benim kanamam lekelenmem yok ama felaket bel ağrısı çekiyorum ara ara da kasık ağrısı endişelenmeli miyim acaba böyle ağrı çekip doktoru sorun görmeyen oldu mu gidenlerden cumartesiye de çok var izin de alamıyorum merak ediyorum baya
ilk bebeğimde gittiğim doktorum vermişti gün içinde sınırlı ve 0,1 değerlilerden gönül ister hiç bu tarz alışkanlıklarım olmasın ama bağımlılık çok farklı bir konu. Annem , babam , eşim ve ben hepimizin duaları bir şu illetten tiksinmem yönünde inşallah kurtulurum kızlar
Karından baktı yoktu beta istedi akşam tekrar gel dedi gittim alttan muayene demiştiniz dedim vazgeçtim beta çıksın yarın bakalım dedi akşama kadar çok yoruldum özele gidicem bir iki haftaya
Evet canım özele ama devlette takip ettiricem bütçemi bi hayli aşar özel.geçen pazatesi gitmiştim yumurtamı gördü beta 2300lerdeydi bugün de 10 gün kontrol hakkından yararlanıp randavu oluşturduminşallah bişeyler gözükür
Karından baktı yoktu beta istedi akşam tekrar gel dedi gittim alttan muayene demiştiniz dedim vazgeçtim beta çıksın yarın bakalım dedi akşama kadar çok yoruldum özele gidicem bir iki haftaya
ilk randevumda 210 tl muayene ücreti ödedim 10 gün içinde kontrol muayenesi oluyor ona ücret ödemiyorsun yani her bölümde öyleydi umarım kadın hastalıklarında da bu şekildedir
ilk randevumda 210 tl muayene ücreti ödedim 10 gün içinde kontrol muayenesi oluyor ona ücret ödemiyorsun yani her bölümde öyleydi umarım kadın hastalıklarında da bu şekildedir