Ay galiba yaptırıcam çektirir sonucu bana indirirsin dedi ordan oraya uğraşmaktansa hepsi bir gün çıksın yapacak bir şey yokkAyy bidaha bende yazıp gidicem ya unutuyorum muhakkak bişey sormayı
Oo kocaman olmuş msallah kuzuyaomurga testi ne kuzu? Detayliyi burda mı yaptircan bana da liv de 750 dediler
pekmezden alacağın multivitaminde var neden içmek istiyosun şekerin yükselir dedi aslında açık açıkPekmez yasak mı hamileyken zararlımı acaba ben yiyordum da
aynen kuzucum o testt evet hayır demicek ama risk durumunu söylice dedi ikili testler gibi heralde bakalım onun stresine düştüm şimdiiiOyy masallah ya.Alemsin canim ya.Napsin cok yoruyosan uyumustur.Omurga testi bu apf olandı galiba.Risk durumuna bakılıyor.16.da bizde yaptırdık.
Pekmez de şekeri yükseltiyor diye demiştir.
valla uçmuş şimdi bir arkadşaım fiyat aldı hastanelerden yazayım fikir olsun istanbuldakilereYaaaa çok masum uyuyor maşallahhben denizlide 350 diye duydum ayrıntılı ulturason her yerde farklı farklı özellikle İstanbul da fiyatlar uçmuş Allah yardımcınız olsun
Aa ilk defa böyle bisey duyuyorum, bence bi baska doktora gidin fetal sonucu nettir bence.Merhaba ben de Mart annesi olacağım. Fetal DNA da kız ultrasonda erkek çıkıyor, fetal DNA kesindir bence? Ne düşünüyorsunuz
Kardeş ilk defa duydum benimki hiç bahsetmedi. Detaylı için başka hocadan randevu aldık ama yine liv'de. 26 ekim bebiskom 21.hafta oluyo. O doktor haftada iki gun sadece öğlene kadar varmış. Öyle aldık bakalım. Bende sonra asagi doktora gösteririm diye düşündüm hic arastirasim yok başka hastaneAy galiba yaptırıcam çektirir sonucu bana indirirsin dedi ordan oraya uğraşmaktansa hepsi bir gün çıksın yapacak bir şey yokk
kuzu bu haftalarda istiyolarmış aslında sigortamız da karşılıyor he APF NTD diğer adlarıymış spina bifida hastalığı için risk belirliymuşş
ne zaman detaylıya girceksin bana 6 kasım dedi ölme eşeğim ölme
Şeker yuklemesinde doktorlar ağzımıza biiiip yapcak zaten garantipekmezden alacağın multivitaminde var neden içmek istiyosun şekerin yükselir dedi aslında açık açıkmeyveye de sınırlandırma getiricez sonuca göre dedi bu 2. dönemde meyve vs dikkat istiyorlarmış ama çiko falan yiyorum onu sormadım o daha zararlıdır hahah
Biontech 2 doz bebis biri hamilelik başında biri 14.haftadaTabloya aşı durumu eklendi kızlar olanlar bana bi ses ederse ekleyeyim olmayanlara fikir olsunn işte çoğunluk ne alemde falan diye cinsiyetler tammalansın isim kısmı da aklımda
EvetBiontech oldunuz degıl mı
Başarı hastanesi 500₺valla uçmuş şimdi bir arkadşaım fiyat aldı hastanelerden yazayım fikir olsun istanbuldakilere
medipol 1200+ muayene
florya medicalpark 600+ muayene
gop 700+muayene
göztepe medical 700+ muayene
ataşehir medicana 900+ muayene (takipli hastaya 750)
Bende oldumTabloya aşı durumu eklendi kızlar olanlar bana bi ses ederse ekleyeyim olmayanlara fikir olsunn işte çoğunluk ne alemde falan diye cinsiyetler tammalansın isim kısmı da aklımda
Bu omurga testini herkesten istiyorlar mı? Yoksa gerekli görünce mi istiyorlar?Oyy masallah ya.Alemsin canim ya.Napsin cok yoruyosan uyumustur.Omurga testi bu apf olandı galiba.Risk durumuna bakılıyor.16.da bizde yaptırdık.
Pekmez de şekeri yükseltiyor diye demiştir.
İnşallah gerkeli gördüğü için istememiştir ya geneldirBu omurga testini herkesten istiyorlar mı? Yoksa gerekli görünce mi istiyorlar?
Gerçekten yaSanane diyip geçsene ne tartışıyorsun onun da ne haddineyse
Hayır var bir cocugu ben elimle yerleri siliyordum diyip duruyor birde ben düşük tehlikesi atlattım 20. Haftaya kadar dikkat etmem gerekiyor, o kadar sınırımı zorladı ki birde tek hamile sen değilsin diyo. Sanki gel işimi gücümü yap dedim. Bir güne bir gün yanıma gelmemiş hamileliğim boyunca gelip ne haldeyim bakmamış. Nazım kocama anneme sanki onaAy bende tartışmıştım öyle. Yok onun çevresindeki hamileler haldır haldır geziyormuş ben hep yatıyormuşum. Ee güzelde ilk 14 hafta insan çok kötü oluyor. Şurda 1 aydır iyim çok şükür bende gezmeye yer arıyorum artıko arkadaşınız muhtemelen daha önce hamile kalmamıştır hiç uzaktan davulun sesi hoş geliyor
O nasıl doktormuş ya. Benim de başıma benzer bi şey gelmişti çocuk sahibi olmaya çalışırken asabi sürekli hastalarını tersleyen bi doktorla devam etmiştim uzun süre adam beni kaç sefer ağlattı ama dediğiniz gibi insanın basireti bağlanıyor zaten o psikolojiyle doğruyu yanlışı ayırt edemiyo insan. Şimdi çok şükür o kadar memnunum ki doktorumdan iyi ki karşıma çıkmış diyorumBen 4 gebeligimide aynı doktorda geçirdim ve bana her seferinde ekstra islem yapmasi gerekirken hep aynı tedaviyi uyguladı burdan sizlerden progestanni fitil olanını öğrendim soyledim ısrarla vermedi test istedim rubella toksoplazma yaptırmadı vs.. bende cahillik başkasına gitmedim artık basiretim mi bağlandı derler o misal en son 4.de zornlu kürtaj oldum. Psikolojim yerle bir oldu iyice cok kötüydüm. Rahim testi yaptirdim bu sefer sonrasında saldım dedim dusunmicem artık korktumda yine aynı seyleri yasicam diye 8 ay sonra yine hamile olduğumu öğrendim yine hata yaparak aynı doktora gittim. Bana düşecekse yine düşecek tavrıyla 1 buçuk ay sonra gel dedi 7 haftalık hamileyken ki bu benim esigim en önemli haftalarım dedim uzun degil mi? Çünkü kürtaj olmamın sebebi bebeğimin kalb durmuştu kanamam yoktu agri sanci belirti yoktu benide zehirleme ihtimali vardi boyle bir tehlikeye rağmen ve önceki 4 düşüğüme rağmen beni 1 bucuk ay öteledi. Birkac gun sonra ağrım oldu hafif lekelenmem oldu acil olarak buna gittim ve tavrıyla beni sinir etti keyfiye gidemezmisim kafama göre ultrasona giremezmisim zaten kanamam olurmus aksilik olsa... özel birde bu şahsiyet para verip gidiyorum muameleye bak kavga edip çıktım. Doktor aramaya başladım netten bakındım falan Vatan caddesindeki Bezmi alemde Mehmet Serdar Kütük buldum uzmanlığı peritanatoloji ve çok memnnum. Beni 7 hafta boyunca her hafta izledi. Hem ben bebeğimi görüp stres olmadım iyi mi diye aksine onu her gittiğimde büyüdüğünü gormek iyi geldi. İnsülin direncim ve ailemde seker hastalığı oldgu icin seker ilacı basladi. Progestani fitil verdi rahime sıkı sıkı tutunsn dedi igne, kan sulandiri vs. Onlar zaten standart bütün yapılması gereken testleri yapti toksoplazma vs. Ve bu testler sana diger geebeliklerinde hic yapilmadi mi diye şaşırdı adam. Neyse cok uzattım ama anlaşılsın diye uzun uzadıya yazdım. Ben erkenden doktorumu değiştirmedim diye kendimi diger kayıplarımdan dolayi cok suçlu hissediyorum. Belkide dogru tedaviyi o zaman uyglasaydim kaybetmezdim diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi
Ay nasılsın diyip duran diye okudum deminden beri ne var ki bunda hamilelik halleri heralde diyorum kendi kendime ahahahahaKızlar bugün bana çok nazlısın diyip duran bir arkadaşımla tartıştım cidden haklıyım bence, sanki nazım ona o çekiyor nazımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?