Ben de öyle düşündüm, 6 ay sonra yine 500’e satılırzarar etmeden yine satarsınız
Merhaba, evet bu beşikleri taşıması çok rahat oluyor. Ama şu var. Eğer bebeği bunda sallamaya alıştırırsanız park yatağın sallanmasını beğenmiyorlar:)Ben de öyle düşündüm, 6 ay sonra yine 500’e satılırDahs çok yatak odasında yanımda dursun diye düşündüm. sonrasında park beşiğe koyarım eğer alıştırsbilirsem
Sabitleme özelliği de varmış bu beşiğin. Belki sallamamMerhaba, evet bu beşikleri taşıması çok rahat oluyor. Ama şu var. Eğer bebeği bunda sallamaya alıştırırsanız park yatağın sallanmasını beğenmiyorlar:)
Canım bendede var bundan salona muyfağa gün içindd nerdeysem oraya taşıyorum tek başıma ben cok rahat ettim benimki ilk cocuktan kalma biraz eski ama senin attığına benzerKuzular, başka bir topikte de sordum size de sorayım. Biz kirada olduğumuz için bebeğe çok pahalı bir beşik almadık. Taşınma ihtimalimiz var çünkü. kanz marka park beşik almıştık 70-120 boyutunda. Şimdi ebebekte şunu gördüm, acaba ilk 6 ay için alsam mı? Taşıması filan daha kolay. park beşik biraz büyük, oradan oraya taşımak zor olacak gibi Geldi gözüme. park beşik de olsa bunu da alsam yatırabildiğim Kadar reflü yatağında yatırıcam yani ekstra bir yatak parası vermeyi düşünmüyorum. Sallanan model bu beşik. Sadece anne yanı olması için yan tarafın açılma olayı yok. ne dersiniz?
Eki Görüntüle 3028421 Eki Görüntüle 3028422
Hurma, squat ve ilişki :) activating labor diye video var onu mı kast ettin? Benim doktorum hiç alttan muayene etmedi ya çatı muayenesini zaten doğru bulmuyomuş nst de sancı çıkmayınca açıklık da bakmadı 21'inde gidicem tekrar tam 40'ta. Benim plesentada 1. Derece yaşlanma başlamış o yüzden 41'i beklemeyecek vajinal muayeneden sonra açılmaya uygunsa suni sancı verecek yoksa Sezeryan maalesefBugün tam 39 canım yarın 39+1 kontrolüm var, bakalım ne diyecek doktorşimdilik bir belirti yok
Seninle çok yakınız canım benim de 39, doktorun ne diyoracılma falan baktı mı? Yani böyle gelmezlerse sürec nasıl oluyor acaba? Sen squat, activating labor vs basladın mı?
Almaya karar verdimEki Görüntüle 3028470
Canım bendede var bundan salona muyfağa gün içindd nerdeysem oraya taşıyorum tek başıma ben cok rahat ettim benimki ilk cocuktan kalma biraz eski ama senin attığına benzer
6 hafta mıBebim daha doğum olmadan var basurumdaha önce yoktu gebelikte başladı. Son aylarda iyice belirginleşti maalesef. Normal doğum diye ısrar edecektim ama ıkınma artırdığı için sezeryan önerildiğinde hiç sesimi çıkartmadım bile. Doğumdan 6 hafta sonra falan iyileşebiliyormuş.
Hayırlı olsunn Allah analı babalı büyütsünKızlar ben aslında kontrole gitmiştim dün. Sadece acilden gel demişti doktorum acilden giriş yaptırmıştım.. dün de biraz lekelenme oldu dedim doktora doktor önce bı alttan muayene edeyim dedi. 4 cm açıklık olduğunu söylediler. Sadece belim falan ağrıyordu yani biliyorsunuz bı gelip bı giden sancılarım vardı . Sonra nst bağlandı sancım çıkmadı her zamanki gibi ama açıklık 4 cm olduğu için yatış yapıldı. Suni sancı takıldı. Aradan çok geçmedi 8 cm oldu sonrada oğlum doğdu baya hızlı gelişti süreç. Kontrol için gittik birden böyle olunca supriz oldu netice de 9 buçukta sancı takıldı. 11 i 10 gece oğluşum geldi çok şükür darısı sizlere. Bu arada suya Meryem Ana otu koymuştum belkide faydası olmuştur çok çabuk acilmam oldu.
Dahada kesilmesi 40 dk geliyorYokluyor resmen seni
Maalesef ilk doğumdan sonra bnde de çıktı basur .bu hamileliğimde biraz büyümüştü .doğumdan sonra daha da büyümüş . İlk günler şişti ama yavaş yavaş inmeye başladı .en azından beni rahatsız etmiyor .kabız olmamaya çalış canım .biraz zaman geçsin onun da çözümünü ararız artıkGeçen hafta bu saatlerde 8 saatlik sancının sonunda bebeğime kavuşmuştum bir hafta olmuş bile zaman ne çabuk geçiyor
Kaçırdığım mesajları okumaya çalıştım hala doğum yapamayan keyifçi bebeklerin keyfini bekleyen arkadaşlarım tez zamanda hayırlısıyla yavrularınızı kucağınıza alın inşallah
Şu anda doğumdan geriye nurtopu gibi bi basurum kaldı, bu da geçerse iyileşmiş olacağım inşallahvar mı benim gibi normal doğum sonrası bu sorunu yaşayan?
Doğum sırasında çok zorlandım ben.Hayırlı olsunn Allah analı babalı büyütsünGerçekten çok kolay olmuş maşaallah çok özendim
İnşallah canım sırayı bize attınDoğum sırasında çok zorlandım ben.
onun haricinde kolaydı şükür ...hepinize kolay doğumlar dilerim
Canım maşallah ne tatlış, akan bir dogum olmuş. Sen çok güzel motivasyon oldun. Birdenbire doguma dönebiliyor durum demek ki.Doğum sırasında çok zorlandım ben.
onun haricinde kolaydı şükür ...hepinize kolay doğumlar dilerim
Hayır hiç sancı hissetmedim ben sadece arada bir oluyordu dinlenince geçiyordu regl ağrısı gibiydiCanım maşallah ne tatlış, akan bir dogum olmuş. Sen çok güzel motivasyon oldun. Birdenbire doguma dönebiliyor durum demek ki.
Çok belirti yoktu sende çünkü, 4 cme kadar evde hiç sancı hissetmiş miydin? Ben bu sancı işini anlamıyorum
Saglıkla, mutlulukla büyüt yavrunu
Sabitleme özelliği de varmış bu beşiğin. Belki sallamamay bilmiyorum. hemen gidip alabilirim de almayabilirm de. öyle bir ikilemdeyim
4-5 gün sürmüştü sanırım bendeKızlar bu arada doğumdan sonra emzirirken yaşanan kasılmalar ne zaman geçecek yaşayan var mı çok aşırı zorluyor beni.
kaç dk bir geliyor? şiddeti de önemli eğer bu şekilde 10 dkda bir geliyorsa gidebilirsin daha fazlaysa süresi bekle benceKızlar lütfen bi akıl verin
Sancı alt tarafta yumruk gibi dağılıyor nefesim kesiliyor.Az daha bekleyeyimmi hastaneye gitmek için 10 saniye sürüyor sadece sancı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?