2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Tabi beni de ekleyin izmir 32 ilk bebek

bende aynıyım bir de eşim evde sıkılıyorum diyip dışarı çıkalım dolaşalım istiyor iyice yoruluyorum hep uzanmak dinlenmek istiyorum. kan tahlili verdim ben her şey normal ama hamilelikten sanırım böyle

Ayybenim kocamda tam tersi yaa. Calisiyo o ben evde yatmaktan aksam biraz turlayalim diyorum. Yok yok sen yat bisey olmasin diyo

türk kahvesi manyağı olduğumdan araştırmalara girdim kafeinsiz türk kahvesi buldum acaba ondada sınır varmı doktora sormam gerek fikri olan varmı kızçeler
Canım her gün 1 tane içen arkadaşlarım vardı doktorları da izin vermiş.kafeinsizi bilmiyorum ama .
ben de filtre kahveyi su gibi içerdim tiksindim içemiyorum şimdi .

O nedir ?
Benim canım çok sıkıldı bugün . Kanama alanı çok büyümüş . Doktor hiç olumlu bakmıyor. Kalp atışı da zayıftı
ah deme yaa umarım sağ salim atlatırsınız bu sürecii ayaklarını uzat kalkma ne olursa olsun bi tuvalete git kıyamam ya

Yaa ilk doktor muayenesine gittiğimde bir bardak icebilirsin demisti ama o zaman progestan vermemişti. Simdi onu ictigim icin korkuyorum. Ben en iyisi icmemeye devam
benim doktorda içebilirsin dedi ama bende beloc kullanıyordum onu bıraktım şimdi çarpıntı olur diye içmeye korkuyorum ama içer gibi yapıp kendimi kandırıyorum ya çok sulu yada sütlü yaparak

Canım her gün 1 tane içen arkadaşlarım vardı doktorları da izin vermiş.kafeinsizi bilmiyorum ama .
ben de filtre kahveyi su gibi içerdim tiksindim içemiyorum şimdi .
tiksinmek için dua ettiğim o kadar şey var ki ama tövbe Rabbim gözlerim dönüyor kıtlıktan çıktım sanki işyerinde saklamaya çalışıyorum daha kalp atışını duymadım diye ama herkesin dikkatini çekiyor demli çay içiyordum limonlu açık çaya döndüm , daha sabah iş başı yapmadan kahvemi içerdim oda yok sigara desen elimden düşmezdi tek haneye düşürdüm şükür (hemencecik tepki vermeyin) çayı da limonlu açığa çevirdim ama kahve

Canım sigara cok icenlerin hemen kesmesi onerilmiyo diye biliyorum. Ama 3-4 gunde 1 tane gibi onermisti bi arkadasima doktor. Senin doktorun nasi dediyse o sekilde hareket edersin zaten

bana iş kitliyolardı ben betam daha 14 iken söyledim iş yerime şimdi daha çok burnumdan getiriyolar ahahha

benim arkadaşıma doktoru şarap içmesine izin veriyodu 1 kadeh ya ben ona gitcektim de bodruma taşınmışş malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…