Sağol canım evet eczacıda ilacin üzerine yazmış. İlk defa bugün ictim bakalim umarım faydasını görürüm. Bu arada size yasak olan şeyler var mı bu dönemde kızlar? Mesela bana seyahat etmek, cinsel ilişki yasak dedi. Onun dışında kahve içiyor musunuz? Canım şuan çekti bi kahve yapıp balkonda içmeyi ama progestan kullandığımdan dolayı da korktum emin olamadım
Gunluk almamiz gereken kafein miktari yazmislar , kahveyi cok sevenler icin ,, ben hamile kalmadan once sinirsiz icerdim ama smdi minumuma dusurdum canim hic istemiyor
Ben 6+6da gitmiştim tam bayramdan önce. Bana bayramdan sonra sağlık ocağından ararlar gidip kaydını ve tahlillerini yaptır tahlillerle gel demişti. Cuma gidicem 2 hafta sonrası oluyor tam
Evet canım özele ama devlette takip ettiricem bütçemi bi hayli aşar özel.geçen pazatesi gitmiştim yumurtamı gördü beta 2300lerdeydi bugün de 10 gün kontrol hakkından yararlanıp randavu oluşturduminşallah bişeyler gözükür
Gunluk almamiz gereken kafein miktari yazmislar , kahveyi cok sevenler icin ,, ben hamile kalmadan once sinirsiz icerdim ama smdi minumuma dusurdum canim hic istemiyor
Kızlar ben 5+2de keseyi gördüm çok şükür icinde bebek goremedim karindan bakti haftaya salı insallah görünür. Biliyorum erken ama istemesem de biraz endişe ettim
türk kahvesi manyağı olduğumdan araştırmalara girdim kafeinsiz türk kahvesi buldum acaba ondada sınır varmı doktora sormam gerek fikri olan varmı kızçeler
Karindan bakilan ultrasonda 5+2 kese siyahtı yolk kesesi vs yoktu 19 mm di sizce normal mi interntten baktığımda yolk kesesi gorunur yaziyor ama yoktu benim
Merhaba hanımlar, ben de 6+4teyim. Düne kadar bir sorun yoktu kalp atışını da duymuştuk miniğimin Cumartesi günü. Dün kahverengi lekelenme olduğu için doktora gittim bir iğne yaptırdı ilaç verdi. 10 gün de rapor verdi. Ultrason da kanama alanı da görünmüyor ama doktor mu fazla tedbirli davrandı acaba endişelenmeli miyim şaşırdım kaldım.
Karindan bakilan ultrasonda 5+2 kese siyahtı yolk kesesi vs yoktu 19 mm di sizce normal mi interntten baktığımda yolk kesesi gorunur yaziyor ama yoktu benim
karından olduğu içindir belki vajinal daha net görünüyormuş öyle demişti doktorum ondan direkt vajinal bakmıştı strese sokmamak için.. bu arada tablolu grubumuz var oraya ekleyeyim yaş şehir ve kaçıncı çocuk dersen
Kızlar bu bebek benim iliğini kemiğini kurutuyor sanki çok yorgun halsiz ve güçsüzüm sabah kalktığında sırt ve bel ağrısı çok şiddetli oluyor kolumu kaldıramıyorum zorla kalkıp kahvaltı hazırlıyorum hele sabah bulantıları berbat gerçe gün içinde de sık olmaya başladı bulantılar şuan bile var ilk oğlumda çok aktif ve hareketleriydm bunda ne oldu bilmiyorum karnım hamile kaldığından beri şiş gaz ve hazımsızlık var gibi ağırlık yapıyor resmen vücuduma yarın kontrolüm var hepsini söylicem kan tahlillerine baktırmasını isticem ve vitamin takviyesi yazmasını söylicem çünkü gücüm kalmadı sanki öyle hissediyorum bulantı için ne önerirsiniz kötüyüm de :/
türk kahvesi manyağı olduğumdan araştırmalara girdim kafeinsiz türk kahvesi buldum acaba ondada sınır varmı doktora sormam gerek fikri olan varmı kızçeler