2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Tamda grev gününe denk gelmiş canım ya oda etkilemiştir ama özeldeki gibi olmaz tabiki

Merhaba, bu sayfada benim gibi ssvd düşünen birinin varlığı beni çok mutlu etti hangi şehirdesiniz? Destekleyen hastane ve doktorunuz kim? Ben henüz bulamadım.
Bursadayım ben siz ? bulduğum doktor özel muayenesi var biraz pahalı muayene ücreti şuan gittiğim dr göre ama çok içime sindi normal doğumdan çok doğal doğum destekçisi son ana kadar sabirla takip edip bekliyor dikişsiz kesisiz doğum yaptırabilmek için yok günü geçti yok suyu geldi diye hemen suni sancıyı takayım yada sezeryana alayım demiyor ama durumum netleşsin ona göre degistircem dr

Insaallah bir an önce geçer de rahatlarsın canım benimde bu ara geceleri özellikle çok gaz sancım oluyor karnım taş gibi olup ağrıyor uyku uyuyamıyorum artık şu rahata kavuştuğumuz günlere gelsek

6 sene olacak canim insaallah bursadayım ben.Ilki bebeğin eşi doğum kanalını kapatiyordu benim bunda da aynı ihtimal var 2 ay sonra netleşir ona göre degistircem dr

Tamda en sıcakları gecirecegiz benim ilkinde ağustos sonuna gelmişti ozaman demiştim ikinciyi ona göre planlicam demiştim büyük konuşmuşum
Bide antalydayım çıkmayacaz artık dışarı aksamları cıkıcaz tam tersi eylülde yapmak lazımdı o zaman olurdu

Bide antalydayım çıkmayacaz artık dışarı aksamları cıkıcaz tam tersi eylülde yapmak lazımdı o zaman olurdu
Evde klima varsa iyi benim ozaman yoktu evde hiç rahat yoktu hamam gibi neyse bu sene klimam var bari açıp açıp durcam napayim dışarı çıkmasam da olur

Evde klima varsa iyi benim ozaman yoktu evde hiç rahat yoktu hamam gibi neyse bu sene klimam var bari açıp açıp durcam napayim dışarı çıkmasam da olur
Var o olmasa bayılırdıkbirde sna birşey sormak istiyorum İkinci evladın oldugu içn daha cok bilirsin göbek büyüdükçe yanma olurmu acaba.gece sabaha kadar karnımda yanma ve agrı vardı hep sola yatıyorum ama arada rahatlamak için saga döndükçe daha cok arttı agrıyla yanma anlam veremedim

Canım nedendir bilmem herkesin öylemi denk geliyor bnmde 11.haftada 3 gün önce çıkmıştı.resim verdimi minnoşun bakayım

Maşallah Şimdi gördüm resmi erkek geçti içimden canım acaba dünür olmak istedigimdenmi bilemedm

6 sene oluyor canım ben herseyi silbastan yaşıyorum unutmuşum herseyi ilk hamileliğimle bunda ki aynı olan tek şey uyku düşkünlüğüm 7 24 hic kalkmadan yatabilirim yani o kadar kalkasim gelmiyor.Bu ara bende de geceleri gaz sancısı oluyor karnım ağrıyor havalar soğuk ondan heralde

6 sene olacak canim insaallah bursadayım ben.Ilki bebeğin eşi doğum kanalını kapatiyordu benim bunda da aynı ihtimal var 2 ay sonra netleşir ona göre degistircem dr
Inşallah sizin için em hayırlısı neyse o olur. Yeter ki sağlıkla kucağınıza alin

Ay o bende 2 gündür vardı acı biber yedim ondan herhalde dedim ama bıraktım bakalım olacak mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…