Canım çok geçmiş olsun, neden kusma oluyormuş, doktor bilgi verdi mi? Hastanede daha iyi bakarlar, evde kussa belki daha çok panik olursun. Allahın izniyle, saglıkla yuvanıza kavuşun. Dualarımız seninle
Sağol canım allah razı olsun,kanında enfeksiyon çıkmış antibiyotik başladım dedi doktor,bi kere kusmuş inşlh çabuk toparlar çünkü sürekli emzirme halindeyim sezeryanımın 1.gününden beri habire koşturuyorum ameliyatım mahvoldu çok sancı yapıyor
Sağol canım allah razı olsun,kanında enfeksiyon çıkmış antibiyotik başladım dedi doktor,bi kere kusmuş inşlh çabuk toparlar çünkü sürekli emzirme halindeyim sezeryanımın 1.gününden beri habire koşturuyorum ameliyatım mahvoldu çok sancı yapıyor
Sıra sıra doğum oldukça rahatlatyrm rsmen arada kızımı gazlıyrm bakalım ne zamn ikna olacak Blackbluee1BBirhamissssenmeleksin
Kızlarr müsait vakitte doğım hikayesi atın bizmkilerin üstüne de
Blackbluee1
kız senin aşırı sancın nişanın da yoktu yerini sevdi demiştin hatta yatıştan bir saat sonra doğumun olmuş maşllh sübhanallh merakla hikayeni bekliyrmm
Ne güzel yaaa. Ben de imreniyorum normal doğuma ama hem çatı darlığım hem de vajinal bir rahatsızlığım var, o yüzden sezeryan olacak neyse, hayırlısı böyleymiş demek ki benim de 21’inde 38+3 olacak. İnşallah her şey güzel ilerler
Ne güzel yaaa. Ben de imreniyorum normal doğuma ama hem çatı darlığım hem de vajinal bir rahatsızlığım var, o yüzden sezeryan olacak neyse, hayırlısı böyleymiş demek ki benim de 21’inde 38+3 olacak. İnşallah her şey güzel ilerler