2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
kaçak kızlarrr geliyorrlar yavaş yavaşş kaçta gitceksiin yaz mutlaka buraya yaa <3

Bugun 17+1 olduk ve ogleden beri çatı kemiklerinde ağrı var.Eğilip kalkamıyorum.Neden oldu anlamadım.Kontrolde aklıma gelmedi sormak.Ama hiç bi sorun yok dedi dr.da.

Şu tarama testlerini bulani cidden vurmak istiyorum bazen. Sabah 3lu tarama testine girdim. AFP olması gereken degerken 3 kat, beta hcg 1.5 kat fazla çıkmış. Doktor dün akşam her şey normal, çok güzel gidiyor dedi. Ama kan sonucuna göre bebekte sorun olabilirmiş. Akşam 6da arayacağım doktoru bakalım ne diyecek?
Canım sıkıldı

kaçak kızlarrr geliyorrlar yavaş yavaşş kaçta gitceksiin yaz mutlaka buraya yaa <3
çok şükür sakinledim artık hafta içleri burdayım gene :) doktorun sekreteride rahat benim gibi 12 ile 4 arası gel dedi pc de açık burası pazartesi yazarım inşallah göbişinde maşallahı var kız Z zahrada alışmışsın erkek analığına da benim de bir oğlum var bakalım 2. de erkek istiyorum gönül bu illa istiyor ama her şey Rabbimden bize sadece tevekkül etmek kalıyor

Senin doktorun ultrasonu gerçekten aşırı net bizde siyah beyaz sende direkt canlı ben başka bir hastane de perinatolaga gidicem 22. Hafta da en ideali 22 imiş organları tam anlamıyla gelişmiş oluyormuş hastane olarakta ben Başarı Hastanesi'nde yaptıracağım İst da, görümcem 3 kere orda yaptırmış çokta memnun kalmış 500-550 civarıymış en son ama şimdi ne kadardır bilmiyorum tabi

alıştım alıştımm urazcık diye seviyorum karnımı doğsunlar da ısıralımm bi de baya konuştum erkek anneleriyle çok farklı bi duygu sana aşık doğuyo dediler sende de var bilirsin gerçi alışmayıp ne yapcam iade edecek halim yok

ayy baktım 16 km bana aslında orası çarşamba kontrolü bir atlatayım kolları sıvayayım bende 1 ay sonra apayrı heyecanlarımız olcak ya çok güzel netten bakıyorum ne fotolar çıkıyor ne fotolarrr

ayy baktım 16 km bana aslında orası çarşamba kontrolü bir atlatayım kolları sıvayayım bende 1 ay sonra apayrı heyecanlarımız olcak ya çok güzel netten bakıyorum ne fotolar çıkıyor ne fotolarrr
Bende de 7 km çıkıyor çok uzak değiliz galiba seninle bizde araba yok ama ileride alıcaz gibi duruyor eşimde motor var ama beni artık bindirmiyor Toplu taşıma da sevmez kendisi pek geçen babasının yanına gidecektik 4. Levente bu ne böyle diyo aksilik üstüne aksilik oldu birde Nasıl konuyu buraya getirdim merak ettim

500t ye bindirseydin de kafayı yeseydii 4. leventte benim evvv siz nerde oturuyosunuuuz

İstanbulda bir yerden bir yere gitmek gerçekten sıkıntı Allah size sabır versin oraya sadece gezmeye geldim onda bile baydı beni

500t ye bindirseydin de kafayı yeseydii 4. leventte benim evvv siz nerde oturuyosunuuuz
Güzeltepe eyüpteyim ben Sapphire AVM de kp dükkanı var. Kız bizim burdan metro kalkıyor Mecidiyeköy e öyle yapalım dedik indik ta aşağı kadar benim buralar bir de hep yokuş metroyla 1 durak gittik Nurtepe meydanda indik çalışma mı ne varmış aylardır ondan sonra ücretsiz iett bindiriyorlar bindik bir baktık benim evden gideceğim durağa geldik ordan Mecidiyeköy de indik ondan sonra orda tekrar bir metroya bindik kaos resmen 1 saat yola gitti diğer türlü benim evden direkt gitseydik 20-25 dk da ordaydık

gözümde canladırdıkça başım döndü

Böyle tek seferde nasıl cevap veriliyor birçok mesaja hiç bilmiyorum

Kuzum cevapla diyosun yazıyorsun gönder demeden başka birinin yazdığına da cevapla diyorsun toplu göndere basıyorsunn
Cevaoları okurken cvp vermek istediklerinin altındaki alıntı+ linkine tıkla, en son cevap yazsrken alıntıları ekle deyip,
Altlarına cevap yaz.
Bugun 17+1 olduk ve ogleden beri çatı kemiklerinde ağrı var.Eğilip kalkamıyorum.Neden oldu anlamadım.Kontrolde aklıma gelmedi sormak.Ama hiç bi sorun yok dedi dr.da.
Genişledipin içindir. Doktora söylesen sanırım calsiyum önerirdi, yada tüket derdi

Kızlar ben çocuk odası yapacağım da kafam karışık eşim santral işi yapıyor ben ona evlendiğimiz de çocuk odası olcak boş bırakalım demiştim malzemelerimi koyarım diye inatla boş bırakmadı şimdi oda da koltuk dolap ve masa var koltuk zaten çıkacak satacaz dolap ve masaya kıyamıyorum dolabı kullanırım da masa kalırsa şifonyer koyamam Montessori istiyorum oda da çok büyük değil ne yapayım sizce

Masa ne masası?
Dolap büyükse sifonyere gerek cok yok.

Masayı koycak başka yerin var mı? Ben de masalara kıyamıyorum ben de montessori oda yapıcam tanıdık marangoz var ucuza hallederim yoksa aşırı pahallı

Dr.dan eve gelince hissetmeye başladım ağrıyı. Haftaya ozeldeki dr.da kontrolüm var ona soyleyim bi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…