Cok zor olmuyor aslında. Tabi ki bakış açısı önemli. Benim ki 2 yıl emdi. Emmeyi bırakmasaydı ben hâlâ emzirirdim herhalde. Gece emmiyordu sadece öğle ve gece uykusuna gecmeden bir kaç dakika emiyor du.
Ben çok sevdim emzirmeyi inşallah yine nasip olur hepimize.
içime doğmuştu erkek olacağı daha ilk günden tek o tuttu kız istiyodum o ayrı ama biliyodum erkek olacağını bir umut ne varsa yapıyodum hurafeler dalga geçiyodu benle resmen
Her yazının altında alıntı yazıyor cevap yazacaklarıma alıntı +ya basarak devam et en son mesaj yazacağınız zaman alıntıları ekle deyince altlarına cevap yazarsınız takilirsaniz tekrar sorabilirsiniz
En son dün uyumadan baktım.Henüz girebildim ve sayfalar yine coşmuş.Bugun geçen haftaki sonuçlarım çıkmış devletteki.Onu gösterdim dr.a gidip.Hemde gördüm yine.Ya artık eminim cinsiyet konusunda.Cok şükür.Hep bi korku vardı icimde. Degisirmi diye.
Ayrıntılı için randevu 2gun önce sordum ekim için daha başlamadık dedi.Bugun ekim ay i doldu dedi.Bu ne hız ya.Artik ayrıntılıyi özelde yaptircaz.Haftaya ozeldeki dr umla konusuyum bakalım.
En son dün uyumadan baktım.Henüz girebildim ve sayfalar yine coşmuş.Bugun geçen haftaki sonuçlarım çıkmış devletteki.Onu gösterdim dr.a gidip.Hemde gördüm yine.Ya artık eminim cinsiyet konusunda.Cok şükür.Hep bi korku vardı icimde. Degisirmi diye.
Ayrıntılı için randevu 2gun önce sordum ekim için daha başlamadık dedi.Bugun ekim ay i doldu dedi.Bu ne hız ya.Artik ayrıntılıyi özelde yaptircaz.Haftaya ozeldeki dr umla konusuyum bakalım.