2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Valla ben kıza benzettim bakalım sende de tutturabilecek miyim:) net fotoğraflarda daha cok garanti verebiliyorum ama senınkı gerçekten biraz yorum isteyen bir açıda bakalım göreceğiz

Mavişin içinden erkek geçtiyse kesin kızdır o banada erkek diyoduuu
Bi kaç hafta bakamamıştım buraya kızın mi olacak ayyy sağlıkla gelsin minnoşş kızçe
Nub olarak mı baktın yavrum valla bende bilemedim cihazda daha netti de kağıtta niye böyle çıktı

Benimde devlette randevum 16 sında ,türk tabipler Birliği 14-15 martta grev var demiş,hekimsen üyeleri 14-16 Mart demiş.Bende sasirdim ya,bari randevu vermeseler

Bi kaç hafta bakamamıştım buraya kızın mi olacak ayyy sağlıkla gelsin minnoşş kızçe
Nub olarak mı baktın yavrum valla bende bilemedim cihazda daha netti de kağıtta niye böyle çıktı
Evet kuzum nub olarak baktım aynen kızım olacak ismini bile koyduk İpek

Bu arada akintilarin amniyo sivi olup olmadigini anlayabilmek için turnusol kagitlar varmis ; okullarda kimyasal deneylerde kullanilan.
kırtasiyelerde bulunabilir ama internette satan alisveris siteleri var. oradan alacagim mavi ya da kirmizi.
Amniyo sivi bazik nitelikte. mavi turnusol alirsak mavi kaliyor , kirmizi turnusol alirsak bazla temas ettiğinde mavi renk veriyor.
Sonucun Doğrulukla orantisi nedir bilmiyorum sadece yaptigim arastirmada gördüm ve deneyeceğim.

Ayy ipek kız maşallah şimdi ismiyle de seslenirsin ne güzell, içine sinen ismi de hemen bulmana sevindimm sağlıkla gelsin minikk
Ben doğuma kadar kararsızlıktan kıvranırım herhalde
Bende cok kararsız biriyim o yüzden hamile kalır kalmaz ilk isim bir erkek birde kız ismi hazırlamak oldu. Erkekte direk karar vermiştim eşimle ortak Uraz diye. Ama kızda bi türlü karar veremedik sürekli düsündük eledik durduk demek ki kız olacağındanmıs.. en son ipek olsun dedik ertesi gün kontrolde kız dedi doktor zaten
Banada 2-3 kisi erkek hissediyorum senden demişti ama kız oldu:) hatta eşimin sülale komple erkek hissediyordu benım 13.haftada nubum cok bariz ortadaydı o yüzden kendime doktordan önce kız bu dedim. Benım doktorum 15+4 de söyledi ancak ondan önce yanılma payı olıyor diye söylememişti. Ama o bile 12.haftalarda erkek diye düsünmüstüm iyi ki söylememişim dedi . Sonra bana dedi bundan sonra sana soracağım bilemeyince

Ayy ipek kız maşallah şimdi ismiyle de seslenirsin ne güzell, içine sinen ismi de hemen bulmana sevindimm sağlıkla gelsin minikk
Ben doğuma kadar kararsızlıktan kıvranırım herhalde
Bende cok kararsız biriyim o yüzden hamile kalır kalmaz ilk isim bir erkek birde kız ismi hazırlamak oldu. Erkekte direk karar vermiştim eşimle ortak Uraz diye. Ama kızda bi türlü karar veremedik sürekli düsündük eledik durduk demek ki kız olacağındanmıs.. en son ipek olsun dedik ertesi gün kontrolde kız dedi doktor zaten
Banada 2-3 kisi erkek hissediyorum senden demişti ama kız oldu:) hatta eşimin sülale komple erkek hissediyordu benım 13.haftada nubum cok bariz ortadaydı o yüzden kendime doktordan önce kız bu dedim. Benım doktorum 15+4 de söyledi ancak ondan önce yanılma payı olıyor diye söylememişti. Ama o bile 12.haftalarda erkek diye düsünmüstüm iyi ki söylememişim dedi . Sonra bana dedi bundan sonra sana soracağım bilemeyince

Valla bizde bi bakiniyoruz arada isimlere ama yok ya bisey bulamıyoruz ikimizde çok kararsız
Ama gerçekten erkek erken gösteriyor diyorlar sana erkek deseydi sende kesin diye düşünürdün sonra şok olurdun
İyice belli oluncaya kadar bisey almamak gerek demekki
Bende telefonu unutmuşum görüntü falan alamadım önümüzdeki hafta bakalim insallah unutmazsam bende cekicem biraz

Evet ben artık kız cicilerini doldurdum ama doktor %100 dediği için

bencede bebişin kız canım benim içimede öyle doğdu maşallah

Valla ben kıza benzettim bakalım sende de tutturabilecek miyim:) net fotoğraflarda daha cok garanti verebiliyorum ama senınkı gerçekten biraz yorum isteyen bir açıda bakalım göreceğiz
Bende yorum istiyorum lutfen

Eklentiler

• IMG-20220311-WA0012.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…