- 7 Şubat 2022
- 787
- 1.199
- 43
- 33
Ben ipin ucunu bıraktım artik kuzumBende de durum aynı 39+1 bakalım keyifleri ne zaman gelecek :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ipin ucunu bıraktım artik kuzumBende de durum aynı 39+1 bakalım keyifleri ne zaman gelecek :)
Adaçayı yağı aldım ama kullanmadım daha doktor da colinox diye bir damla verdi onu da kullanmadım son raddemizi bekliyoruz bugün fena kullanırız belki ağlama şeylerimiz arttı uykudan uyanıyo garibimŞuan bebeklerde gaz sancısı başlamıştr sanıyorm gaz için acı elma yağı adaçayı yagıda denıyormus arkadasım kullanmış ayaklarına surup masaj yapıyormuş çok memnun kalmış kullanan varmı acaba
Gözler de çapak olması normalmiş.Nurse Harvey verdi doktorum kullaniyorum bende bazen huysuzluk baslamadan 10 damla veriyorum , daha kolay gaz cikartmasini sagladi sanki.
Onuda aldik suruyorum ayaklarina ama ise yaradi mi emin degilim
Bizim gozlerimiz cok çapak yapiyor ya
Doktor ilacta yazdi kullandik ama nafile dun gece yavrumun 1 gozu kapandi resmen bugun temizledim kizardi şişti![]()
Valla öyle canım galiba ikimiz kaldık her gün rüyamda doğuruyorum :) kocaman bir göbek alınmış bir 18 kilo sanki hayatım boyunca böyle kalacakmışım gibi hissediyorum kendimi :)Ben ipin ucunu bıraktım artik kuzumher kontrole gittiğimde evi 40 layip gidiyordum nolur nolmaz, artık saldım
bi ikimiz kaldik galiba
![]()
Videoyu izlemedim ama bakim , bebek pamugunu ilik suyla islatip siliyordum ama cok kiziyor artikGözler de çapak olması normalmiş.
Masaj yapmayı denedin mi?
Youtube da bununla ilgili videolar var.
Benim buyuk kizimda da oluyordu.
Minikte te var şimdi.
Cok yumuşak bezi sıcak su ile islat sonra dıştan içe doğru sil.
Emzik ara sıra da olsa kurtaricim oldu sağolBızmkıde aventi bir kerede tuttu bende çok şaşırdım hatta
Emzik kısmı daha kibar ondan bence kalite var zatenBızmkıde aventi bir kerede tuttu bende çok şaşırdım hatta
Bende oyleym allah yardmcın olsun evde bır esım yardım edıyo ısten gelınce ıste.basta emzık verınce sucladm kendımı ama oda rahatladı emzık emınce kendını guvende hıssedıyo her dakıka memede olması benım ıcın zor olurduEmzik ara sıra da olsa kurtaricim oldu sağol
Öyle yorgunum ki gece gündüz bebeğimle olan ayrı evin işi gücü ayrı yemek yapmıyorum şuan ama temizlik malum
Birde yardıma diye gelen anneler gidince bile nevresim yıka vs vs onlar bile iş şuan
Off sorma sorma, bacak aramda sanki pinpon topu var. Öyle ki ne yuruyebiliyorum ne oturabiliyorum. Ağrısı ayrı. Fiziksel son zamanlarda zorluyor beni ama psikolojik olarak tam bir lohusayim yemin ederim kendimden korkuyorumValla öyle canım galiba ikimiz kaldık her gün rüyamda doğuruyorum :) kocaman bir göbek alınmış bir 18 kilo sanki hayatım boyunca böyle kalacakmışım gibi hissediyorum kendimi :)
O yastıktan bende alsam mı diyordum bende gaz ilacını son çare kullanmayı dusunuyorm ınsallah cok gazlı olmazlarAdaçayı yağı aldım ama kullanmadım daha doktor da colinox diye bir damla verdi onu da kullanmadım son raddemizi bekliyoruz bugün fena kullanırız belki ağlama şeylerimiz arttı uykudan uyanıyo garibim
Bi de kiraz çekirdeği yastığı kullanıyoruz her yatırdığımda ısıtıp koyuyorum üstüne
Canım damaklı almadın mı kiraz uç mu wee ve chicco denedim bide bunu deneyim olmazsa, Z zahrada canım sağol Philips avent ikili emzik aldım e bebekten 90 TL idi bebeğim tuttu birini evde birini çantaya koyarım şükür
Bu arada meğer bendeki 20 TL lik olanlar damaklı emzikmis ondan dolayı tutmazmis kalite açısından da avent iyiymiş şimdi içim rahat emzik tutmayan bebeklere faydası olur yazıyorum
Rabbim analı babalı büyütsün kuzum iyimidinizCanım kızlar arada okuyrdm ama yazamadım bende doğum yaptım çok şükür. En son pzrt yazmıiştım ağrım var sancı çıkıyr ama açılma parmak ucu kadardı.dr morelimi bozdu demiştm hatta
Canım neden mamaya yöneliyosun hemen.bol bol emzir hepsi bu.Benimkide meme bağımlısı istediği zaman verıyorum kesinlikle mama varmedim.üçüncü çocuğum bu.Kilo almaya başlamış bile sarılığımız artmıştı düşmüş.Bol bolmemzir ve su. Hepsi buKızlar bugün 20gun oldu banyo öncesi bez çıktı banyo sonrası cisli aldım çok geçmeden tekrar kakali emiyor emmekten başka birşey istemiyor bıraksam 2saat kalir memede.emmeyi bıraktığı sn ağlıyor doymuyor dedi esim k valide annem falan kaşık mamayla hazır mama verkyoruz artı emziirme..gece zor gündüz desen yine ayni şaşırdım kaldım
emzirme yeter dediler ama ek mama sma veriyorum kasık biberonla benim gibi yapan var mı
Sütün yetmiyor yetse bu kadar emince uyur demelerinden bıktım
40 çıkana kadar sünnet olunmuyo diye biliyordum benBiz cumartesi sünnet için randevu aldıkk hangi yöntemle yapcak çok merak ediyorum dikişli değil dedi lazer değil dedi ne olacaksa anlamadım
Biz girecek miyiz dedil hayır dedi
Kimi yerde anne baba girip kol bacak tutuyomuş ama birkaç dakika sürecek işlem zaten dedi
Kadıköy medicana 3100e yapacaklar
Lokal anestezi olacakmış 2 3 saate taburcu olcakmışız pansuman vs yapmayacaksınız normal alt değiştirme emzirme rutini nasılda aynısı devam edecek dedi doktor ama anlamadım valla hep okudum işte kahve bardağı koymuşlar pipiye yapışmasın diye bu gerek yok dedi ne desem
Benim doğum misali sünnette de kendi yöntemini kullanan doktor mu geldi başımıza bilmiyorum ama prof diye güvendik biraz çok sorgulamadık
Sünnet yaptıracaklara ctesi durumları yazarımm ay çok korkuyorum ama nasıl alt değiştircem napcam ama aradan çıksın istedik
Biz yeni atlattık sarılığı .Bol bol emzirin 3 saatte bir emzirin.Hatta ben 2 saatte bir emzirdim.uyuyosa uyandırın altınınaçınca uyanıyo mecbur.öylece atlattık çok şükür..Kızlar merhaba ben doğum yapalı 1 hafta oldu bebeğim sarılık oldu aşırı uykuya meyilli sizin bebişleriniz nasıl
Bizde yeni atlattık sarılığı.ben sltınınaçıyordum o zaman irkilip uyanıyordu.Sarılığı olan çocukları nasıl uyandırıyosunuz kızlar? Ne yapsam olmuyor, alt acıyorum, topuk çimdiriyorum. Uyku koması gibi ya, aglamıyor bile çocuk uykudan