O da doğru kardeşim de kızına hamileyken 9ay kanaması oldu şuan 3yasinda kızı.Ben ilk hamileligimde ne kanama ne bulantı hiç yaşamadım.Oyle sorunsuz gecmistiki.1 de düşük oldu üstüne.Şuan sersem gibiyim.Herseyden korkuyorum.Geçmiş olsun canım merak etme bebeğin iyi tutunmuşsa hiçbir sorun olmaz diye biliyorum. Benim görümcemin 9 ay boyunca kanaması olmuş şimdi 20 yaşında oğlu var
Çok teşekkürler canım.Ya ilk 3ay çok zormus gerçekten.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Canım çok geçmiş olsun. Hayırlısıyla şu günleri bi atlatsak bi büyüse bebişler güçlense
Avuç içi kadar vardı dün normal kanamaydı.Artik kahverengiye dönüyor galiba.Kanaman yoğun adet kanaması gibi mi yoksa hafif noktacık tarzında mı? Hafifse eğer sorun olmuyor diyr biliyorum yine en iyisini doktorlsr bilir tabi ama bana öyle demişti kendi doktorum. Eğer mümkünse, hicbir ev isi vs yapmadan yatarak dinlenmeye çalış.
Umarım herşey yolundadır canım hep iyi düşünmeye çalışmamız gerekiyo
Evet o doktora iyi diyorlar ama ben yoğun doktora gitmek istemiyorum çünkü bi kere gittim öyle bi doktora muane için 2 saat bekliyorsun sonra koştur koştur muane oluyorsun soracaklarını sormaya bile vaktin olmadan çıkıyorsun. Ben mesala paüde özelden daha rahattım hiç öyle acele ilerlemedi işlerim. O yüzden araştırmadayım bakalım haftaya karar vermem lazımÖzel saglıkta ayse secil hanıma gidiyorum.
çok çok memnunum ama inanılmaz yoğun bi doktor. Randevuya saatinde gitseniz bile mutlaka bekliyorsunuz . Hatta eşim değiştirelim dedi ama ben ilk doğumumu da onda yaptım. Çok rahatlatan sakin cana yakın bi doktor. O yüzden değiştirmeyi düşünmüyorum hiç
Evet benim doktorumda aktif kırmızı kanama olursa gel onun dışında gerek yok dedi.Kanaman yoğun adet kanaması gibi mi yoksa hafif noktacık tarzında mı? Hafifse eğer sorun olmuyor diyr biliyorum yine en iyisini doktorlsr bilir tabi ama bana öyle demişti kendi doktorum. Eğer mümkünse, hicbir ev isi vs yapmadan yatarak dinlenmeye çalış.
Umarım herşey yolundadır canım hep iyi düşünmeye çalışmamız gerekiyo
Ben de durum aynı. Hergün insan binkez gün sayar mi?Kızlar ben bugün çok halsizim mutsuz endişeli
Bir de zararı olur mu onu arastır canım. Zaten wifiler, telefonlar bebekleri rahat bırakmıyoruzbaktım şimdi trendyoldan 300tl diyor valla zaten pimpirikliyim zirveye taşıyayım
E napıcaz böyle ya ferritin neyde var ondan yiyelim baridoktor bulantılarımı arttırır diye vermedi ya bol bol et ye dedi ikisi de aynı gözümde hap içsem kussam daha iyi
Canım videoyu açtım acayip heyecan oldu kapattım ya telefon için ne diyorBir de zararı olur mu onu arastır canım. Zaten wifiler, telefonlar bebekleri rahat bırakmıyoruz
Video nasıl ekleyebiliyorum ya şu videonun son 5 dksında gebelikte telefon kullanımı için doktor çok güzel konuşuyor, ama uygulamak çok zor tabi
onu bende çok yapıyorum bazen akıntı hissediyorum hemen tuvalete gidip bakıyorumKızlar bende aile sağlığında tahlillerimi yaptırdım şükür iyi çıktı. Ama idrar yollarımda sancı var sanki yarın idrar testi vereceğim bide. Bende sürekli çamaşırını kontorl ediyorum acaba bişey var mındşye bu korku ilk kimyasal gebelikten kaldı bende
Gözün aydın canım çok sevindim yük kalkmıştır üzerinden peki vajinal ultrasonda mi gördün normal karından mıKızlaaar günaydın. Bugün gittim doktora. 6+1 im. Kesede yavrucağı da gördüm. Kalp sesini de duydum çok şükür
ben instagramdan birini gördüm diyetisyen ona sorucam online diyet ne kadar diye uygunsa başlamayı düşünüyorum kadın sadece hamilelere bakıyor çok hoşuma gitti. listeleri size de gösteririmKızlar bi beslenme listeniz öneri aldığınız birbirleri var mı ilk günden beri acayip iştahım açık ne yapacağımı şaşırdım nasıl dengeli besleniyorsunuz daha kalp atışı bile duymadım ama maalesef durum böyle internette hamile diyetisyeni buldum ama kilo da veriyorsun korktum açıkçası fikri olanlar yazabilir mi
Beraber de alabiliriz canım ben sordum ilk ay ücret olarak 450 istiyordu 6 ay 1800 toplu alırsan benim kilomda var ve alıyorum da o kadar gerginim ki bu konuda tabii aynı diyetisyen mi bilmemben instagramdan birini gördüm diyetisyen ona sorucam online diyet ne kadar diye uygunsa başlamayı düşünüyorum kadın sadece hamilelere bakıyor çok hoşuma gitti. listeleri size de gösteririm
Ben sana söylemiştim ya canım doppler fetal diye trendyoldada satılıyoYa kalp atışını evde dinlemek için bişey varmış cumartesi doktorda duyarsam onu araştırmaya başlıcam yoksa kafayı yicem evde sürekli iyi mi acaba büyüyo mu ki içte kanama var mı sürekli deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?