2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Pembe düşler yaş 37,tahmini doğum tarihi, 24 Mart 2022, İstanbul,3.çocuk #zAhrada

Ben baktım 6. Haftada bakılıyor ultrason görüntüsüne göre ve kızinss öyledir tabiki en başta sağlıkla
Ben de baktım 6. Hafta vajinal ultrasonda soldaydı, kız olacak görünüyor. Dediğiniz gibi sağlıklı olsun da cinsiyet sorun değil zaten

Evet canım bizimkide normal dedi

Ay benim de ayaklarımda vaaaaaar, kupkuru pul pul oldu gebelik sen ne değişik tepkiler verdiriyorsun vücudaaa
ay evett az su içiyorum ondan mı acaba diyodum kız kupkuru cildimm bugün fark ettim soyuluyo yüzük parmağım mesela çok ilginççç

Sengulll Yaş 25 Kocaeli
sengulll Yaş 25 kocaeli 1. Çocuk 22.03.2022 Z zahrada

Ben de baktım 6. Hafta vajinal ultrasonda soldaydı, kız olacak görünüyor. Dediğiniz gibi sağlıklı olsun da cinsiyet sorun değil zaten
Bu sol, sag fotodan mı anlaşılıyor, yoksa doktor mu söylüyor fotolarda sanki hep ortada bebişler

Canım alttan mı baktı iç gebelik olduğunu anlamak için

Yok cnm ne kusuru. Vucudumdaki saglikli dokulara saldiran bisey var. Yani bebegi de vucudumda mikrop gibi algilayip atmaya calisiyor.
Arkadaşımda da aynı sorun vardı ona ilk 4 ay yada 5 ay hatırlayamadım bağışıklığı baskılayıcı ilaç vermişlerdi . Şimdi sağlıklı bir kızı oldu 4 aylık

Canım alttan mı baktı iç gebelik olduğunu anlamak için
İlk seferde öyle yaptı hcg 290 dı kese görünmedi haliyle. İki gün sonra tekrar kan testi istedi değerim 850 çıktı. Değerin artışına bakarak iç gebelik lehine ilerliyo dedi. Yarın tekrar gideceğim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…