Benim cocuk da durmuyor. 8.hafta atagindayiz. Acaba bu nedenle mi diyorum, memeyi almak istemiyor resmen, birakir mi diye cok korkuyorum. Sadece sut azligindan degil huzursuz olduklarinda da emzirmek guc. 3 gundur ne yaptigimi ben de bilmiyorum, kucakta, elektrik supurgesi acarak herseyi deniyorum. Bu atak haftalarin da biz de ataga giriyoruz sanki.Kızlar 2 gündür bebeğim huzursuzdu hele bugün hiç durmadı hep kucaktaydi sütüm az gibi sanki nasıl artirabilirim vitamin malt içeceği çay kullaniyorum acaba her emzirme sonrası sagsam mi pompayla
Gecmis olsun canim, bizim de yuzde egzama vardi, kremlerle gecti. Nerden bilicen egzamayi arttiracak. Spalari cok goruyorum ama hic doktora danismadim onerir mi diye.Canım kızlar nasılsınız kuduruk bebeleriniz naısll
Urişko iyice mızmız bebe oldu spaya gittik çocuğu cortlattık egzema yatkınlığ6 varmış sıcak suyla bir ortaya çıktı tüm vücut kıpkızarıkkk öyle böyle değil bir de emdikçe artıyodu anne sütü alerjisi mi falan diye bi telaşa girdik ama iyi bi doktor buldum beykozda değil bebek egzeması dedi bizim oğlan kaşınmaktan uyuyamıyo resmen verdiği kremler ilk günden başarılı umarım böyle devam eder de geçer lanet şey
Evin sıcaklığı 24 25 asla olmasın dedi 22 23 idealmiş bizim hep yüksekti el ayak yüz soğuk olur göğüse bak çocuğu kalın giydirme soy dedi bildiğimiz şeyi söyledi sıcak hasta eder soğuk bir şey yapmaz çocuğa diye
Bebek spası kız. Boynuna simit takıp çocuğu suda yüzdürüyorlarBebekle spa mi
Ah canım evet instada gördüm ben gideceğimi sanmıyorum biz daha sıradan yaşıyoruz klasik eski usulBebek spası kız. Boynuna simit takıp çocuğu suda yüzdürüyorlar
Mrb. Benim oğlumda da egzama var. Doktor kortizonlu krem verdi. 4 gün kullandık geçti ama yine çıkıyor. Kortizonlu krem olunca sürekli de kullanmamamız gerekiyor. Alerji testi yaptırin dedi doktor geçmezse. Siz hangi kremle geçirdiniz?Benim cocuk da durmuyor. 8.hafta atagindayiz. Acaba bu nedenle mi diyorum, memeyi almak istemiyor resmen, birakir mi diye cok korkuyorum. Sadece sut azligindan degil huzursuz olduklarinda da emzirmek guc. 3 gundur ne yaptigimi ben de bilmiyorum, kucakta, elektrik supurgesi acarak herseyi deniyorum. Bu atak haftalarin da biz de ataga giriyoruz sanki.
Gecmis olsun canim, bizim de yuzde egzama vardi, kremlerle gecti. Nerden bilicen egzamayi arttiracak. Spalari cok goruyorum ama hic doktora danismadim onerir mi diye.
Biz cocugu zar zor disari cikariyoruz, huysuzluk yapiyor durmuyor. Kankalari spaya baslamiskimi cocuk disarida rahat bizimki de hep huzursuz sokakta, aglamasindan sanki emzirip eve donuyorum. Baska bisey yapamiyorum gibi geliyor. Azar azar cikarip alistiricam artik.
Biz 1 kez gittik, 180 TL verdik seansına. 25 dk suda durdu, sonra masaj yaptılar. Bize de kahve ikramı filan. Sonra aynı boyun simidinden eve aldım, küvete su dolduruyorum onda oynatıyorum çocuğuAh canım evet instada gördüm ben gideceğimi sanmıyorum biz daha sıradan yaşıyoruz klasik eski usul
Biz abonelik aldık, 9 seans 1100 lira. Asel çok sevdi. Uyudu hatta spadaBiz 1 kez gittik, 180 TL verdik seansına. 25 dk suda durdu, sonra masaj yaptılar. Bize de kahve ikramı filan. Sonra aynı boyun simidinden eve aldım, küvete su dolduruyorum onda oynatıyorum çocuğu
Biz deneme amaçlı götürdük 1 kez. Hem karnını çok doyurma dedi spa sahibi hem de uykusundan uyandırıp götürdük çocuğu. 25. Dakikada ağlamaya başlayınca çıkarttırdım sudan. msajda da zor durdu hal böyle olunca. Sonrasında beni bi emişi vardı sanki 3 ay aç kalmışBiz abonelik aldık, 9 seans 1100 lira. Asel çok sevdi. Uyudu hatta spada35 40dk durdu sonra da masaj yaptılar ama masaji başkasının yapmasını sevmedi ben yapicam bir dahakine
Kızlar aynı bu vaziyetteyim ben de ama bebeğim gün içinde hiç uyumuyor çıldırmaya az kaldı. Çok ağlıyor kolik de değil ama akşam saatlerinde bir başlıyor 2-3 gündür 2 saat kadar sonra uyuyor gece uykuları da 3-4 saat aralıksız uyuyor 8-9 gibi yatıyor bazen 2 ye kadar uyanmıyor. Sonra da 2-3 saat daha yatıyor. Yalnız gündüz 6 da bi uyanıyor bi daha hiç öyle uyku yok. Normal mi değil mi bilmiyorum. Çok ağlayınca ben de sakinlemiyor asla çok merak ediyorum bana neden öfkeli oluyor. Bazen o kadar öfkeli oluyor ki emmiyor. Bi memeyi almıyo sağ göğsümde süt azaldı bu sebeple.Bizimkinin uyluları gaz nedeniyle çok kötü maalesef. Sabah uykuyu bıraktık gibi. Uyursa 1 saat, yarım saat uyuyor. 20:00 civarı gece uykusuna geçiyor 06:00 gibi uyanıyor. Ama gaza bağlı olarak çok değişiyor. Mesela dün gece 21:00 de yattı evet ama 03:00 gibi gaz sancısıyla uyandık. O saatten beri toplam 2 saat ancak uyumuşuzdur. O yüzden şimdi sersem gibi ve uyukluyor. Sancı yokken ne kadar uyursakneyse ki artık haftaya azalmaya başlayacakmış.
Benim 41. Gün reglim geldi. Hala kanamam devam ediyor. Sütüm de çok azaldı mecburen mama takviyesi yapıyorum günde 1-2 kere.Kizlar bişey sorcam.. kirkiniz çıktıktan ne zamn sonra adet oldunz yada oldunz mu.. benim kırkım çıktı temizlendim bugün 9. Gün yani 49 gün oldu doğum yapali.. hafif kahverengi leke geldi anlamadım adet mi oluyorum yoksa ara lekelenme mi çözemedim
Aynı şeyi yaşadım ama hiç bağdaştıracağım aklıma gelmezsi regliyle.Kızlar ben de bugün adet oldum ve adet olduktan sonra daha sabah fışkıran sütüm bi anda azaldı napacağımı şaşırdım bi akıl verin
Ya ben de bunun nedenini merak ediyordum.Kızlar, çocuklarınız elleribi yiyor mu?benimkinde deli gibi el yeme başladı. Eldiven varsa bile ellerini yalıyor.
Biz 1 kez gittik, 180 TL verdik seansına. 25 dk suda durdu, sonra masaj yaptılar. Bize de kahve ikramı filan. Sonra aynı boyun simidinden eve aldım, küvete su dolduruyorum onda oynatıyorum çocuğu
Biogaia sap simplex d vitamini şuan sadece gaz sorunu azaldıKızlar aynı bu vaziyetteyim ben de ama bebeğim gün içinde hiç uyumuyor çıldırmaya az kaldı. Çok ağlıyor kolik de değil ama akşam saatlerinde bir başlıyor 2-3 gündür 2 saat kadar sonra uyuyor gece uykuları da 3-4 saat aralıksız uyuyor 8-9 gibi yatıyor bazen 2 ye kadar uyanmıyor. Sonra da 2-3 saat daha yatıyor. Yalnız gündüz 6 da bi uyanıyor bi daha hiç öyle uyku yok. Normal mi değil mi bilmiyorum. Çok ağlayınca ben de sakinlemiyor asla çok merak ediyorum bana neden öfkeli oluyor. Bazen o kadar öfkeli oluyor ki emmiyor. Bi memeyi almıyo sağ göğsümde süt azaldı bu sebeple.
Bir de son günlerde kakası salyalı gibi ama hep değil bi salyalı sarı bi yeşil acaba gaz mı bağırsaklarda mı bi sorun var. Allahını seven bu saçma vaziyetlerim hakkında bilgi sahibiyse bana da anlatıversin. Aranızda gaz sorunu tamamen biten vardıysa da umut versin.
Biogaia sab simplex nurse harveys hepsinden kullandım.
Canim ilk dr mustela stelatopia krem verdi. Onu kullandim ama gecmedi. Bir de core satin vermisti, nedense onu kullanmak icimden gelmedi, hic duymadigim bisey diye kullanmadim.Mrb. Benim oğlumda da egzama var. Doktor kortizonlu krem verdi. 4 gün kullandık geçti ama yine çıkıyor. Kortizonlu krem olunca sürekli de kullanmamamız gerekiyor. Alerji testi yaptırin dedi doktor geçmezse. Siz hangi kremle geçirdiniz?
Kac gun surdu canim senin atak, ben de 8.hafta atagindayim. Memeyle dovus var. Agliyor memede, ememiyor, cisli bez saymaya basladim. Ne emziriyorum, aliyor mu, karman cormanim birkac gundur. Dun gece yorgunluktan hastalandim artik. Bu atak haftalari gercekten zorluyor.Biz atağı atlattık galibaemmeyen çocuk şimdi tek memede doymuyor ikisinide emiyor gece gunduz . Ama uyku hala aynı bı tık daha düzeldi gbi .
Elleriyle keşif dönemine girdiler :)Benim 41. Gün reglim geldi. Hala kanamam devam ediyor. Sütüm de çok azaldı mecburen mama takviyesi yapıyorum günde 1-2 kere.
Aynı şeyi yaşadım ama hiç bağdaştıracağım aklıma gelmezsi regliyle.
Ya ben de bunun nedenini merak ediyordum.
Valla iki hafta sürdü galiba ya .ben hiç çişli bez falan saymadım .emmiyir mu sen bilirsin dedim .uyuttum mesela zaten aç olduğu için on dk sonra kalkıyordu o zaman tam ayilmadan hemen emziriyodum .üç gündür de her emmede iki meme emiyor .normalde tek memeyle doyuyordu.tam aklıma acaba sütun mu azaldı diye geliyor kendi kendime saçmalama çocuk büyüyor diyorumCanim ilk dr mustela stelatopia krem verdi. Onu kullandim ama gecmedi. Bir de core satin vermisti, nedense onu kullanmak icimden gelmedi, hic duymadigim bisey diye kullanmadim.
2.dr bepanthol sensiderm verdi, o daha iyi nemlendirdi ve gecti. Tabii muatelanin icerigi daha yalin olabilir ama bizde tam nemlendirmeyi saglamadi.
Kac gun surdu canim senin atak, ben de 8.hafta atagindayim. Memeyle dovus var. Agliyor memede, ememiyor, cisli bez saymaya basladim. Ne emziriyorum, aliyor mu, karman cormanim birkac gundur. Dun gece yorgunluktan hastalandim artik. Bu atak haftalari gercekten zorluyor.
Valla özel bir şey yapmadık yıkarken suyuna iğne ve altın attı kayınvalidem bir de dua okudu o kadar. Sorsanız bi manası yok gibi altın ya da iğnenin. Ben de dua okudum o kadar.Arkadaşlar selam herkese benim size ufak bir sorum var. Bebeğinize kırk çıkartmak için özel bir hazırlık yaptınız mı? Annem ve kayınvalidem hasta o yüzden tek kaldım bebeğimin kırkı yarın çıkıyor ve tek başıma yıkayacağım. Bu medyada abartılan kadar önemli bir durum mu ne yapmalıyım?
Kızlar aynı bu vaziyetteyim ben de ama bebeğim gün içinde hiç uyumuyor çıldırmaya az kaldı. Çok ağlıyor kolik de değil ama akşam saatlerinde bir başlıyor 2-3 gündür 2 saat kadar sonra uyuyor gece uykuları da 3-4 saat aralıksız uyuyor 8-9 gibi yatıyor bazen 2 ye kadar uyanmıyor. Sonra da 2-3 saat daha yatıyor. Yalnız gündüz 6 da bi uyanıyor bi daha hiç öyle uyku yok. Normal mi değil mi bilmiyorum. Çok ağlayınca ben de sakinlemiyor asla çok merak ediyorum bana neden öfkeli oluyor. Bazen o kadar öfkeli oluyor ki emmiyor. Bi memeyi almıyo sağ göğsümde süt azaldı bu sebeple.
Bir de son günlerde kakası salyalı gibi ama hep değil bi salyalı sarı bi yeşil acaba gaz mı bağırsaklarda mı bi sorun var. Allahını seven bu saçma vaziyetlerim hakkında bilgi sahibiyse bana da anlatıversin. Aranızda gaz sorunu tamamen biten vardıysa da umut versin.
Biogaia sab simplex nurse harveys hepsinden kullandım.
Guzel yol bulmusun canim, ben de dra danistim. Zorlama uyursa uyusun, sik sik emzirmeyi teklif et, az az da olsa emsin dedi. Sen doktor gibi kendi yontemini bulmusunValla iki hafta sürdü galiba ya .ben hiç çişli bez falan saymadım .emmiyir mu sen bilirsin dedim .uyuttum mesela zaten aç olduğu için on dk sonra kalkıyordu o zaman tam ayilmadan hemen emziriyodum .üç gündür de her emmede iki meme emiyor .normalde tek memeyle doyuyordu.tam aklıma acaba sütun mu azaldı diye geliyor kendi kendime saçmalama çocuk büyüyor diyorumo sütüm az kafasına girersek yanariz .zaten bnm kızım bu zamanlarında çoktan iki meme birden emmeye başlamıştı .bu biraz geç kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?