2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
hiç stres olmayın karından olduğu içindir içinizi ferah tutun minikte stres olmasınn tutunuyor şu ann biz ne kadar iyi hissedersek o kadar iyiii
Canim benim dün çok ağladım birde bütün gün dışarda sicak perişan oldum bebekte olmuştur özele gidicem o yüzden zaten bu yaştan sonra bir çocuk başka olmuycak onada eziyet banada

20067 canım ya görmedi bilmiyorum özele gidicem 2 hafta sonra sabredicem
bence 2 hafta çok uzun o kadar bekleme, başka bir doktora git en kısa zamanda Allah korusun senin için tehlikeli bir durum olmasın. Çünkü üzmek istemem seni ama 20bin yüksek gözükmesi gerekirdi kuzum

Kızlar ben tüp bebekle hamile kaldım şu anda 5+3 deyim, ultrasonda alttan muayene olmak istemiyorum yarın gitsem gözükür mü acaba kese

Canım benim 2. Bebeğim Kayseri

Ben de aynıyım kızımda hiç böyle değildim bulantım vardı ama sabahtan olup geçiyordu kıpır kıpırdım. Bunda elim kolum kalmıyo. Hasta gibiyim. İlaç prilam kullanıyorum bulantı için kusmuyorum ama bulantı oluyo yine de.
benim tahlillerimde kanım sınırda çıktı demir depoları da boşalmaya başlamış ama demir hapı verirsem bulantıyı artırır dedi doktor . Sanırım 4. Ayda vericek onu

bence 2 hafta çok uzun o kadar bekleme, başka bir doktora git en kısa zamanda Allah korusun senin için tehlikeli bir durum olmasın. Çünkü üzmek istemem seni ama 20bin yüksek gözükmesi gerekirdi kuzum
Bilemedim haftaya giderim inşallah yazicam buradan içim rahat hamile olduğuma eminim yaşar inşallah Allah büyük

Canım alışkanlıkları bırakmak kolay olmuyor. Hepimiz evladımızın iyi olmasını isteriz. Sen de eminim elinden geleni yapıyorsundur. Doktorlar da bırakamıyorsanız azaltın diyor zaten. Hemen oh bıraktım bitti olsa herkes bırakırdı kolaylıkla.

Kızlar ben tüp bebekle hamile kaldım şu anda 5+3 deyim, ultrasonda alttan muayene olmak istemiyorum yarın gitsem gözükür mü acaba kese
doktor bana beta 2000 altında olduğunda keseyi görmek zor oluyor demişti. benimki de 2000 altındaydı. birkaç gün sonra çağırdı ve biraz da sıkışık gel ki keseyi rahat görelim dedi. gittiğimde vajinal muayaneye gerek kalmadan görmüştü.

Ben 5 haftalık gittim ultrason göremedi alttan dedi ısrar etti onada sonra bakmadı 6 hafta bitiminde gidicem

Kizlar merhabalar grupta biraz beslenmeden ve kullandığımız folik asit isminden vitaminlerden bahsedelim mi ?
Folik asit Z-fol önerdi doktorum içinde b6 vitamini var bulantıyı azaltır dedi 60 tablet 89 tl ben birde vitamin d3k2 ve omega 3 kullanıyorum
Ben folikasit oranının düşük olduğunu düşünüyorum içerisin de çok fazla icerik olunca öyle bir kanıya vardım herhalde
Daha önce folbiol kullanıyordum onda 5mg folik asit var diye bıraktırdı fazlası zararlıymış 400mcg öneriyorlar seninkinde de var o kadar az değil

Eklentiler

• 20210727_141424.webp
    54,9 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar benimde aşırı bulantım oluyor hatta sabah kusmam bile oluyor geçen acile gittim hatta serum falan taktılar şimdi doktor prilamla beraber bi ilaç daha verdi ikisi sanki biraz iyi gelmeye başladı bakalım inşallah ileri aylarda hepimiz düzeliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…