kaçak kızlarrr geliyorrlar yavaş yavaşş kaçta gitceksiin yaz mutlaka buraya yaa <3Allah'ım sana şükürler olsun vallahi bitirdim tüm sayfalarıcinsiyetlerimiz hayırlı olsun kızlar bu arada teyze oldum bende ilk defa teyzoşluk çok güzelmiş ya sev sev ağlayınca nerde bu çocuğun anası acıktı herhalde deyip zıbıt hayalimdi gerçek oldu İlk çocuğumda çok çektirmişti bana gün intikam günü :) 6 ay sonra gün olur devran döner ama neyse bende yarın doktora gidicem inşallah bende öğrenirim .Pazartesiye nolur çok sayfa biriktirmeyin bak vallaha gözlerim şaşı oldu
çok şükür sakinledim artık hafta içleri burdayım gene :) doktorun sekreteride rahat benim gibi 12 ile 4 arası gel dedi pc de açık burası pazartesi yazarım inşallah göbişinde maşallahı var kız Z zahrada alışmışsın erkek analığına da benim de bir oğlum var bakalım 2. de erkek istiyorum gönül bu illa istiyor ama her şey Rabbimden bize sadece tevekkül etmek kalıyorkaçak kızlarrr geliyorrlar yavaş yavaşş kaçta gitceksiin yaz mutlaka buraya yaa <3
Senin doktorun ultrasonu gerçekten aşırı net bizde siyah beyaz sende direkt canlı ben başka bir hastane de perinatolaga gidicem 22. Hafta da en ideali 22 imiş organları tam anlamıyla gelişmiş oluyormuş hastane olarakta ben Başarı Hastanesi'nde yaptıracağım İst da, görümcem 3 kere orda yaptırmış çokta memnun kalmış 500-550 civarıymış en son ama şimdi ne kadardır bilmiyorum tabigelişmişle bakıyolarmış ama benim şimdiki doktorumun ultrasonu aşırı net bilemiyorum daha gelişmişi nasıl oluyoor detaylıda önce ben inceleyeceğim sonra perinatolog bakar demişti çarşamba tekrar konuşcam bakalım ne diyecekk
alıştım alıştımm urazcık diye seviyorum karnımı doğsunlar da ısıralımm bi de baya konuştum erkek anneleriyle çok farklı bi duygu sana aşık doğuyo dediler sende de var bilirsinçok şükür sakinledim artık hafta içleri burdayım gene :) doktorun sekreteride rahat benim gibi 12 ile 4 arası gel dedi pc de açık burası pazartesi yazarım inşallah göbişinde maşallahı var kız Z zahrada alışmışsın erkek analığına da benim de bir oğlum var bakalım 2. de erkek istiyorum gönül bu illa istiyor ama her şey Rabbimden bize sadece tevekkül etmek kalıyor
ayy baktım 16 km bana aslında orası çarşamba kontrolü bir atlatayım kolları sıvayayım bende 1 ay sonra apayrı heyecanlarımız olcak ya çok güzel netten bakıyorum ne fotolar çıkıyor ne fotolarrrSenin doktorun ultrasonu gerçekten aşırı net bizde siyah beyaz sende direkt canlı ben başka bir hastane de perinatolaga gidicem 22. Hafta da en ideali 22 imiş organları tam anlamıyla gelişmiş oluyormuş hastane olarakta ben Başarı Hastanesi'nde yaptıracağım İst da, görümcem 3 kere orda yaptırmış çokta memnun kalmış 500-550 civarıymış en son ama şimdi ne kadardır bilmiyorum tabi
Bende de 7 km çıkıyor çok uzak değiliz galiba seninle bizde araba yok ama ileride alıcaz gibi duruyor eşimde motor var ama beni artık bindirmiyorayy baktım 16 km bana aslında orası çarşamba kontrolü bir atlatayım kolları sıvayayım bende 1 ay sonra apayrı heyecanlarımız olcak ya çok güzel netten bakıyorum ne fotolar çıkıyor ne fotolarrr
500t ye bindirseydin de kafayı yeseydiiBende de 7 km çıkıyor çok uzak değiliz galiba seninle bizde araba yok ama ileride alıcaz gibi duruyor eşimde motor var ama beni artık bindirmiyorToplu taşıma da sevmez kendisi pek geçen babasının yanına gidecektik 4. Levente bu ne böyle diyo aksilik üstüne aksilik oldu birde Nasıl konuyu buraya getirdim merak ettim
İstanbulda bir yerden bir yere gitmek gerçekten sıkıntı Allah size sabır versinBende de 7 km çıkıyor çok uzak değiliz galiba seninle bizde araba yok ama ileride alıcaz gibi duruyor eşimde motor var ama beni artık bindirmiyorToplu taşıma da sevmez kendisi pek geçen babasının yanına gidecektik 4. Levente bu ne böyle diyo aksilik üstüne aksilik oldu birde Nasıl konuyu buraya getirdim merak ettim
Güzeltepe eyüpteyim ben Sapphire AVM de kp dükkanı var. Kız bizim burdan metro kalkıyor Mecidiyeköy e öyle yapalım dedik indik ta aşağı kadar benim buralar bir de hep yokuş metroyla 1 durak gittik Nurtepe meydanda indik çalışma mı ne varmış aylardır ondan sonra ücretsiz iett bindiriyorlar bindik bir baktık benim evden gideceğim durağa geldik ordan Mecidiyeköy de indik ondan sonra orda tekrar bir metroya bindik kaos resmen 1 saat yola gitti diğer türlü benim evden direkt gitseydik 20-25 dk da ordaydık500t ye bindirseydin de kafayı yeseydii4. leventte benim evvv siz nerde oturuyosunuuuz
Haha ben evdeyim ki hep o yüzden bana çok dert olmuyor ama benim buralar hep yokuş o öldürüyor beni birazİstanbulda bir yerden bir yere gitmek gerçekten sıkıntı Allah size sabır versinoraya sadece gezmeye geldim onda bile baydı beni
gözümde canladırdıkça başım döndüGüzeltepe eyüpteyim ben Sapphire AVM de kp dükkanı var. Kız bizim burdan metro kalkıyor Mecidiyeköy e öyle yapalım dedik indik ta aşağı kadar benim buralar bir de hep yokuş metroyla 1 durak gittik Nurtepe meydanda indik çalışma mı ne varmış aylardır ondan sonra ücretsiz iett bindiriyorlar bindik bir baktık benim evden gideceğim durağa geldik ordan Mecidiyeköy de indik ondan sonra orda tekrar bir metroya bindik kaos resmen 1 saat yola gitti diğer türlü benim evden direkt gitseydik 20-25 dk da ordaydık
Yazarken beynim durdu bir de yaşadım yanigözümde canladırdıkça başım döndü
Böyle tek seferde nasıl cevap veriliyor birçok mesaja hiç bilmiyorum
Cevaoları okurken cvp vermek istediklerinin altındaki alıntı+ linkine tıkla, en son cevap yazsrken alıntıları ekle deyip,Kuzum cevapla diyosun yazıyorsun gönder demeden başka birinin yazdığına da cevapla diyorsun toplu göndere basıyorsunn
Genişledipin içindir. Doktora söylesen sanırım calsiyum önerirdi, yada tüket derdiBugun 17+1 olduk ve ogleden beri çatı kemiklerinde ağrı var.Eğilip kalkamıyorum.Neden oldu anlamadım.Kontrolde aklıma gelmedi sormak.Ama hiç bi sorun yok dedi dr.da.
Masa ne masası?Kızlar ben çocuk odası yapacağım da kafam karışık eşim santral işi yapıyor ben ona evlendiğimiz de çocuk odası olcak boş bırakalım demiştim malzemelerimi koyarım diye inatla boş bırakmadı şimdi oda da koltuk dolap ve masa var koltuk zaten çıkacak satacaz dolap ve masaya kıyamıyorum dolabı kullanırım da masa kalırsa şifonyer koyamam Montessori istiyorum oda da çok büyük değil ne yapayım sizce
Masayı koycak başka yerin var mı? Ben de masalara kıyamıyorumKızlar ben çocuk odası yapacağım da kafam karışık eşim santral işi yapıyor ben ona evlendiğimiz de çocuk odası olcak boş bırakalım demiştim malzemelerimi koyarım diye inatla boş bırakmadı şimdi oda da koltuk dolap ve masa var koltuk zaten çıkacak satacaz dolap ve masaya kıyamıyorum dolabı kullanırım da masa kalırsa şifonyer koyamam Montessori istiyorum oda da çok büyük değil ne yapayım sizce
Dr.dan eve gelince hissetmeye başladım ağrıyı. Haftaya ozeldeki dr.da kontrolüm var ona soyleyim bi.Cevaoları okurken cvp vermek istediklerinin altındaki alıntı+ linkine tıkla, en son cevap yazsrken alıntıları ekle deyip,
Altlarına cevap yaz.
Genişledipin içindir. Doktora söylesen sanırım calsiyum önerirdi, yada tüket derdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?