Hahaha olabilir valla canımMaşallahŞimdi gördüm resmi erkek geçti içimden canım acaba dünür olmak istedigimdenmi bilemedm
Söyler canm 13 oluyorsn galiba o zamana.hareketlimiydi nasıldıHahaha olabilir valla canım
Baktı bi bacak arasına ama bisey göremedim bakalım önümüzdeki hafta ikili testte tahmin ederim dedi
Amiinn canım benim yaa şükür bugünümüzeSağlıkla gelsin oğluşunultrason yok mu bakaydık
Merak ettim,Hepinize , teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. @yaos68Crknkz @katinaizmir @temmuzekim Z Zzy Dilos6342 L Lalalala1 @Turunculuu maviss_34 @Zencefilimsi @Jajinda ( Atladığım varsa da özür dilerim )
İlk gittiğim doktorumdan acil randevu istedim. Cumartesi çalışıyormuş.
Dedim, kanama ile birlikte, kocaman et gibi bir parça düştü , hatta bir kaba koyup yanıma da aldım. Yattım karından muayene etti, dedim orda mı , atıyor mu kalbibakıyorum dedi. Hareketlerini gördüm sonra, kalp atışı devam ediyordu. Çok büyük bir kanama alanın var, diye gösterdi. Düşükle sonuçlanabilir , yaşın da var dedi. Kaynar sular döküldü başımdan.
Yatış isterim bu durumda, ama özele yatırırım tabii , dedi. Dedim , ne kadar gecelik. 2000 + masraflar, dedi.
Daha yeni Fetal DNA yaptırmıştım. 4000 bin oraya verdik. Dedim öyle bir bütçem yok.
Kapıdan çıkarken , dedim yanımda Proluton var , vursak iyi olur mu? Olur, dedi (Hemşire vurdu) Kendi kendimizin doktoru olduk resmen.
Sonra devlet Acil’e gittim ordan çıkıp. Muayene oldum. O doktor da , büyük kanama alanın var , görüyorum, dedi. Yatış versem de bi fark yaratmaz , dedi doktor. Evinde dinlen , progestan fitil olarak al günde 3 kez. İlişki yasak , ağır iş yasak, ıkınmak yasak dedi. 10 gün sonra gel , dedi. Bende ikinci şok. Dünya kadar zaman var içimden. Dedim proluton vuruldum. İyi yapmışsın dedi
Eve geldim , banyo , bir şeyler ye derken, dedim nasılsa özele gittim kontrol randevusu isteyeyim. Bana düşük yapabilirsin diyen doktor, demez mi ikili test sonucun gelsin görüşürüz. ( Sekreter yazıyor bana)
Gözlerimden ateş çıktı, dedim , ne alaka?
Sekretere yazdım, kanaması olan, düşük tehdidi olduğunu söylediği hastasını ne zaman görmek ister , progestan işe yaradı mı diye , bir de öyle sorun , dedim.
Neyse binbir zahmet aradılar , pazartesi kontrole gideceğim nasipse.
Yani progestana ve Allah’ın takdirine kaldı durum biraz. İnşallah faydasını görürüm. Allah kimsenin başına vermesin böyle stresi, ama işte olabiliyor ne yazık ki. Kendimi kurbanlık koyun gibi hissettim. İnşallah tutunur herşeye inat, ben her gün kullanmaya razıyım fitil.
…..
Tekrar teşekkürler iyi dilekleriniz için
Ya sanki göbegim yırtılıyor gibiydi anlatamamAy o bende 2 gündür vardı acı biber yedim ondan herhalde dedim ama bıraktım bakalım olacak mi.
Aminn çok teşekkür ederimInşallah sizin için em hayırlısı neyse o olur. Yeter ki sağlıkla kucağınıza alin
Ayyyy Maşaallah nasılda çıkıntı belli olmuşAmiinn canım benim yaa şükür bugünümüzeVar teyzesi bakın bakalım
Ya ne kadar nizami gözüküyor ağzı burnuAmiinn canım benim yaa şükür bugünümüzeVar teyzesi bakın bakalım
Yerim ya maşallahAmiinn canım benim yaa şükür bugünümüzeVar teyzesi bakın bakalım
Ay maşallah kuzum kac hafta kaç günlüktü tam, görüntü de ne güzel çıkmış ya benimki bulanıkAmiinn canım benim yaa şükür bugünümüzeVar teyzesi bakın bakalım
12+3te gitmiş olucam canım bakalım inşallah belli eder minnoşSöyler canm 13 oluyorsn galiba o zamana.hareketlimiydi nasıldı
İmkanım var canim ama grevden dolayı bu haftayı full doldurmuş ilk boşlukta gidicem inşallahCanım benim de 2-3 gün ilerde gözüküyor, gayet güzel maşallah
İşte hep birileri mağdur olmak zorunda sistemde malesef. Umutla uyandın o hayal kırıklığını anlıyorum kuzum..
Özel hastaneye gitme imkanının var mı?
Canım baya bi büyümüş ama benim tahmin yetim hiç yok
Hahahah ama benim oğlumun görüntüsüne çok benziyordu kemik yapısı olarak annesi gerçi bende oğlumda hep kız kız dedim pipiyi gösterdi al sana kız dedi ondan bunda hiç ses etmiyorum ne olursa sağlıkla gelsinMavişin içinden erkek geçtiyse kesin kızdır obanada erkek diyoduuu
Hiç sorma canım kimisine grevden dolayı iptal edildi diye mesaj gitmiş bana oda gelmedi sabahın bir yarısı çocuğu da arkamdan surukledim ona yanarım yani inşallah sen muayene olabilirsin cnmBenimde devlette randevum 16 sında ,türk tabipler Birliği 14-15 martta grev var demiş,hekimsen üyeleri 14-16 Mart demiş.Bende sasirdim ya,bari randevu vermeseler
Ahhh kuzumn sağlıkla gelsin kızın hemen ekliyim
Hahaha pipilini sevsinldr senin sağlıkla gelsin oğlusun hemen ekliyim cnmKızlaaarrr pipilimmm geliyorrrr açtı gösterdiii direkk❤❤❤ Oğluşum oluyorr hayırlısıylaa anası pipisini yesinn
Aslında ilgi alaka güzeldi bı denerim diye düşünmüştüm en azından tahliller için falan ama bitti gözümde kendi doktorumun canını seveyimTamda grev gününe denk gelmiş canım ya oda etkilemiştir ama özeldeki gibi olmaz tabiki
Resmen ben erkeğim diyor hayırlı olsunAmiinn canım benim yaa şükür bugünümüzeVar teyzesi bakın bakalım
Merhaba şimdi gördüm yazınızı bende bursadayim benim doktor arayışım da bu yönde gittiğiniz doktordan memnun musunuz? Kime gidiyorsunuz pekiBursadayım ben siz ? bulduğum doktor özel muayenesi var biraz pahalı muayene ücreti şuan gittiğim dr göre ama çok içime sindi normal doğumdan çok doğal doğum destekçisi son ana kadar sabirla takip edip bekliyor dikişsiz kesisiz doğum yaptırabilmek için yok günü geçti yok suyu geldi diye hemen suni sancıyı takayım yada sezeryana alayım demiyor ama durumum netleşsin ona göre degistircem dr
Yaa ama ona bugün tahmin yapacaktık bizİmkanım var canim ama grevden dolayı bu haftayı full doldurmuş ilk boşlukta gidicem inşallah
Hahahah ama benim oğlumun görüntüsüne çok benziyordu kemik yapısı olarak annesi gerçi bende oğlumda hep kız kız dedim pipiyi gösterdi al sana kız dedi ondan bunda hiç ses etmiyorum ne olursa sağlıkla gelsin
Hiç sorma canım kimisine grevden dolayı iptal edildi diye mesaj gitmiş bana oda gelmedi sabahın bir yarısı çocuğu da arkamdan surukledim ona yanarım yani inşallah sen muayene olabilirsin cnm
Ahhh kuzumn sağlıkla gelsin kızın hemen ekliyim
Hahaha pipilini sevsinldr senin sağlıkla gelsin oğlusun hemen ekliyim cnm
Aslında ilgi alaka güzeldi bı denerim diye düşünmüştüm en azından tahliller için falan ama bitti gözümde kendi doktorumun canını seveyim
Evet. Demek büyüyo o yüzden öyle oldu.Ya sanki göbegim yırtılıyor gibiydi anlatamam
Şimdiden böyle kocaman olcaksa sonum nasıl olurki sabah kalkıyorum hiç bişi yemeden bakıyorum baya büyükE
Evet. Demek büyüyo o yüzden öyle oldu.
İnşallah kuzum herşeyi heyecan12+3te gitmiş olucam canım bakalım inşallah belli eder minnoş
Bir de net goruntu alsak çok merak ediyorum ultrason ciktisinda da net değil. Sebek son dakika birden hızlı hızlı hareket ettiği içinİnşallah kuzum herşeyi heyecan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?