2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Geçmiş olsun canım merak etme bebeğin iyi tutunmuşsa hiçbir sorun olmaz diye biliyorum. Benim görümcemin 9 ay boyunca kanaması olmuş şimdi 20 yaşında oğlu var
O da doğru kardeşim de kızına hamileyken 9ay kanaması oldu şuan 3yasinda kızı.Ben ilk hamileligimde ne kanama ne bulantı hiç yaşamadım.Oyle sorunsuz gecmistiki.1 de düşük oldu üstüne.Şuan sersem gibiyim.Herseyden korkuyorum.

Kızlar bende aile sağlığında tahlillerimi yaptırdım şükür iyi çıktı. Ama idrar yollarımda sancı var sanki yarın idrar testi vereceğim bide. Bende sürekli çamaşırını kontorl ediyorum acaba bişey var mındşye bu korku ilk kimyasal gebelikten kaldı bende

Avuç içi kadar vardı dün normal kanamaydı.Artik kahverengiye dönüyor galiba.

Evet o doktora iyi diyorlar ama ben yoğun doktora gitmek istemiyorum çünkü bi kere gittim öyle bi doktora muane için 2 saat bekliyorsun sonra koştur koştur muane oluyorsun soracaklarını sormaya bile vaktin olmadan çıkıyorsun. Ben mesala paüde özelden daha rahattım hiç öyle acele ilerlemedi işlerim. O yüzden araştırmadayım bakalım haftaya karar vermem lazım

Evet benim doktorumda aktif kırmızı kanama olursa gel onun dışında gerek yok dedi.

baktım şimdi trendyoldan 300tl diyor valla zaten pimpirikliyim zirveye taşıyayım
Bir de zararı olur mu onu arastır canım. Zaten wifiler, telefonlar bebekleri rahat bırakmıyoruz
Video nasıl ekleyebiliyorum ya şu videonun son 5 dksında gebelikte telefon kullanımı için doktor çok güzel konuşuyor, ama uygulamak çok zor tabi

doktor bulantılarımı arttırır diye vermedi ya bol bol et ye dedi ikisi de aynı gözümde hap içsem kussam daha iyi
E napıcaz böyle ya ferritin neyde var ondan yiyelim bari yeşil yapraklı sebzelerde var diyolar ama bilemedim

Canım videoyu açtım acayip heyecan oldu kapattım ya telefon için ne diyor

Kızlar Feritrin için etle beraber süt ürünü tüketmeyin et yiyin protein ağırlıklı beslenin normalde ciğerde pekmezde Demir çoktur ama hamilelikte tüketiliyor mu bilmiyorum. Bir de yemeklerden en az 1 saat önce ve 1 saat sonra çay için çayda Demir’i tutuyor özellikle limonlu çay doktorum böyle demişti bana

Kızlar bi beslenme listeniz öneri aldığınız birbirleri var mı ilk günden beri acayip iştahım açık ne yapacağımı şaşırdım nasıl dengeli besleniyorsunuz daha kalp atışı bile duymadım ama maalesef durum böyle internette hamile diyetisyeni buldum ama kilo da veriyorsun korktum açıkçası fikri olanlar yazabilir mi

onu bende çok yapıyorum bazen akıntı hissediyorum hemen tuvalete gidip bakıyorum

ben instagramdan birini gördüm diyetisyen ona sorucam online diyet ne kadar diye uygunsa başlamayı düşünüyorum kadın sadece hamilelere bakıyor çok hoşuma gitti. listeleri size de gösteririm

ben instagramdan birini gördüm diyetisyen ona sorucam online diyet ne kadar diye uygunsa başlamayı düşünüyorum kadın sadece hamilelere bakıyor çok hoşuma gitti. listeleri size de gösteririm
Beraber de alabiliriz canım ben sordum ilk ay ücret olarak 450 istiyordu 6 ay 1800 toplu alırsan benim kilomda var ve alıyorum da o kadar gerginim ki bu konuda tabii aynı diyetisyen mi bilmem

Ben sana söylemiştim ya canım doppler fetal diye trendyoldada satılıyo bende araştırdım ama daha almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…