2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Evet bende Tekden Gülcan hanıma gidiyorum. Gönlüm Memorial de ki özgüç Altun dan yana ama eş faktörü izin vermiyor
Bende bir kere
gitmiştim Gülcan hanıma ama pekte ısınamadım bidaha da gitmedim. Aslında erkek olması sorun depil nihayetinde hamile iken hep ultrason karından yapılıyor

Akşam hiçbişey yokken kanamayla yine acilin yolunu tuttuk.hemen iğne progestan verdiler.Ilk sorum kalbi atıyor mu oldu dr.a.Artik iyice paranoyak oldum.Nasıl geçecek bu 9ay ya.
Geçmiş olsun katılıyorum 9 ayı nasıl tamamlicaz bende onu düşünüyorum hep içim huzursuz keşke her an dinleyebilsek kalp atışını

Akşam hiçbişey yokken kanamayla yine acilin yolunu tuttuk.hemen iğne progestan verdiler.Ilk sorum kalbi atıyor mu oldu dr.a.Artik iyice paranoyak oldum.Nasıl geçecek bu 9ay ya.
Geçmiş olsun canım ilk haftalarrr çook zor sürekli bişey oldumu ona korkusu sarıyor insanı hele ki kanaman varken rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin

Kızlar benim bebiş ferritimini emiyor resmen 3 er gün arayla kan verdim ferritin 51 den 38 e düşmüş bile demir için takviye ne alıyosunuz ferritini hap olarak kullanamıyorum felaket kabızlık yapıyor

Geçmiş olsun katılıyorum 9 ayı nasıl tamamlicaz bende onu düşünüyorum hep içim huzursuz keşke her an dinleyebilsek kalp atışını
Ya kalp atışını evde dinlemek için bişey varmış cumartesi doktorda duyarsam onu araştırmaya başlıcam yoksa kafayı yicem evde sürekli iyi mi acaba büyüyo mu ki içte kanama var mı sürekli deli sorular

Kızlar benim bebiş ferritimini emiyor resmen 3 er gün arayla kan verdim ferritin 51 den 38 e düşmüş bile demir için takviye ne alıyosunuz ferritini hap olarak kullanamıyorum felaket kabızlık yapıyor
doktor bulantılarımı arttırır diye vermedi ya bol bol et ye dedi ikisi de aynı gözümde hap içsem kussam daha iyi

Arkadaşımda da aynı sorun vardı ona ilk 4 ay yada 5 ay hatırlayamadım bağışıklığı baskılayıcı ilaç vermişlerdi . Şimdi sağlıklı bir kızı oldu 4 aylık
Bana da intralipid serum verdiler 1 kez cok sukur hersey yolunda

O aleti ben duymustum ama onermem cnm cok pimpirikli bi hamilelik gecirirsin.

Günaydın kızlar.Kanamam henüz tamamen kesilmedi.Bu normal mi acaba?Iğne de oldum dün.Progestan da kullanıyorum.

Günaydın kızlar.Kanamam henüz tamamen kesilmedi.Bu normal mi acaba?Iğne de oldum dün.Progestan da kullanıyorum.
Geçmiş olsun canım merak etme bebeğin iyi tutunmuşsa hiçbir sorun olmaz diye biliyorum. Benim görümcemin 9 ay boyunca kanaması olmuş şimdi 20 yaşında oğlu var

Çok geçmiş olsun canım umraim güzel ilerler iyi haberler alırsın. Benimde kanama alanım var ama bikavy gündür çok fazla lekelenme olmuyor. Sende lekelenme var mı?
Bende hiç lekelenme olmadı canım. Ama içerde çok büyümüş alan ve yer değiştirmiş.
Pruluton depot iğne yaptı iki gün önce 3 günde bir olacağım. Kalp atışlarının zayıf olması beni çok tedirgin etti.

Canım çok geçmiş olsun. Hayırlısıyla şu günleri bi atlatsak bi büyüse bebişler güçlense

Kanaman yoğun adet kanaması gibi mi yoksa hafif noktacık tarzında mı? Hafifse eğer sorun olmuyor diyr biliyorum yine en iyisini doktorlsr bilir tabi ama bana öyle demişti kendi doktorum. Eğer mümkünse, hicbir ev isi vs yapmadan yatarak dinlenmeye çalış.
Umarım herşey yolundadır canım hep iyi düşünmeye çalışmamız gerekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…