2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ayy bidaha bende yazıp gidicem ya unutuyorum muhakkak bişey sormayı

Oo kocaman olmuş msallah kuzuya omurga testi ne kuzu? Detayliyi burda mı yaptircan bana da liv de 750 dediler
Ay galiba yaptırıcam çektirir sonucu bana indirirsin dedi ordan oraya uğraşmaktansa hepsi bir gün çıksın yapacak bir şey yokk
kuzu bu haftalarda istiyolarmış aslında sigortamız da karşılıyor he APF NTD diğer adlarıymış spina bifida hastalığı için risk belirliymuşş
ne zaman detaylıya girceksin bana 6 kasım dedi ölme eşeğim ölme

Pekmez yasak mı hamileyken zararlımı acaba ben yiyordum da
pekmezden alacağın multivitaminde var neden içmek istiyosun şekerin yükselir dedi aslında açık açık meyveye de sınırlandırma getiricez sonuca göre dedi bu 2. dönemde meyve vs dikkat istiyorlarmış ama çiko falan yiyorum onu sormadım o daha zararlıdır hahah

Oyy masallah ya.Alemsin canim ya.Napsin cok yoruyosan uyumustur.Omurga testi bu apf olandı galiba.Risk durumuna bakılıyor.16.da bizde yaptırdık.
Pekmez de şekeri yükseltiyor diye demiştir.
aynen kuzucum o testt evet hayır demicek ama risk durumunu söylice dedi ikili testler gibi heralde bakalım onun stresine düştüm şimdiii

Yaaaa çok masum uyuyor maşallahh ben denizlide 350 diye duydum ayrıntılı ulturason her yerde farklı farklı özellikle İstanbul da fiyatlar uçmuş Allah yardımcınız olsun
valla uçmuş şimdi bir arkadşaım fiyat aldı hastanelerden yazayım fikir olsun istanbuldakilere

medipol 1200+ muayene
florya medicalpark 600+ muayene
gop 700+muayene
göztepe medical 700+ muayene
ataşehir medicana 900+ muayene (takipli hastaya 750)

Merhaba ben de Mart annesi olacağım. Fetal DNA da kız ultrasonda erkek çıkıyor, fetal DNA kesindir bence? Ne düşünüyorsunuz
Aa ilk defa böyle bisey duyuyorum, bence bi baska doktora gidin fetal sonucu nettir bence.
Kardeş ilk defa duydum benimki hiç bahsetmedi. Detaylı için başka hocadan randevu aldık ama yine liv'de. 26 ekim bebiskom 21.hafta oluyo. O doktor haftada iki gun sadece öğlene kadar varmış. Öyle aldık bakalım. Bende sonra asagi doktora gösteririm diye düşündüm hic arastirasim yok başka hastane
Şeker yuklemesinde doktorlar ağzımıza biiiip yapcak zaten garanti

Biontech oldunuz degıl mı
Evet
Başarı hastanesi 500₺

Tabloya aşı durumu eklendi kızlar olanlar bana bi ses ederse ekleyeyim olmayanlara fikir olsunn işte çoğunluk ne alemde falan diye cinsiyetler tammalansın isim kısmı da aklımda
Bende oldum

Oyy masallah ya.Alemsin canim ya.Napsin cok yoruyosan uyumustur.Omurga testi bu apf olandı galiba.Risk durumuna bakılıyor.16.da bizde yaptırdık.
Pekmez de şekeri yükseltiyor diye demiştir.
Bu omurga testini herkesten istiyorlar mı? Yoksa gerekli görünce mi istiyorlar?

Bu omurga testini herkesten istiyorlar mı? Yoksa gerekli görünce mi istiyorlar?
İnşallah gerkeli gördüğü için istememiştir ya geneldir
nette şöyle yazılmışş

AFP testi, tüm hamile kadınlara yapılan bir kan testidir. Genel olarak hamileliğin 16 ile 20. haftaları arasında rutin olarak yapılıyor. Bu test tek başına uygulanabildiği gibi üçlü veya dörtlü tarama testinin bir parçası olarak da yapılabiliyor.

Sanane diyip geçsene ne tartışıyorsun onun da ne haddineyse
Gerçekten ya
Hayır var bir cocugu ben elimle yerleri siliyordum diyip duruyor birde ben düşük tehlikesi atlattım 20. Haftaya kadar dikkat etmem gerekiyor, o kadar sınırımı zorladı ki birde tek hamile sen değilsin diyo. Sanki gel işimi gücümü yap dedim. Bir güne bir gün yanıma gelmemiş hamileliğim boyunca gelip ne haldeyim bakmamış. Nazım kocama anneme sanki ona

O nasıl doktormuş ya. Benim de başıma benzer bi şey gelmişti çocuk sahibi olmaya çalışırken asabi sürekli hastalarını tersleyen bi doktorla devam etmiştim uzun süre adam beni kaç sefer ağlattı ama dediğiniz gibi insanın basireti bağlanıyor zaten o psikolojiyle doğruyu yanlışı ayırt edemiyo insan. Şimdi çok şükür o kadar memnunum ki doktorumdan iyi ki karşıma çıkmış diyorum Sizin için de hayırlısı olmuş kesinlikle doktor değiştirmek. En morale ihtiyacımız olan zamanlarda iyi ve anlayışlı hekim çok çok önemli. Geçen zamanlar için de hiiç sıkmayın canınızı siz ister miydiniz böyle olsun.

Kızlar bugün bana çok nazlısın diyip duran bir arkadaşımla tartıştım cidden haklıyım bence, sanki nazım ona o çekiyor nazımı
Ay nasılsın diyip duran diye okudum deminden beri ne var ki bunda hamilelik halleri heralde diyorum kendi kendime ahahahaha Ya bence bu dönemde bizi inciten canımızı sıkan her kim olursa olsun kapıyı göstermekten çekinmemek gerek. Hamile biriyle daha seçerek konuşmak lazım arkadaşınız o incelikten uzak biri demek ki. Boşberin karnımızdakilerden daha kıymetli hiçbir şey, hiçbir kimse yok şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…