2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben de öyle düşündüm, 6 ay sonra yine 500’e satılır Dahs çok yatak odasında yanımda dursun diye düşündüm. sonrasında park beşiğe koyarım eğer alıştırsbilirsem
Merhaba, evet bu beşikleri taşıması çok rahat oluyor. Ama şu var. Eğer bebeği bunda sallamaya alıştırırsanız park yatağın sallanmasını beğenmiyorlar:)

Merhaba, evet bu beşikleri taşıması çok rahat oluyor. Ama şu var. Eğer bebeği bunda sallamaya alıştırırsanız park yatağın sallanmasını beğenmiyorlar:)
Sabitleme özelliği de varmış bu beşiğin. Belki sallamam ay bilmiyorum. hemen gidip alabilirim de almayabilirm de. öyle bir ikilemdeyim

Canım bendede var bundan salona muyfağa gün içindd nerdeysem oraya taşıyorum tek başıma ben cok rahat ettim benimki ilk cocuktan kalma biraz eski ama senin attığına benzer

Hurma, squat ve ilişki :) activating labor diye video var onu mı kast ettin? Benim doktorum hiç alttan muayene etmedi ya çatı muayenesini zaten doğru bulmuyomuş nst de sancı çıkmayınca açıklık da bakmadı 21'inde gidicem tekrar tam 40'ta. Benim plesentada 1. Derece yaşlanma başlamış o yüzden 41'i beklemeyecek vajinal muayeneden sonra açılmaya uygunsa suni sancı verecek yoksa Sezeryan maalesef Umarım Pazartesiye kadar doğururum Senin doğum hangi hastanede olacaktı?

Kızlar ben aslında kontrole gitmiştim dün. Sadece acilden gel demişti doktorum acilden giriş yaptırmıştım.. dün de biraz lekelenme oldu dedim doktora doktor önce bı alttan muayene edeyim dedi. 4 cm açıklık olduğunu söylediler. Sadece belim falan ağrıyordu yani biliyorsunuz bı gelip bı giden sancılarım vardı . Sonra nst bağlandı sancım çıkmadı her zamanki gibi ama açıklık 4 cm olduğu için yatış yapıldı. Suni sancı takıldı. Aradan çok geçmedi 8 cm oldu sonrada oğlum doğdu baya hızlı gelişti süreç. Kontrol için gittik birden böyle olunca supriz oldu netice de 9 buçukta sancı takıldı. 11 i 10 gece oğluşum geldi çok şükür darısı sizlere. Bu arada suya Meryem Ana otu koymuştum belkide faydası olmuştur çok çabuk acilmam oldu.

6 hafta mı bu beni üzer ama. Sanki küçülme var gibi hissediyorum inşallah o kadar uzun sürmez

Hayırlı olsunn Allah analı babalı büyütsün Gerçekten çok kolay olmuş maşaallah çok özendim

Maalesef ilk doğumdan sonra bnde de çıktı basur .bu hamileliğimde biraz büyümüştü .doğumdan sonra daha da büyümüş . İlk günler şişti ama yavaş yavaş inmeye başladı .en azından beni rahatsız etmiyor .kabız olmamaya çalış canım .biraz zaman geçsin onun da çözümünü ararız artık

Doğum sırasında çok zorlandım ben.
onun haricinde kolaydı şükür ...hepinize kolay doğumlar dilerim
Canım maşallah ne tatlış, akan bir dogum olmuş. Sen çok güzel motivasyon oldun. Birdenbire doguma dönebiliyor durum demek ki.
Çok belirti yoktu sende çünkü, 4 cme kadar evde hiç sancı hissetmiş miydin? Ben bu sancı işini anlamıyorum
Saglıkla, mutlulukla büyüt yavrunu

Hayır hiç sancı hissetmedim ben sadece arada bir oluyordu dinlenince geçiyordu regl ağrısı gibiydi

Kızlar bu arada doğumdan sonra emzirirken yaşanan kasılmalar ne zaman geçecek yaşayan var mı çok aşırı zorluyor beni.

Kızlar lütfen bi akıl verin
Sancı alt tarafta yumruk gibi dağılıyor nefesim kesiliyor.Az daha bekleyeyimmi hastaneye gitmek için 10 saniye sürüyor sadece sancı

Kızlar lütfen bi akıl verin
Sancı alt tarafta yumruk gibi dağılıyor nefesim kesiliyor.Az daha bekleyeyimmi hastaneye gitmek için 10 saniye sürüyor sadece sancı
kaç dk bir geliyor? şiddeti de önemli eğer bu şekilde 10 dkda bir geliyorsa gidebilirsin daha fazlaysa süresi bekle bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…