2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Maşallah Şimdi gördüm resmi erkek geçti içimden canım acaba dünür olmak istedigimdenmi bilemedm
Hahaha olabilir valla canım
Baktı bi bacak arasına ama bisey göremedim bakalım önümüzdeki hafta ikili testte tahmin ederim dedi

Eklentiler

• 20220314_132628.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 93
  • 20220314_132613.webp
    27 KB · Görüntüleme: 96
Merak ettim,
Durumunuz nasil , kanamaniz devam ediyor mu ?
Gittiniz mi kontrole. Insallah bebeğiniz sizinledir.
Bu doktorunuzu birakin lütfen.

Amiinn canım benim yaa şükür bugünümüze Var teyzesi bakın bakalım
Ayyyy Maşaallah nasılda çıkıntı belli olmuş benimkide buna benzer minnacık Bi çıkıntı var yandan ama alttan bisey göremedim dedi emin olamadı 1 ay sonda kesin söylerim dedi meraktan çatlıcamm

İmkanım var canim ama grevden dolayı bu haftayı full doldurmuş ilk boşlukta gidicem inşallah
Mavişin içinden erkek geçtiyse kesin kızdır o banada erkek diyoduuu
Hahahah ama benim oğlumun görüntüsüne çok benziyordu kemik yapısı olarak annesi gerçi bende oğlumda hep kız kız dedim pipiyi gösterdi al sana kız dedi ondan bunda hiç ses etmiyorum ne olursa sağlıkla gelsin
Benimde devlette randevum 16 sında ,türk tabipler Birliği 14-15 martta grev var demiş,hekimsen üyeleri 14-16 Mart demiş.Bende sasirdim ya,bari randevu vermeseler
Hiç sorma canım kimisine grevden dolayı iptal edildi diye mesaj gitmiş bana oda gelmedi sabahın bir yarısı çocuğu da arkamdan surukledim ona yanarım yani inşallah sen muayene olabilirsin cnm
maviss_34 meleğim benim de kız olacak ekler misin tabloya rica etsem
Ahhh kuzumn sağlıkla gelsin kızın hemen ekliyim
Kızlaaarrr pipilimmm geliyorrrr açtı gösterdiii direkk❤❤❤ Oğluşum oluyorr hayırlısıylaa anası pipisini yesinn
Hahaha pipilini sevsinldr senin sağlıkla gelsin oğlusun hemen ekliyim cnm
Tamda grev gününe denk gelmiş canım ya oda etkilemiştir ama özeldeki gibi olmaz tabiki
Aslında ilgi alaka güzeldi bı denerim diye düşünmüştüm en azından tahliller için falan ama bitti gözümde kendi doktorumun canını seveyim

Merhaba şimdi gördüm yazınızı bende bursadayim benim doktor arayışım da bu yönde gittiğiniz doktordan memnun musunuz? Kime gidiyorsunuz peki

Yaa ama ona bugün tahmin yapacaktık biz baska bir yere randevu alsana naptın şimdi randevu işini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…