2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Burdan birisi bana bi egzersiz önermişti yabancı bi YouTube videosuna ait. Ben açılmam hiç yokken o videoya başladım. O egzersizin çok fayda ettiğini düşünüyorum

B Birhamisss maşllh kuzuya doğuma bile tek gitmişssn refekatçin varmıydı yanında. Seni hikaye ike birlikte nst ye inancım sıfırlandı
Darısı başımıza inşllh. O egzersizi ne kadar süre ile yaptın günde kaç kez vs?

Ay o bel ağrısı bende de var. Sanki belimi ortadan ikiye ayırıyorlar. öyle bir dehşet ağrı yaşamadım bu yaşıma kadar. Stres Mİ bilmem ama Haftadan dolayıdır herhalde
Valla kızlar sancı çekerken bile belim ağrımadı. Aynı adet sancısı gibi başladı. Hafif tatlı bi ağrı. Ben süre tutarak anladım sancım olduğunu

Son düzenleme:
Refakatçim vardı da aracı yine ben kullandım günde üç kere yaptım. 2 şer part şeklinde. 6 kez yani toplamda. Her yaptığımda oradaki kasların açıldığını çok net hissettim.

Refakatçim vardı da aracı yine ben kullandım günde üç kere yaptım. 2 şer part şeklinde. 6 kez yani toplamda. Her yaptığımda oradaki kasların açıldığını çok net hissettim.
Peki hareketlere basladıktan yaklasık kac gün sonra dogum oldu ay iyi ki dru zorlamışın, 6 cm açıklıkla yollarda stres olacaktın. İnsan kendini az da olsa anlıyor demek ki. Dogumunun basladıgını kendin anlayıp doktorunu yönlendirmişin resmen.

Benimki de küçüldü gibi hissediyorum inşallah ikimizinki de tez zamanda geçer
Aynen yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum katı gıdadan uzak duruyorum acıdan vs ama en iyi gelen şey kayısı hoşafı oldu

Sürekli egzersiz yaptım son bir ay ama o videodaki egzersizi 1 hafta yaptım

Merhaba canım,Salı günü sezeryan doğum yaptım Çarşamba günü bebek yoğun bakıma alındı çok kusuyordu kan alındı usg bakıldı temiz çıktı anne karnında mikrop kapmış dediler 3 gündür yoğun bakımdayız sadece emzirirken görüyorum durumu iyi dedi doktoru ama önlem amaçlı 2 gün daha kalsın dedi

Kızlar göğüslerim pert... Başta lansinoh kullandım. Gittikçe yara olmaya başlayınca e vitamini aldırdım. Yumuşattı ama yaralar geçmedi. Silver moon gümüş kapak 2 gündür kullanıyorum dün de garmastan pomat aldırdım akşamdan beri sürüyorum ama faydası yok. Oğlum memeyi tuttuğu gibi koparıyo sanki acısını anlatamam. Bu durumda olup çözüm bulan var mı?

İşte bende soğuk algınlığı geçirdim doğum öncesi enfeksiyon gecirmiş olabilir dedi.yada anne karnında ki sıvıyı yutmuş dendi.. geçmiş olsun sizlere.inşallah alırsınız elinize yavrunuzu

Ben madecassol krem surdum ıkı gun ama surdukten sonra acık bıraktım 2 gunde gectı ama herkeste aynı etkıyı gostermeyebılır gumus kapagı kapatmadan anne sutuyle gogsunu nemlendırebılırsın ınsallah gecer hemen

Ayva çekirdeği jeli denedin mi? Bir ayvanın çekirdeklerini çıkar yarım Çay bardağı kadar suya koy. Bir gün bir gece o çekirdekler suda kalsın zaten jel gibi oluyor hemen. Ben henüz doğum yapmadım ama meme uçlarım çok acıyordu, bunu sürdükten sonra acısı kalmadı. İnternetten de araştır istersen bir kere bu dediğimi

aynen benimde öyle . sırtıma vuruyo acısı. tel tel çekiyorlar göğsümden bişeyler sanki aynı şeyleri kullandım. sütte yetmiyor. mama takviyesi veriyoeum.bir yol varsa ne olur söyleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…