- 30 Kasım 2020
- 1.553
- 1.584
- 83
- 33
Yok canım yarım saatte bir geliyor diyebilirimkaç dk bir geliyor? şiddeti de önemli eğer bu şekilde 10 dkda bir geliyorsa gidebilirsin daha fazlaysa süresi bekle bence
daha beklemelisin bence 10 saniye sürüyor dedinYok canım yarım saatte bir geliyor diyebilirim
Eşim gidelim diyor bende bekleyelim biraz daha sıklaşsın diyorumdaha beklemelisin bence 10 saniye sürüyor dedin
Yakladik 10 gün sonra geçiyor. Rahim toparlanır.Kızlar bu arada doğumdan sonra emzirirken yaşanan kasılmalar ne zaman geçecek yaşayan var mı çok aşırı zorluyor beni.
Naptin kuzum gittin mi hastaneye, inşallah iyisindirEşim gidelim diyor bende bekleyelim biraz daha sıklaşsın diyorum
Hastaneye gitsem stress olurum
Bence de beklemelisin canım, şimdi gitsen de bekletecekler muhtemelenEşim gidelim diyor bende bekleyelim biraz daha sıklaşsın diyorum
Hastaneye gitsem stress olurum
Bekliyorum canım bakalım belim kopuyor sanki amaBence de beklemelisin canım, şimdi gitsen de bekletecekler muhtemelen
Yok canım gitmedim daha bekliyoruzNaptin kuzum gittin mi hastaneye, inşallah iyisindir
İnşllh sıklaşır cnm. Bnmki de aşağıya doğru ittirip durıyr arada sancı vuruyr ama sık değilYok canım gitmedim daha bekliyoruz
Çocukları bırakıp gidemiyorum bide evde biraz daha sıklaşarmı bekleyeyim
Ahh gerçek sancıysa eğer sıklaşsın sende sağlıkla bi avazda kavuş kuzucuğunaBekliyorum canım bakalım belim kopuyor sanki ama
Saat tuttum bir buçuksaate geliyor aşağı doğru vuruyor ve o esnada belimde ağrıyor 20 dk sürüyor böyleİnşllh sıklaşır cnm. Bnmki de aşağıya doğru ittirip durıyr arada sancı vuruyr ama sık değil
İnşallah canım inşallahAhh gerçek sancıysa eğer sıklaşsın sende sağlıkla bi avazda kavuş kuzucuğunakeşke bende normal doğum yapabilseydim
Bir buçuk saatte bir henüz uzun bir süre kuzum öyle biliyorum. İnşallah seni yormadan sıklaşırSaat tuttum bir buçuksaate geliyor aşağı doğru vuruyor ve o esnada belimde ağrıyor 20 dk sürüyor böyle
Tabi önemli olan sağlıkla kucağıma almak. İkincinin tadı nasıl oluyormuş merak ediyorum. Sil baştan anne oluyormuşum gibi bir hissiyat var içimde sanki ilk doğumumİnşallah canım inşallah
Hayırlısıyla al kucağınada önemli olan ikinizin sağlığı
Canım bana da arada sancı geliyor ama düzenli değil ve bebeğin hareketleri çok yukarda. Doktor bugün kontrolde bir asagı indiğini gördü catıya dogru, sonra yeniden daha yukarı çıktı. Bilmiyorum bu iş nasıl olacak, aniden dogum haline giren arkadaslar ümit veriyor.Saat tuttum bir buçuksaate geliyor aşağı doğru vuruyor ve o esnada belimde ağrıyor 20 dk sürüyor böyle
Enteresan bişey bu doğum işi.. Herkeste farklı sirayet ediyor. Şuan bana sancı gelse anlamam sanırım. Sürekli ağrım var çünkü, öncesinde de hiç yaşamadım (ilk kızımda)Canım bana da arada sancı geliyor ama düzenli değil ve bebeğin hareketleri çok yukarda. Doktor bugün kontrolde bir asagı indiğini gördü catıya dogru, sonra yeniden daha yukarı çıktı. Bilmiyorum bu iş nasıl olacak, aniden dogum haline giren arkadaslar ümit veriyor.
Geliyor ama nasıl canım bu bi baskıki vajinaya sanki balon gibi bişey çıkacak ordanCanım bana da arada sancı geliyor ama düzenli değil ve bebeğin hareketleri çok yukarda. Doktor bugün kontrolde bir asagı indiğini gördü catıya dogru, sonra yeniden daha yukarı çıktı. Bilmiyorum bu iş nasıl olacak, aniden dogum haline giren arkadaslar ümit veriyor.
Bugün nstde kasılmam 100 üstü çıktı, doktor kasılma var dedi ama anladığım bu iş düzenli olmalı. 20 dkda 1 defa 100 üstüne çıktı. O demek ki açılma yapmıyor. Seninkiler çok sıklaşırsa doktora yazarak fikir alabilirsin. Bendeki düzenli değil maalesef.Geliyor ama nasıl canım bu bi baskıki vajinaya sanki balon gibi bişey çıkacak ordan
Canım kızlar ben salı günü adet kanaması şekline dönüşen kanamam nedeniyle doktora gidecekken o sabah hafif bi sancı hissettim ama eminde olamadım. Sonrasında kalktım kendi başıma doktoruma gittim. Doktor bana sinirlendi tabi. Çok pimpirikli olduğumu söyledi. Pazar günü muayene etmişti ebe. O muayeneye bağlı olduğunu bunu zaten benim bildiğimi. Dedim o kanama bu kanama değilSıra sıra doğum oldukça rahatlatyrm rsmenarada kızımı gazlıyrm bakalım ne zamn ikna olacak @Blackbluee1 B Birhamisss @senmeleksin Kızlarr müsait vakitte doğım hikayesi atın bizmkilerin üstüne de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?