2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bak bemmkide öyle ultrasonda kücük insandı herseyi belliydi parmaklarına kadar gördüm.çıktıgı şekle bak öcü gibi .bnmki hızlı hızlı yüzer gibi hareket ediyodu sanki panik yapmış gibi seninki nasıldı hareketleri net gördünmü

Eklentiler

• IMG_20220309_123034.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 72
Şimdiden böyle kocaman olcaksa sonum nasıl olurki sabah kalkıyorum hiç bişi yemeden bakıyorum baya büyük
Iç karın dar geniş falan diyorlar. Benim de mesela senden hem görünüş olarak hem kilo olarak fazlayım ama 3. Olmasına rağmen öyle bi göbeğim yok. Ablamda mesel 40.kilolardaydi önüne büyüktü. Iç karnıniz dar demek ki ama olsun y.a. Benim hoşuma gidiyo o göbek nedense. Bide zayıfsın ya her yerin önce göbek top.gibi onlar dha çok hoşuma gidiyo benim. Maalesef benim basen kalça falan olduğu Içın öyle olamam

Ya serinlikte güzelde sıcakta kaldıramıcam kendimi yandık

Merak ettim,
Durumunuz nasil , kanamaniz devam ediyor mu ?
Gittiniz mi kontrole. Insallah bebeğiniz sizinledir.
Bu doktorunuzu birakin lütfen.
Kanamam azalarak durdu dün. Bilmiyorum iyiye işaret mi, değil mi? Hiç bir bilgi bulamadım. Kontrole gideceğim bugün.Mecburen aynı doktora gideceğim bu ay, ödeme yaptım çünkü, ama biz de değiştirmeye karar verdik. İnşallah tutunmaya devam ediyordur, çok teşekkürler ilginize

Yok canım sizin cihazlar iyi ya valla
Görüntü olarak net bi de benimkine baksana karıncalı görüntü
Ben onları falan görmedim canım, ilk yatıyordu hareketsiz son dk hareketlendi demiştim ya kayiyordu yukarıdan aşağıya bildiğin bide arkasına döner gibi yaptı ellerini kollarını oynattı hızlı hızlı

Ya serinlikte güzelde sıcakta kaldıramıcam kendimi yandık
Ilk hamilelik de kuş gibi oluyo insan bence benim fikrim. 2. Zordu hreker etmek faln. Doğum yaptım ertesi gün evin içinde koşmaya başladım koşmak hızlı yürümek çok güzel diye

Sağol canım benim amin

Aa nekadar da belli. Ben de bu haftalarda gitmiştim böyle bisey göremedim acaba benim ki kız mı ki. daha merak ettim simdim
Kız olabilir canım erkekler çabuk belli ediyor ama doktorda şaşırdı pipisi bariz benimkinin büyükçene değişme yada kordon ihtimali kesinlikle olamaz deyip güldü oda

Minik şey ne biliyoda kımıldıyo ellerini ıssırdıgım ya

Ilk hamilelik de kuş gibi oluyo insan bence benim fikrim. 2. Zordu hreker etmek faln. Doğum yaptım ertesi gün evin içinde koşmaya başladım koşmak hızlı yürümek çok güzel diye
İlk bebegin kaç yasında kızmı erkekmi .

Annem gelmiş biraz şekil şükul yapim dedi herhalde

Kızlaaar 10. Haftadayım ve göbeğim çıkmaya başlaadı sanki normalde de göbeğim vardı ama şuan aşırı gergin ve sabah akşam gitmiyor . Aranızda göbeği çıkan varmı başka ?
Bende 12 haftadayiz yumru gibi hissediyorum ilkine göre daha belirgin göbeğim. Bazen kimiltilar bile hissediyorum ve bağırsak hareketlerinden ayırt edebiliyorum ikinci gebeliğim olunca

Kanama durmasi tabi ki iyidir.
kanama alaniniz hemen geçmez ama ileriki haftalarda geçebilir.
birçok orneklerini okudum.
Rabbim sizinle ve bebeğinizle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…