2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Oğlum da 2017 de ayrıntılıyi kendi dr.um yapmıştı.Extra ücret de ödemedik ozaman.Bu dr.dan dr.a değişen biseymi acaba?
Beni başka yere yonlendirmisti doktor .2018 doğumlu kızım . O zaman 350 lira falandı ki Bnm hastane ucuz yani normalde şimdi kaç ol.ustur kim bilir

22 iyidir canım 21+ larda da gidebilirsiniz biraz büyüsün istiyor doktorlar
geçen hafta bir arkadaşı doktora götürdük gitmişken sorayım dedim detaylı çekiyor mu diye. tabi çekerim gel dedi e dedim daha erken değil mi olsun bakarız diyor e dedim tüm organları her şeyi tam mı şu an aa sende çok düşünüyosun dedi çıktım koşa koşa ahahha

Erken bnce ya zamanı gelince yaptırırsın boşver

Beni başka yere yonlendirmisti doktor .2018 doğumlu kızım . O zaman 350 lira falandı ki Bnm hastane ucuz yani normalde şimdi kaç ol.ustur kim bilir
Benim hiç başka yere falan gondermedi kendi çekti baya da sürdü hatta.Muayene ücreti diisnda almadı extra ücrette.Burda en uygun 450tl suan.

Benim hiç başka yere falan gondermedi kendi çekti baya da sürdü hatta.Muayene ücreti diisnda almadı extra ücrette.Burda en uygun 450tl suan.
600 u gözden çıkardım ben zamanı gelince öğrenirim artık fiyatını .şimdiden içime öküz oturmasin

sizce ayrıntılı paraşı ve cok ıyı bır doktora yaptırmak mı mantıklı yoksa devlette fılanmı bır yer duydum cok ıyıymıs ama pahalıymıs 6 hafta onceden randevu almak gerekıyormus eskisehırde bayagı unlu bır perınatolog ama bende karar veremedım

Doktorunuz perinatolog mu? perinatologların cihazları daha gelişmiş oluyor ondan sadece onlar yapıyor ayrıntılı ultrasonu

Ben hem devlet hem.ozelde gidiyorum dr.a buna rağmen devlette bulamadım.Özelde iyi bir perinatolog bulmaya calısıcam.

Benim doktorum dışarıda 2 doktor önerdi ben en uygun perinatolog hangisiyse ondan aldım randevu 600 tl dediler nakitte 550 olur dediler. 20+5 de gidicem ben 21 ekim daha 1 ay var

Doktorunuz perinatolog mu? perinatologların cihazları daha gelişmiş oluyor ondan sadece onlar yapıyor ayrıntılı ultrasonu
Oğlumdaki dr.um operatör dr.du ama cidden çok iyi bir dr.du.ilk olduğu için bilmiyodum da kendi yaptı.Hic bi sorun yaşamadım çok şükür.

Kızlar İstanbul'da olan varsa bezmialem vakıf üniversitesinde detaylı ultrason 450 TL perinatoloji bölümü bakıyor ben orda yaptırıcam kısmetse

Allah'ım sana şükürler olsun vallahi bitirdim tüm sayfaları cinsiyetlerimiz hayırlı olsun kızlar bu arada teyze oldum bende ilk defa teyzoşluk çok güzelmiş ya sev sev ağlayınca nerde bu çocuğun anası acıktı herhalde deyip zıbıt hayalimdi gerçek oldu İlk çocuğumda çok çektirmişti bana gün intikam günü :) 6 ay sonra gün olur devran döner ama neyse bende yarın doktora gidicem inşallah bende öğrenirim .Pazartesiye nolur çok sayfa biriktirmeyin bak vallaha gözlerim şaşı oldu

Detaylı ultrasonda farklı bir ultrasonla mı bakıyorlar?
gelişmişle bakıyolarmış ama benim şimdiki doktorumun ultrasonu aşırı net bilemiyorum daha gelişmişi nasıl oluyoor detaylıda önce ben inceleyeceğim sonra perinatolog bakar demişti çarşamba tekrar konuşcam bakalım ne diyecekk

Yok hayır kan pıhtılaşması olan hastalarımda önermiyorum dedi doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…