2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Benimde bir kızım var buda erkek olursa çocuk defterini kapatırım diye düşünüyorum ama bu mide bulantısına bakarak buda kız galiba sağlıklı olsunda
Benimde hiç bulantım yok 6.-7.hafta arası çok az oldu geçti kusma falan hiç olmadı banada o yüzden kız bu diyorlar erkek mide bulandırır diyorlar

Korkma canim önemli bisey değildir allahin izniyle hem yarın senin de randevun vardı yanlış hatırlamıyorsam

Acile geldim kızlar sabahtan belli oturamiyorum bir idrar yanması var anlatamam sanki idrar yoluna acı sus biber koymuşlar öyle bı yanma tahlil verdim bekliyorum

Plasenta, salınması bekleniyor, ben hiç bi şey hissetmedim. Belki epidural etkisidir. Ama epidural varsa da, Türk doktorlar epizyotomiden çekinmiyorlar. Onun da yapıldığını hissetmedim, sadece dikilirken…Lokal uyuşturdu , tekrar.
Doktor’a diyorum, niye bu kadar uzun sürüyor. Diyor, estetik yapıyorum, fena mı?
Ben sanıyorum kocaman bir yırtık, o kadar yavaş yaptı. Sonra evde kontrol ettim aynada, gergin olmadığı için, küçücük bir dikiş gibi görünüyor . Temizliğine dikkat etmek gerekiyor bir kaç gün. Okuduklarım gibi kötü bir durum yaşamadım şükür, tamamen şans belki. Doğumda hiç bir şey kontrolünüzde değil, akışına bırakıyorsunuz.

Bu arada kandiliniz mübarek olsun kızlar hayirli kandiller dilerim Rabbım nicelerine kavuştursun
Hayırlı Kandiller herkese, bende birsey sorucam. Benimde birkaç gündür bel ağrılarım başladı, biraz iş yapsam, yorulsam hemen belime vuruyor ordan da bacağıma. Acaba normal mi ya biraz korktum.

Hayırlı Kandiller herkese, bende birsey sorucam. Benimde birkaç gündür bel ağrılarım başladı, biraz iş yapsam, yorulsam hemen belime vuruyor ordan da bacağıma. Acaba normal mi ya biraz korktum.
Olabiliyormuş canim benim de bel mi kalça kemigi mi anlayamadığım bir ağrım oluyor is yapınca ama iş yapmadan da olmuyor dinlene dinlene artık

Ben de doktorumdan içten dikmesini istiycem. Tabii unutmazsam. Evet zaten doğumdan sonra pek bi mecalimiz kalacağını sanmıyorum

Öncelikle çok geçmiş olsun. Ben atlattım 2 hafta önce ,migrenim de olması sebebiyle biraz zorladı beni 3 gün ama onun dışında rahat atlattım. Ben hemen doktorum ile iletişime geçip neler yapmalıyım diye sordum,önerdiği vitamin takviyelerini kullandım,bol bol su içtim. Negatife dönünce kontrole gittim çok şükür her şey yolundaydı minnakım da gayet iyiydi :)

Çok teşekkürler bende birkaç gündür hastaydım ama test yeni verdim daha iyiyim aslında doktorumla görüştüm bende vitamin fln başladım miniklere bişey olmasında Bi şekilde atlatırız çok sağol

Evet murat doruk.mustafa saglamıda duymuştum.hastane nasıl sizce bu konuda çok tedirginim ne yalan söyleyim bilmedigim için.
Murat doruk çok iyi bir doktor ben vitale de olduğu için gitmemiştim açıkçası hem bize biraz uzak hem de hastane çok içime sinmemişti ama medstar iyi bence ilk oğlum da da oraya gitmiştim. Doğumlarımız da aynı gün gözüküyor sanırım

Evet erken süpriz yapmazlar inşallah belki aynı anda dogururuz bellimi olur muayeneyle dogum ücreti ne kadar peki.vitalede arksdasm dogumm yapmıstı camsız havasız bi odadaydı orayada pek gtmek istemedm ama doktordan dolayı gidiyordum mecbur.hem medstar biraz daha sakin olur diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…