karından olduğu içindir belki vajinal daha net görünüyormuş öyle demişti doktorum ondan direkt vajinal bakmıştı strese sokmamak için.. bu arada tablolu grubumuz var oraya ekleyeyim yaş şehir ve kaçıncı çocuk dersen
Kızlar bu bebek benim iliğini kemiğini kurutuyor sanki çok yorgun halsiz ve güçsüzüm sabah kalktığında sırt ve bel ağrısı çok şiddetli oluyor kolumu kaldıramıyorum zorla kalkıp kahvaltı hazırlıyorum hele sabah bulantıları berbat gerçe gün içinde de sık olmaya başladı bulantılar şuan bile var ilk oğlumda çok aktif ve hareketleriydm bunda ne oldu bilmiyorum karnım hamile kaldığından beri şiş gaz ve hazımsızlık var gibi ağırlık yapıyor resmen vücuduma yarın kontrolüm var hepsini söylicem kan tahlillerine baktırmasını isticem ve vitamin takviyesi yazmasını söylicem çünkü gücüm kalmadı sanki öyle hissediyorum bulantı için ne önerirsiniz kötüyüm de :/
bende aynıyım bir de eşim evde sıkılıyorum diyip dışarı çıkalım dolaşalım istiyor iyice yoruluyorum hep uzanmak dinlenmek istiyorum. kan tahlili verdim ben her şey normal ama hamilelikten sanırım böyle
bende aynıyım bir de eşim evde sıkılıyorum diyip dışarı çıkalım dolaşalım istiyor iyice yoruluyorum hep uzanmak dinlenmek istiyorum. kan tahlili verdim ben her şey normal ama hamilelikten sanırım böyle
türk kahvesi manyağı olduğumdan araştırmalara girdim kafeinsiz türk kahvesi buldum acaba ondada sınır varmı doktora sormam gerek fikri olan varmı kızçeler
Canım her gün 1 tane içen arkadaşlarım vardı doktorları da izin vermiş.kafeinsizi bilmiyorum ama .
ben de filtre kahveyi su gibi içerdim tiksindim içemiyorum şimdi .
Yaa ilk doktor muayenesine gittiğimde bir bardak icebilirsin demisti ama o zaman progestan vermemişti. Simdi onu ictigim icin korkuyorum. Ben en iyisi icmemeye devam
benim doktorda içebilirsin dedi ama bende beloc kullanıyordum onu bıraktım şimdi çarpıntı olur diye içmeye korkuyorum ama içer gibi yapıp kendimi kandırıyorum ya çok sulu yada sütlü yaparak
Canım her gün 1 tane içen arkadaşlarım vardı doktorları da izin vermiş.kafeinsizi bilmiyorum ama .
ben de filtre kahveyi su gibi içerdim tiksindim içemiyorum şimdi .
tiksinmek için dua ettiğim o kadar şey var ki ama tövbe Rabbim gözlerim dönüyor kıtlıktan çıktım sanki işyerinde saklamaya çalışıyorum daha kalp atışını duymadım diye ama herkesin dikkatini çekiyor demli çay içiyordum limonlu açık çaya döndüm , daha sabah iş başı yapmadan kahvemi içerdim oda yok sigara desen elimden düşmezdi tek haneye düşürdüm şükür (hemencecik tepki vermeyin) çayı da limonlu açığa çevirdim ama kahve
tiksinmek için dua ettiğim o kadar şey var ki ama tövbe Rabbim gözlerim dönüyor kıtlıktan çıktım sanki işyerinde saklamaya çalışıyorum daha kalp atışını duymadım diye ama herkesin dikkatini çekiyor demli çay içiyordum limonlu açık çaya döndüm , daha sabah iş başı yapmadan kahvemi içerdim oda yok sigara desen elimden düşmezdi tek haneye düşürdüm şükür (hemencecik tepki vermeyin) çayı da limonlu açığa çevirdim ama kahve
Canım sigara cok icenlerin hemen kesmesi onerilmiyo diye biliyorum. Ama 3-4 gunde 1 tane gibi onermisti bi arkadasima doktor. Senin doktorun nasi dediyse o sekilde hareket edersin zaten