- 24 Ocak 2021
- 5.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.888
- 123
- 31
Benimde hiç bulantım yok 6.-7.hafta arası çok az oldu geçti kusma falan hiç olmadı banada o yüzden kız bu diyorlar erkek mide bulandırır diyorlarBenimde bir kızım var buda erkek olursa çocuk defterini kapatırım diye düşünüyorum ama bu mide bulantısına bakarak buda kız galiba sağlıklı olsunda
Korkma canim önemli bisey değildir allahin izniyle hem yarın senin de randevun vardı yanlış hatırlamıyorsam
Acile geldim kızlar sabahtan belli oturamiyorum bir idrar yanması var anlatamam sanki idrar yoluna acı sus biber koymuşlar öyle bı yanma tahlil verdim bekliyorumCanım utanma sağlık bu da. Bence doktora danış bi mesaneyle ilgili bi sorun olabilir eğer idrarsa. Değilse de Allah korusun bebekle ilgili bi sıkıntı olabilir git sor rahatla bence. Dediğin gibiyse az bi miktar değil çünkü benim sadece iç çamaşırım ıslandı o bile korkuttu gittim hemen
Enfeksiyon mu acaba çok geçmiş olsun canımAcile geldim kızlar sabahtan belli oturamiyorum bir idrar yanması var anlatamam sanki idrar yoluna acı sus biber koymuşlar öyle bı yanma tahlil verdim bekliyorum
Hamilelikten önce kum dokuyorsun demişlerdi galiba yine kum döküyorumEnfeksiyon mu acaba çok geçmiş olsun canım
Plasenta, salınması bekleniyor, ben hiç bi şey hissetmedim. Belki epidural etkisidir. Ama epidural varsa da, Türk doktorlar epizyotomiden çekinmiyorlar. Onun da yapıldığını hissetmedim, sadece dikilirken…Lokal uyuşturdu , tekrar.Anlıyorum uzun uzun yazmışsın bilgiler için çok teşekkür ederim. Acıya dayanamayacağını düşünen biri için sezeryan bi ihtimal olabilir bence. O psikolojide her şey ters gidebilir ve panik atak gibi heyecanı arttıran hastalık faktörleri de var. Epiduralı evet duydum. Son ana bağlı dediğin gibi ben de bi sorun olmazsa normal istiyorum bebeği hemen görmek için. Lokal anestezi bana normal doğumdan daha zor geliyor. Dediğin gibi ayılma vs yerine bi sürelik acı çekip sonra hızlı toparlamak daha iyi. Acı eşiği düşük olup normal doğumdan yana olan kişiler de tanıdım memnundular kararlarından. Ay bakalım sonunda nasıl olacak sağlıkla kavuşalım yavrularımızaBir de plasentayı doktor mu alıyor? Ya bi kadının videosuna denk gelmiştim uzun zaman önce doğumdan sonra bebeğin eşini kendiliğinden attığını bunun da acı verici olduğunu söylemişti.
Hayırlı Kandiller herkese, bende birsey sorucam. Benimde birkaç gündür bel ağrılarım başladı, biraz iş yapsam, yorulsam hemen belime vuruyor ordan da bacağıma. Acaba normal mi ya biraz korktum.Bu arada kandiliniz mübarek olsun kızlar hayirli kandiller dilerim Rabbım nicelerine kavuştursun
Olabiliyormuş canim benim de bel mi kalça kemigi mi anlayamadığım bir ağrım oluyor is yapınca ama iş yapmadan da olmuyor dinlene dinlene artıkHayırlı Kandiller herkese, bende birsey sorucam. Benimde birkaç gündür bel ağrılarım başladı, biraz iş yapsam, yorulsam hemen belime vuruyor ordan da bacağıma. Acaba normal mi ya biraz korktum.
Ben de doktorumdan içten dikmesini istiycem. Tabii unutmazsam. Evet zaten doğumdan sonra pek bi mecalimiz kalacağını sanmıyorumPlasenta, salınması bekleniyor, ben hiç bi şey hissetmedim. Belki epidural etkisidir. Ama epidural varsa da, Türk doktorlar epizyotomiden çekinmiyorlar. Onun da yapıldığını hissetmedim, sadece dikilirken…Lokal uyuşturdu , tekrar.
Doktor’a diyorum, niye bu kadar uzun sürüyor. Diyor, estetik yapıyorum, fena mı?
Ben sanıyorum kocaman bir yırtık, o kadar yavaş yaptı. Sonra evde kontrol ettim aynada, gergin olmadığı için, küçücük bir dikiş gibi görünüyor . Temizliğine dikkat etmek gerekiyor bir kaç gün. Okuduklarım gibi kötü bir durum yaşamadım şükür, tamamen şans belki. Doğumda hiç bir şey kontrolünüzde değil, akışına bırakıyorsunuz.
Canım ne yaptın? Çıktı mı sonuçlar?Acile geldim kızlar sabahtan belli oturamiyorum bir idrar yanması var anlatamam sanki idrar yoluna acı sus biber koymuşlar öyle bı yanma tahlil verdim bekliyorum
Evet canım malesef tahmin ettiğim üzere yine kum döküyorum oda idrar yollarini tahriş ettiginden yanma oluyor idrarda kan var dedi çok dikkat etmem lazımmışCanım ne yaptın? Çıktı mı sonuçlar?
Çok geçmiş olsun allah şifa versinEvet canım malesef tahmin ettiğim üzere yine kum döküyorum oda idrar yollarini tahriş ettiginden yanma oluyor idrarda kan var dedi çok dikkat etmem lazımmışidrar kaçırma sebebi de buymuş
Öncelikle çok geçmiş olsun. Ben atlattım 2 hafta önce ,migrenim de olması sebebiyle biraz zorladı beni 3 gün ama onun dışında rahat atlattım. Ben hemen doktorum ile iletişime geçip neler yapmalıyım diye sordum,önerdiği vitamin takviyelerini kullandım,bol bol su içtim. Negatife dönünce kontrole gittim çok şükür her şey yolundaydı minnakım da gayet iyiydi :)Merhaba arkadaşlar bende perşembe günü kontrole gittim sanırım erkek bebiş geliyorAma sizlere sormak istediğim birşey var dün akşam hastayım diye test yaptırdım ve pozitif çıktı hamileyken covid atlatan var mı zorlandınız mı nasıldı korkuyorum bebişe bişey olur diye
Çok teşekkürler bende birkaç gündür hastaydım ama test yeni verdim daha iyiyim aslında doktorumla görüştüm bende vitamin fln başladım miniklere bişey olmasında Bi şekilde atlatırız çok sağolÖncelikle çok geçmiş olsun. Ben atlattım 2 hafta önce ,migrenim de olması sebebiyle biraz zorladı beni 3 gün ama onun dışında rahat atlattım. Ben hemen doktorum ile iletişime geçip neler yapmalıyım diye sordum,önerdiği vitamin takviyelerini kullandım,bol bol su içtim. Negatife dönünce kontrole gittim çok şükür her şey yolundaydı minnakım da gayet iyiydi :)
Çok teşekkürler inşallah atlatıcazCanım cok geçmiş olsun bol bol vitamin al inşallah hemen atlatıcaksınoz oglunla beraberantalyadasın galiba hangi hastaneye gidiyorsun
Evet bende antalyadayım.vitaleye gidiyordum doktorum medstar topçulara gidecegini söyledi bnde topculara transfer olucamÇok teşekkürler inşallah atlatıcazmedstar topçular gidiyorum ben sende mi ant dasın?
Ben Mustafa sağlam gidiyorum çok memnunumEvet bende antalyadayım.vitaleye gidiyordum doktorum medstar topçulara gidecegini söyledi bnde topculara transfer olucam
Evet murat doruk.mustafa saglamıda duymuştum.hastane nasıl sizce bu konuda çok tedirginim ne yalan söyleyim bilmedigim için.Ben Mustafa sağlam gidiyorum çok memnunumsizin murat doruk mu yoksa?
Murat doruk çok iyi bir doktor ben vitale de olduğu için gitmemiştim açıkçası hem bize biraz uzak hem de hastane çok içime sinmemişti ama medstar iyi benceEvet murat doruk.mustafa saglamıda duymuştum.hastane nasıl sizce bu konuda çok tedirginim ne yalan söyleyim bilmedigim için.
Evet erken süpriz yapmazlar inşallahMurat doruk çok iyi bir doktor ben vitale de olduğu için gitmemiştim açıkçası hem bize biraz uzak hem de hastane çok içime sinmemişti ama medstar iyi benceilk oğlum da da oraya gitmiştim. Doğumlarımız da aynı gün gözüküyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?