2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
InsaAllah canım yaa darısı başıma gecmiyor ilacda iciyorum 17 dide benimde gecer umarım.
Yiyebildigin şeyleri yemeye çalış.Cok güçsüz kalırsın yoksa.Ya çok zor bulantı.Hala.belli şeyler dışında yiyemiyorum bende.Bu kızlar bizim canımıza okudu.

Asla uyanmadı küçük voldemort eli kafada kara kara düşüne düşüne uyuyoor.
17 cm 170 gram olmuş teyzelerii
Doktor omurga testi istedi spina brifa için risk durumuna bakılacak ona göre detaylı erkene çekilecek. Detaylı için 760 tl fiyat verdiler.
Kan tahlilleri falan yenilendi ona göre demir vs verecekmiş magnezyum vs vermedi
Tümsekler normal bağırsaklar mide sıkıştıkça olabilir ama bebek değil tabi dedi shdksk
Pekmez içmryi sormuştum hayır dedi meyveye de sınırlama grtirebiliriz açlık şekerine göre dedi.
Tetanozu sordum detaylıdan sonra ol dedi doğuma 13 mart diyor öne çekip durma dedi sgshsjs regenesis prilam devamke

Eklentiler

• Screenshot_2021-09-29-12-06-41-015_com.whatsapp.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 96
Voldemort demenı basta anlamadım fotoyu gorunce cok guldum saglıkla gelsın mınnak yakında harry potter a donusur sekılden sekıle gırıyolar

Yoldayızz 11.20de çok heyecann 1 sayfa soru hazırladım odasında yatıcam heralde
Ayy bidaha bende yazıp gidicem ya unutuyorum muhakkak bişey sormayı
Oo kocaman olmuş msallah kuzuya omurga testi ne kuzu? Detayliyi burda mı yaptircan bana da liv de 750 dediler

Pekmez yasak mı hamileyken zararlımı acaba ben yiyordum da

Merhaba ben de Mart annesi olacağım. Fetal DNA da kız ultrasonda erkek çıkıyor, fetal DNA kesindir bence? Ne düşünüyorsunuz

Merhaba ben de Mart annesi olacağım. Fetal DNA da kız ultrasonda erkek çıkıyor, fetal DNA kesindir bence? Ne düşünüyorsunuz
Fetal dna güvenilir bir yerde yaptırdıysanız doğrudur, ama doktorunuz kız bebeğe erkek diyorsa başka bir sıkıntı var doktorunuzu değiştirin bence erkeğe kız dese anlarım da

Benimki 15+1 de belli olmustu , seninkide belli olur belki bende buyuk konustum 3 kiz yeter daha istemiyorum diyordum. Hoop hamileyim erkek oldugunu duyan herkes iyi guzel olmus diyr. Bende zaman gectikce heyecanla beklemeye basladim hemen dogsalarda sevsek kucuk kizim daha 21 aylik hamileliklerimi vermeye firsat olmadan tekrar hamile kaldim

Fetal dna %100 değil ama %99 doğru sonuç veriyor. Çok ilginç olmuş. Acaba ultrasonda gçbek kordonunu penis olarak mı yorumladı doktorunuz? Kaç haftalıksınız? 20 haftalık ayrıntılı ultrasonda hala erkek derlerse bence fetal dna yaptırdığın yerle konuş. Tekrar kan alsınlar baksınlar. Kanlar karışmış falan olmasın.

Ben de pekmeze düştüm sürekli yiyİyordum Dr a bı sorayım en iyisi benim minnak da uyanmadı dün hiç eli yüzünde uyuyordu

Oyy masallah ya.Alemsin canim ya.Napsin cok yoruyosan uyumustur.Omurga testi bu apf olandı galiba.Risk durumuna bakılıyor.16.da bizde yaptırdık.
Pekmez de şekeri yükseltiyor diye demiştir.

Yaaaa çok masum uyuyor maşallahh ben denizlide 350 diye duydum ayrıntılı ulturason her yerde farklı farklı özellikle İstanbul da fiyatlar uçmuş Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…