2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Arkadaslar selam, benim bebegin kalbi durmus 8.haftada, ex olmuş. 10. haftada kontrolde farkedildi.Kanamam agrim olmadigi icin anlamadim.Dun kurtaj oldum
Genetige gonderdik, bakalim ne cikacak.
8. haftamda covid olmustum ve kalp duruşu ile ayni haftaya denk geliyor. Acaba covid ile ilhili midir kalp durusu?
Çok uzgunum, kimse yasamasin.

Çok üzüldüm Rabbim bidaha böyle birşey yaşatmasın.bende yaşadım aynı şeyi üzme kendini diyemiyoeum ama geçicek inşallah tekrar bebek haberini alıcaz ilk gebeliginmiydi acaba?bn ilk gebeligimde 7.haftada kaybettim

Allah yüreğine ferahlık versin canım..
Aynısını Mayıs ayında yaşadım, hiçbir belirti olmadan rutin kontrolde öğrenmek çok yıkıcı.
Ama aylar sonra yeniden hamileyim, bu kalp durmasında senin hiçbir ihmalin vs. Bir şey yok sakın acaba öyle mi yaptım böyle mi yaptım diye kendini sorgulama. Ben yaptım ve genetik testlerde bebekte sorun olduğu ortaya çıktı, o hafta öğrenmesem bir haftaki sonra düşecekmiş zaten. Erken dönem kayıplar bebekten kaynaklı kromozomsal sebeplerle oluyor çok büyük oranda.
Dilerim tez zamanda sağlıklı yeni bir gebeliklerde edeceksin, çünkü sen hamile kalabiliyorsun bu bile öyle kıymetli ki

Ayy size de gecmis olsun, aynisini yasamissiniz.İkinci gebeligim.15 sene once bir gebelik gecirip onu sonlandirmak zorunda kalmistim malesef

Ayy size de gecmis olsun, aynisini yasamissiniz.İkinci gebeligim.15 sene once bir gebelik gecirip onu sonlandirmak zorunda kalmistim malesef
Bende kan pıhtılaşması çıktı bu yüzden sormuştum şimdi igne kullanıyorum bu zamana kadar geldik çok şükür .bn hep saglıklı değilmiş demekki belki yaşasa sakat olablirdi diyerek kendimi sakinleştirdim.Hamile kalabiliyoruz çok şükür.tez zamanda güzel haberlerini alırız inşallah

Tesekkur ederim ic ferahlatici cumleleriniz icin. Muazzam bir iç muhasebe yapiyorum iki gundur.Dolular almiyor, boslar dolmuyor.Yemek yapamadim az once iki sebzeyi bir araya getirip, odaklanamiyorum. Hamileyken yedigim şeyleri gördükçe bile çok moralim bozuluyor.Emeklerin, ugraslarin, cabalarin bosa gitmesi...hayatin insanı cok sağlam bir sınayış şekli.Ben iki gündür ağlayamamıştım, bugün biraz biraz rahatliyorum.Allah herkesin yardimcisi olsun bu surecte..

Yanlis giden seylerin nedenini ogrenmek cok kiymetli.Belirsizliktense tedavi seklini belirleyip devam ediyorsun.İnsallah bi aya kadar ben de ogrenecegim nedenini.

Allah tez vakitte bu gecenin hürmetine tekrar sağlıklı gebelik nasip etsin.Burda covid atlatip bebeği sağlıklı olan arkadaşlar var tamamen takdiri ilahi Sağlıklı olmayan bir sorunu olan bebek yaşamaz yada düşer diyor doktorlar bağışıklık sistemi kabul etmeyip vücuttan bu şekilde atılıyormuş buda rabbimin bir rahmeti.Kimbilir arkasında ne hayırlar gizli Rabbim içine ferahlık versin

Canım ya çok geçmiş olsun üzme kendini hakkında hayırlısı buymuş

Bende bugün bir anlık idrarımda koyulaşma farkettim soluğu hemen acilde aldım tabii idrar yolu enfeksiyonu çıktı Çok yoğun olmadığı için tek doz şase verdiler. O kadarda dikkat ediyorum evde lavabo wcyi tek ben kullanıyorum dışarıda girmiyorum nerden oluyor anlamadım gitti

Bende öyleyim evde iki lavabo var bı taneyi sadece ben kullanirim ki çok titiz bir insanım günlük çamaşır suyuyla ovarim iç çamaşırı günlük degisirim ama nasıl oluyo anlamadım bı turlu

Bende öyleyim evde iki lavabo var bı taneyi sadece ben kullanirim ki çok titiz bir insanım günlük çamaşır suyuyla ovarim iç çamaşırı günlük degisirim ama nasıl oluyo anlamadım bı turlu
Bir şekilde başka yerlerden oluyor herhalde ya da vücut yapıyor bunu bende anlamadım hiç . İlk gebeliğim en ufak şeyde doktora gidiyorum bir an önce hareketleri hissetmeye başlasamda

Canım benim ya insan ne kadar hassas oluyor o kadar hissedip anlayamıyor bazı erkekler neden ya alsa ne olur çok mu ulaşılmaz çok mu pahalı bir şey

Maşallah canım ne yapıyorsun diye sana göz atayım dedim bu güzel mesajı gördüm
Çok mutlu oldum sağlıkla devam etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…