2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276

aynen benimde öyle . sırtıma vuruyo acısı. tel tel çekiyorlar göğsümden bişeyler sanki aynı şeyleri kullandım. sütte yetmiyor. mama takviyesi veriyoeum.bir yol varsa ne olur söyleyin

Geçmiş olsun
İlk doğumumda kızımı emzirirken felaket acıyıp yara olmuştu
Daha önce de başka arkadaşlara yazdım size de önerim madecassol kremdir
Emzirmeden göğüsleri yıkamak gerek
Ben 2 gecede ihya olmuştum
İnşallah size de şifa olur

Çok geçmiş olsun, yukarıda çok güzel öneriler vermişler. Ben de gece açık bırakıyorum o da hızlı iyileşmesini sağlıyor. Bir de emziremeyecek kadar kötü olduğunda sağıyordum, bir nebze de olsa daha az acıyordu.

Kızlar kontrolden çıktım
Bebeğin suyu falan şükür yeterli rahim ağzında yumuşaklık var açıklık yok başı yerleşmiş
Tek ihtiyacımız sancıların gelmesi dedi
Biraz oynadı bakalım
Pazartesi ve salı yine gideceğim doğum gerçekleşmezse haftasonu

Bnmde sancım olmadığı için pazrtsiye erteldim randevum u nişan su vs gelmediği için açıkşık yoktur heralde pazrt 39+5 olcagz inşllh kendi isteğiyle hayırlı afiyetle gelir kuzum

selamlar , sümeyra tatar dan memnun kaldınız mı acaba ?
yeni evlendiğimizde başka bi sorundan dolayı muayeneye gitmiştik ve çok işe yaramıştı
şimdi alternatif olarak gitmeyi düşünüyorum ama doğumları nasıl oluyor acaba , memnun kaldınız mı ?

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

Cok geçmiş olsun canım. Herşey toparlar bir an evvel hayirlisiyla. Maşallah sizezaten o minnosluklari olmasa hicbisey dayanilcak gibi degil.Ben daha yeni yeni gelebiliyorum buralara 15.gunumuzde olmamıza rağmen zorlaniyorum zaman konusunda sıkıntı yaşıyorum. Geceler gündüzler birbirine girmiş durumda goguslerimin acısı herşeyin beteri oldu bence bu doğumda da

Canım benimkiler de çok iyi durumda sayılmaz. Pomatı sürdükten sonra gümüş kapağı kapat rahatlatıyor. Birde emzirmeden önce ılık su ile temizle emzirdikten sonra soğuk su ile tampon yap. Çok rahatlatıyor

Canım benim kızım da aynisini yapiyor.
Kan r içinde biri.
Diğeri iyilesti.
Emzirdikce geçiyor. Birde Gümüs kapagi takmaxa devam edin.
Dudaklarimi isira isira emzirdim gecen hafta.

Kizlar bebeği hızlı nefes alan var mı ?bı de hırıltılı biraz .burnu tıkalı gbi serum fizyolojik sıkıyorum.arada bı çekiyorum burnunu biraz sümük çıkıyor ama fazla değil .uyurken huriltisi yok bu arada nefes alisida normal

Benim de başta çok acıyordu lansinoh dediğin gibi pek işe yaramadı ben hemen ikinci gün gümüş kapak aldırdım düzenli kullanıyorum bayağı faydasını gördüm sadece ilk ağzına alırken bi acıyor sonra geçiyor sen de gümüş kapaktan fayda görürsün inşallaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…