2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Hadi siz çalışıyorsunuz ben hergün evde oturuyorum kıpırdasın diye bir sürü şey de yiyorum ama inan tık yok karnım sönük giib geldi bi tuaf oldum bir iki kıpırtı hissetsem oda yeter böyle olunca endişe ediyorum işte :/

valla ben hiç hissedemedim galiba 1 aydır da haberim yok çocuktan diye kabus üstüne kabus görüyorum nasıl hissediyosunuz ya yer değiştirdiğini falan anlıyo musunuz pıt pıt mı hissediyosunuz
Karnımın altında bir doluluk oluyor dönüyor ve kıpraşıyor anlıyorsun dün çok hissediyodum bugünde asla hissetmiyorum bu çocuk beni sinir etti

Doğru olabilir belki benim kızın 1,10 çıkmıştı

Bende kabızım gaz var şişkinlik var cocuk bunların arasında sıkıştımı dıyorum sureklı kayısı fılan yedım ama bekleyelımnbakalım ınsallah hareketlenırler

Ya cocuga bisi olduysa kaygisi hic bir zaman dinmiyor malesef bende de ayni. Hissedebilsek sanki daha ii olicaz ama az kaldi biraz daha sabır

Bugun beni saglik ocagindan ebe aradi nasilsin nasil gidiyor diye sordu. Doktora gidiyormusun dedi perşembe gel kilona tansiyonuna bakalim dedi. İlgili olmalari hoşuma gitti saolsunlar

Benim bebeğimin ensesi 1.1 di ama erkek bu teoride çöp oldu

Benim 1.2 idi sonuç erkek teori çürütmekte üstümüze yok

Sizinde 3 kiziniz var oyle mi ne kadar guzel . Bende ilk basta erkek hissettim sonra Safiderun un 4.kiz oldugunu ogrenince bende bayagi kendimi kiza alistirdim doktor sordugunda kiz hissediyrum dedim ama bu erkek dedi degisir mi dedim , pipi gosterdi artik bu degismez dedi gercekten farkli bir his olmadi icimde bebek konusunda , sadece erkek kiyafetleri cok hosuma gdiyordu hemen almaya basladim kiz olsaydi birsey almayacaktim simdi kac haftalik oldu sizin bebis ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…