Geçmiş olsun canım merak etme bebeğin iyi tutunmuşsa hiçbir sorun olmaz diye biliyorum. Benim görümcemin 9 ay boyunca kanaması olmuş şimdi 20 yaşında oğlu var
O da doğru kardeşim de kızına hamileyken 9ay kanaması oldu şuan 3yasinda kızı.Ben ilk hamileligimde ne kanama ne bulantı hiç yaşamadım.Oyle sorunsuz gecmistiki.1 de düşük oldu üstüne.Şuan sersem gibiyim.Herseyden korkuyorum.
Kızlar bende aile sağlığında tahlillerimi yaptırdım şükür iyi çıktı. Ama idrar yollarımda sancı var sanki yarın idrar testi vereceğim bide. Bende sürekli çamaşırını kontorl ediyorum acaba bişey var mındşye bu korku ilk kimyasal gebelikten kaldı bende
Kanaman yoğun adet kanaması gibi mi yoksa hafif noktacık tarzında mı? Hafifse eğer sorun olmuyor diyr biliyorum yine en iyisini doktorlsr bilir tabi ama bana öyle demişti kendi doktorum. Eğer mümkünse, hicbir ev isi vs yapmadan yatarak dinlenmeye çalış.
Umarım herşey yolundadır canım hep iyi düşünmeye çalışmamız gerekiyo
Özel saglıkta ayse secil hanıma gidiyorum.
çok çok memnunum ama inanılmaz yoğun bi doktor. Randevuya saatinde gitseniz bile mutlaka bekliyorsunuz . Hatta eşim değiştirelim dedi ama ben ilk doğumumu da onda yaptım. Çok rahatlatan sakin cana yakın bi doktor. O yüzden değiştirmeyi düşünmüyorum hiç
Evet o doktora iyi diyorlar ama ben yoğun doktora gitmek istemiyorum çünkü bi kere gittim öyle bi doktora muane için 2 saat bekliyorsun sonra koştur koştur muane oluyorsun soracaklarını sormaya bile vaktin olmadan çıkıyorsun. Ben mesala paüde özelden daha rahattım hiç öyle acele ilerlemedi işlerim. O yüzden araştırmadayım bakalım haftaya karar vermem lazım
Kanaman yoğun adet kanaması gibi mi yoksa hafif noktacık tarzında mı? Hafifse eğer sorun olmuyor diyr biliyorum yine en iyisini doktorlsr bilir tabi ama bana öyle demişti kendi doktorum. Eğer mümkünse, hicbir ev isi vs yapmadan yatarak dinlenmeye çalış.
Umarım herşey yolundadır canım hep iyi düşünmeye çalışmamız gerekiyo
Ben de durum aynı. Hergün insan binkez gün sayar mi?
Ben durmadan daha kaç ay kaç gün var diye bakıyorum. Ben neden böyleyim Allahim.
Hersene doğuranlar da böyle mi acep???
Yoksa sorun sadece ben de mi???
Bir de zararı olur mu onu arastır canım. Zaten wifiler, telefonlar bebekleri rahat bırakmıyoruz
Video nasıl ekleyebiliyorum ya şu videonun son 5 dksında gebelikte telefon kullanımı için doktor çok güzel konuşuyor, ama uygulamak çok zor tabi
Bir de zararı olur mu onu arastır canım. Zaten wifiler, telefonlar bebekleri rahat bırakmıyoruz
Video nasıl ekleyebiliyorum ya şu videonun son 5 dksında gebelikte telefon kullanımı için doktor çok güzel konuşuyor, ama uygulamak çok zor tabi
Kızlar Feritrin için etle beraber süt ürünü tüketmeyin et yiyin protein ağırlıklı beslenin normalde ciğerde pekmezde Demir çoktur ama hamilelikte tüketiliyor mu bilmiyorum. Bir de yemeklerden en az 1 saat önce ve 1 saat sonra çay için çayda Demir’i tutuyor özellikle limonlu çay doktorum böyle demişti bana
Kızlar bi beslenme listeniz öneri aldığınız birbirleri var mı ilk günden beri acayip iştahım açık ne yapacağımı şaşırdım nasıl dengeli besleniyorsunuz daha kalp atışı bile duymadım ama maalesef durum böyle internette hamile diyetisyeni buldum ama kilo da veriyorsun korktum açıkçası fikri olanlar yazabilir mi
Kızlar bende aile sağlığında tahlillerimi yaptırdım şükür iyi çıktı. Ama idrar yollarımda sancı var sanki yarın idrar testi vereceğim bide. Bende sürekli çamaşırını kontorl ediyorum acaba bişey var mındşye bu korku ilk kimyasal gebelikten kaldı bende
Kızlar bi beslenme listeniz öneri aldığınız birbirleri var mı ilk günden beri acayip iştahım açık ne yapacağımı şaşırdım nasıl dengeli besleniyorsunuz daha kalp atışı bile duymadım ama maalesef durum böyle internette hamile diyetisyeni buldum ama kilo da veriyorsun korktum açıkçası fikri olanlar yazabilir mi
ben instagramdan birini gördüm diyetisyen ona sorucam online diyet ne kadar diye uygunsa başlamayı düşünüyorum kadın sadece hamilelere bakıyor çok hoşuma gitti. listeleri size de gösteririm
ben instagramdan birini gördüm diyetisyen ona sorucam online diyet ne kadar diye uygunsa başlamayı düşünüyorum kadın sadece hamilelere bakıyor çok hoşuma gitti. listeleri size de gösteririm
Beraber de alabiliriz canım ben sordum ilk ay ücret olarak 450 istiyordu 6 ay 1800 toplu alırsan benim kilomda var ve alıyorum da o kadar gerginim ki bu konuda tabii aynı diyetisyen mi bilmem
Ya kalp atışını evde dinlemek için bişey varmış cumartesi doktorda duyarsam onu araştırmaya başlıcam yoksa kafayı yicem evde sürekli iyi mi acaba büyüyo mu ki içte kanama var mı sürekli deli sorular