ama bu mide bulantısına bakarak buda kız galiba sağlıklı olsunda
Bulantidan hic belli olmaz bacim bu üçüncü gebeligim ikisi erkekti ve bulantidan geberiyodum bunda da ayniydim bakalim neler olacak göreceğiz

Kokusuna bakın cisin kokusu belli olur anlarsınız eger o degilse hemen doktora

Bu arada kimin yazdığını bulamadim ama genel yazayım seneler evvel kesfetmistim hamile kulodu alin ve lcwda hamile tayti var alti bildigin tayt ama ustu kocaman gobus tasiyacak kadar geniş bel ayarlanabilir beli var.kot pantolon seklinde de var tayt seklinde de

Bulantidan hic belli olmaz bacim bu üçüncü gebeligim ikisi erkekti ve bulantidan geberiyodum bunda da ayniydim bakalim neler olacak göreceğiz
Benimde ikinci gebeligim oğlum da bu şekilde mide bulantısı yaşamadım sadece sabahları aç olduğum için bulandırdı şimdi aç tok her zaman bulantı var

Merhaba bir şey danışacağım. Gebelikten önce hiç kepek problemim yoktu kepek nedir bilmezdim. Var mı benim gibi bir sorunu olan? Bu arada aynı şampuanı kullanıyorum ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım nasıl kurtulabilirim. İnternetten baktım duştan önce tuzlu su dökün sonra normal yıkanın diyenler olmuş.

Korkma canim önemli bisey değildir allahin izniyle hem yarın senin de randevun vardı yanlış hatırlamıyorsam

Benim mevsim geçişlerinde oluyor yada farklı bi yerde banyo yaparsam su da etkileyebilir canim

Anlıyorum uzun uzun yazmışsın bilgiler için çok teşekkür ederim. Acıya dayanamayacağını düşünen biri için sezeryan bi ihtimal olabilir bence. O psikolojide her şey ters gidebilir ve panik atak gibi heyecanı arttıran hastalık faktörleri de var. Epiduralı evet duydum. Son ana bağlı dediğin gibi ben de bi sorun olmazsa normal istiyorum bebeği hemen görmek için. Lokal anestezi bana normal doğumdan daha zor geliyor. Dediğin gibi ayılma vs yerine bi sürelik acı çekip sonra hızlı toparlamak daha iyi. Acı eşiği düşük olup normal doğumdan yana olan kişiler de tanıdım memnundular kararlarından. Ay bakalım sonunda nasıl olacak sağlıkla kavuşalım yavrularımıza Bir de plasentayı doktor mu alıyor? Ya bi kadının videosuna denk gelmiştim uzun zaman önce doğumdan sonra bebeğin eşini kendiliğinden attığını bunun da acı verici olduğunu söylemişti.

Canım utanma sağlık bu da. Bence doktora danış bi mesaneyle ilgili bi sorun olabilir eğer idrarsa. Değilse de Allah korusun bebekle ilgili bi sıkıntı olabilir git sor rahatla bence. Dediğin gibiyse az bi miktar değil çünkü benim sadece iç çamaşırım ıslandı o bile korkuttu gittim hemen

Sizin durumunuzda bu gayet olagan ve anlasilir. Yine sezeryan olacak yuzde 99 sekerin yuksek olmasi arti kan sulandirici kullanmaniz normal doguma müsade etmez. Dogumdan 2 gün önce kan sulandiriciyi kesmeniz gerekir ve bebek normal dogumöa hangi gün gelir bilinmez. Allah kizinizi size bagislasin, bebisede saglikla kavustursun

Ya teşekkür ederim bakıcam ben de bu hafta. Bi de sütyen hamileler için ayrı oluyormus ona da bakıcam, takmazsam göğüslerim acıyo takarsam sıkıyo. Ne çok alışveriş var daha şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…