2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Selam kızlar bende eğer devam ederse mart ayı doğum yapacağım, bu arada whatsap grubu var mi

benim kanamam lekelenmem yok ama felaket bel ağrısı çekiyorum ara ara da kasık ağrısı endişelenmeli miyim acaba böyle ağrı çekip doktoru sorun görmeyen oldu mu gidenlerden cumartesiye de çok var izin de alamıyorum merak ediyorum baya

ilk bebeğimde gittiğim doktorum vermişti gün içinde sınırlı ve 0,1 değerlilerden gönül ister hiç bu tarz alışkanlıklarım olmasın ama bağımlılık çok farklı bir konu. Annem , babam , eşim ve ben hepimizin duaları bir şu illetten tiksinmem yönünde inşallah kurtulurum kızlar

vajinal bakmadı mı benim vajinal bakmştı hep g örünmüştü ama karından mı baktı acaba doktor
Karından baktı yoktu beta istedi akşam tekrar gel dedi gittim alttan muayene demiştiniz dedim vazgeçtim beta çıksın yarın bakalım dedi akşama kadar çok yoruldum özele gidicem bir iki haftaya

10 gün kontrol hakki ne canim

kaçıncı çocuk, doğum tarihi,yaş şehir bilgisi alalııım ekleyelim hemen sizii tabloya ama bildiğim kadarıyle wp grubumuz yok
Merhabalar ben de hamileliğimi yeni öğrendim Allah nasip ederse Mart annesi olacak beni de ekler misiniz yaş 33, 3. Çocuk Gaziantep

Karından baktı yoktu beta istedi akşam tekrar gel dedi gittim alttan muayene demiştiniz dedim vazgeçtim beta çıksın yarın bakalım dedi akşama kadar çok yoruldum özele gidicem bir iki haftaya
hiç stres olmayın karından olduğu içindir içinizi ferah tutun minikte stres olmasınn tutunuyor şu ann biz ne kadar iyi hissedersek o kadar iyiii

kızlar bide ultrasona çok sıkışık girmek gerekiyormuş öylemi 17:45 te randevum ona göre yüklenicem suya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…