- 5 Ağustos 2021
- 125
- 146
- 18
Bende istiom benim hersyim normaldi fakat çocuğun kafası şişti kalp atışları azaldı diye sezaryen yaptilarBelki harekettir, ama sabret az kaldı, 20.haftalarda çok net oluyor, hatta karnının dışından bile belli olacak bi zaman sonra
Denemedim ama gönlğmden geçiyor cesaret edebilirsem
Beni başka yere yonlendirmisti doktor .2018 doğumlu kızım . O zaman 350 lira falandı ki Bnm hastane ucuz yani normalde şimdi kaç ol.ustur kim bilirOğlum da 2017 de ayrıntılıyi kendi dr.um yapmıştı.Extra ücret de ödemedik ozaman.Bu dr.dan dr.a değişen biseymi acaba?
geçen hafta bir arkadaşı doktora götürdük gitmişken sorayım dedim detaylı çekiyor mu diye. tabi çekerim gel dedi e dedim daha erken değil mi olsun bakarız diyor e dedim tüm organları her şeyi tam mı şu an aa sende çok düşünüyosun dedi çıktım koşa koşa ahahha22 iyidir canım 21+ larda da gidebilirsiniz biraz büyüsün istiyor doktorlar
geçen hafta bir arkadaşı doktora götürdük gitmişken sorayım dedim detaylı çekiyor mu diye. tabi çekerim gel dedi e dedim daha erken değil mi olsun bakarız diyor e dedim tüm organları her şeyi tam mı şu an aa sende çok düşünüyosun dedi çıktım koşa koşa ahahha
Vaay iyiymiş bu da teşekkürler :)Her yazının altında alıntı yazıyor cevap yazacaklarıma alıntı +ya basarak devam et en son mesaj yazacağınız zaman alıntıları ekle deyince altlarına cevap yazarsınız takilirsaniz tekrar sorabilirsiniz
tabi tabi 22 de giderim diye düşünüyorum çatlamazsam o zamana sgk geçen bir perinatolog bulmam lazım sigortam karşılıyomuş öyle detaylıyıErken bnce ya zamanı gelince yaptırırsın boşver
Benim hiç başka yere falan gondermedi kendi çekti baya da sürdü hatta.Muayene ücreti diisnda almadı extra ücrette.Burda en uygun 450tl suan.Beni başka yere yonlendirmisti doktor .2018 doğumlu kızım . O zaman 350 lira falandı ki Bnm hastane ucuz yani normalde şimdi kaç ol.ustur kim bilir
Ooo bulursan süper olur .o a vercegin parayla çocuğa bir sürü şey alırsıntabi tabi 22 de giderim diye düşünüyorum çatlamazsam o zamana sgk geçen bir perinatolog bulmam lazım sigortam karşılıyomuş öyle detaylıyı
600 u gözden çıkardım benBenim hiç başka yere falan gondermedi kendi çekti baya da sürdü hatta.Muayene ücreti diisnda almadı extra ücrette.Burda en uygun 450tl suan.
Benim hiç başka yere falan gondermedi kendi çekti baya da sürdü hatta.Muayene ücreti diisnda almadı extra ücrette.Burda en uygun 450tl suan.
Ben hem devlet hem.ozelde gidiyorum dr.a buna rağmen devlette bulamadım.Özelde iyi bir perinatolog bulmaya calısıcam.sizce ayrıntılı paraşı ve cok ıyı bır doktora yaptırmak mı mantıklı yoksa devlette fılanmı bır yer duydum cok ıyıymıs ama pahalıymıs 6 hafta onceden randevu almak gerekıyormus eskisehırde bayagı unlu bır perınatolog ama bende karar veremedım
Oğlumdaki dr.um operatör dr.du ama cidden çok iyi bir dr.du.ilk olduğu için bilmiyodum da kendi yaptı.Hic bi sorun yaşamadım çok şükür.Doktorunuz perinatolog mu? perinatologların cihazları daha gelişmiş oluyor ondan sadece onlar yapıyor ayrıntılı ultrasonu
Detaylı ultrasonda farklı bir ultrasonla mı bakıyorlar?tabi tabi 22 de giderim diye düşünüyorum çatlamazsam o zamana sgk geçen bir perinatolog bulmam lazım sigortam karşılıyomuş öyle detaylıyı
Teşekkürler bende ikisnede gidiyorum hatta 3 hastaneye bırdenBen hem devlet hem.ozelde gidiyorum dr.a buna rağmen devlette bulamadım.Özelde iyi bir perinatolog bulmaya calısıcam.
gelişmişle bakıyolarmış ama benim şimdiki doktorumun ultrasonu aşırı net bilemiyorum daha gelişmişi nasıl oluyoor detaylıda önce ben inceleyeceğim sonra perinatolog bakar demişti çarşamba tekrar konuşcam bakalım ne diyecekkDetaylı ultrasonda farklı bir ultrasonla mı bakıyorlar?
Yok hayır kan pıhtılaşması olan hastalarımda önermiyorum dedi doktorumBeşiğin kenarı kademeli yükselince çıkamıyordu bizimki, sabah erken uyanıp beşikten çıkmasını istemedim, Allah korusun tehlikeli bişey yaparsa diye. Hiç bozmadım. Belki kıza yeni baza alıp, bunu bebeğe veririm.
Öyle tabi. Kızımda, ablamın kızından kalanları da almıştım.
Montesori daha geniş oluyor, benim kız çok deli yattığı için büyüyen iyidi bizim için. Odamızda çok geniş değildi
Ben de kullanmaya başladım artık. Tetanoz aşısı pıhtılaşma mı yapıyormuş
Gayet gğzelsin. Ben duba gibiyim hiç koymayayım
Benim gece 1-2defa kalkardı. 29 aylık bıraktırdım ama zorla. Hala vicdan yaptığım oluyor ama ben çok zorlanmaya başlamıştım. Yine emziririz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?