Valla ben kıza benzettim bakalım sende de tutturabilecek miyim:) net fotoğraflarda daha cok garanti verebiliyorum ama senınkı gerçekten biraz yorum isteyen bir açıda bakalım göreceğiz
Bi kaç hafta bakamamıştım buraya kızın mi olacak ayyy sağlıkla gelsin minnoşş kızçeMavişin içinden erkek geçtiyse kesin kızdır obanada erkek diyoduuu
Ben erkek gibi hissettim cnmOlabildim canım haftaya da ikili test için çağırdı bakalım.
Eğer güzel görüntü alabilseydi bugünde yaparım demişti
Cinsiyetine de haftaya bakarız dedi bu da minnoş 1 ay sonra baya büyümüş
İçinizden geçen ne oldu bekliyorum
Benimde devlette randevum 16 sında ,türk tabipler Birliği 14-15 martta grev var demiş,hekimsen üyeleri 14-16 Mart demiş.Bende sasirdim ya,bari randevu vermeselerEvet canım maalesef
Randevum vardı canim benden önceki bayana keşke randevu alıp gelseydiniz dedi randevum var deyince de doktor yok ama sekreterden rica edin ikili test için dedi ama kapı duvar yani
Evet canım ama mesaj falan gelmeyince umutlanarak gittim hayal kırıklığı yaşadım sağlık olsun bişey diyemiyorum zehir zıkkım olsun insanlara yasattiklari mağduriyetler o kadar haklısın ki
Doktor haftaya ikili testte tahmin yaparım dedi bakalım ne diyecekBen erkek gibi hissettim cnm
Evet kuzum nub olarak baktımBi kaç hafta bakamamıştım buraya kızın mi olacak ayyy sağlıkla gelsin minnoşş kızçe
Nub olarak mı baktın yavrum valla bende bilemedim cihazda daha netti de kağıtta niye böyle çıktı
Ayy ipek kız maşallahEvet kuzum nub olarak baktımaynen kızım olacak ismini bile koyduk İpek
Bende cok kararsız biriyim o yüzden hamile kalır kalmaz ilk isim bir erkek birde kız ismi hazırlamak oldu. Erkekte direk karar vermiştim eşimle ortak Uraz diye. Ama kızda bi türlü karar veremedik sürekli düsündük eledik durduk demek ki kız olacağındanmıs.. en son ipek olsun dedik ertesi gün kontrolde kız dedi doktor zatenAyy ipek kız maşallahşimdi ismiyle de seslenirsin ne güzell, içine sinen ismi de hemen bulmana sevindimm sağlıkla gelsin minikk
Ben doğuma kadar kararsızlıktan kıvranırım herhalde
Bende cok kararsız biriyim o yüzden hamile kalır kalmaz ilk isim bir erkek birde kız ismi hazırlamak oldu. Erkekte direk karar vermiştim eşimle ortak Uraz diye. Ama kızda bi türlü karar veremedik sürekli düsündük eledik durduk demek ki kız olacağındanmıs.. en son ipek olsun dedik ertesi gün kontrolde kız dedi doktor zatenAyy ipek kız maşallahşimdi ismiyle de seslenirsin ne güzell, içine sinen ismi de hemen bulmana sevindimm sağlıkla gelsin minikk
Ben doğuma kadar kararsızlıktan kıvranırım herhalde
Valla bizde bi bakiniyoruz arada isimlere ama yok ya bisey bulamıyoruz ikimizde çok kararsızBende cok kararsız biriyim o yüzden hamile kalır kalmaz ilk isim bir erkek birde kız ismi hazırlamak oldu. Erkekte direk karar vermiştim eşimle ortak Uraz diye. Ama kızda bi türlü karar veremedik sürekli düsündük eledik durduk demek ki kız olacağındanmıs.. en son ipek olsun dedik ertesi gün kontrolde kız dedi doktor zaten
Banada 2-3 kisi erkek hissediyorum senden demişti ama kız oldu:) hatta eşimin sülale komple erkek hissediyordubenım 13.haftada nubum cok bariz ortadaydı o yüzden kendime doktordan önce kız bu dedim. Benım doktorum 15+4 de söyledi ancak ondan önce yanılma payı olıyor diye söylememişti. Ama o bile 12.haftalarda erkek diye düsünmüstüm iyi ki söylememişim dedi . Sonra bana dedi bundan sonra sana soracağım bilemeyince
Evet ben artık kız cicilerini doldurdum ama doktor %100 dediği içinValla bizde bi bakiniyoruz arada isimlere ama yok ya bisey bulamıyoruz ikimizde çok kararsız
Ama gerçekten erkek erken gösteriyor diyorlar sana erkek deseydi sende kesin diye düşünürdün sonra şok olurdun
İyice belli oluncaya kadar bisey almamak gerek demekki
Bende telefonu unutmuşum görüntü falan alamadım önümüzdeki hafta bakalim insallah unutmazsam bende cekicem biraz
bencede bebişin kız canım benim içimede öyle doğdu maşallahValla bizde bi bakiniyoruz arada isimlere ama yok ya bisey bulamıyoruz ikimizde çok kararsız
Ama gerçekten erkek erken gösteriyor diyorlar sana erkek deseydi sende kesin diye düşünürdün sonra şok olurdun
İyice belli oluncaya kadar bisey almamak gerek demekki
Bende telefonu unutmuşum görüntü falan alamadım önümüzdeki hafta bakalim insallah unutmazsam bende cekicem biraz
yaa ben de bi tahmin istiyorumm içinden geçen bişi var mıEvet ben artık kız cicilerini doldurdum ama doktor %100 dediği için
Ben kız gibi görünüyor dedi sonra gerçekten kız çıktıDaha çok erken ama 11. 12. Haftada doktoru cinsiyet tahmininde bulunan var mı?
Canım 11-13.haftalarda nub teorisi yapılabiliyor. Bu görüntüde ne desem yalan olur sana suan:)yaa ben de bi tahmin istiyorumm içinden geçen bişi var mı
Bende yorum istiyorum lutfenValla ben kıza benzettim bakalım sende de tutturabilecek miyim:) net fotoğraflarda daha cok garanti verebiliyorum ama senınkı gerçekten biraz yorum isteyen bir açıda bakalım göreceğiz
dimi hiçbişi belli olmuyoCanım 11-13.haftalarda nub teorisi yapılabiliyor. Bu görüntüde ne desem yalan olur sana suan:)
Canım 10+4 haftası nuba uymuyor ama kız olabilir belki. Cok emin değilim. 11-13 arası olsa daha iyi olurduBende yorum istiyorum lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?