Aa çok mantıklı bende bime geleni annemlere alayım.Kızlar ikeanin antilop mama sandalyesini mi alayım yoksa bime gelenlerden mi bu yedek olacak annemlere götürcem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa çok mantıklı bende bime geleni annemlere alayım.Kızlar ikeanin antilop mama sandalyesini mi alayım yoksa bime gelenlerden mi bu yedek olacak annemlere götürcem
Antilop olan iyi miymiş? Ben geri kaldımda konuşmalardanKızlar ikeanin antilop mama sandalyesini mi alayım yoksa bime gelenlerden mi bu yedek olacak annemlere götürcem
Aa çok mantıklı bende bime geleni annemlere alayım.![]()
Antilop daha sağlam diye duydum ben ayakları metal sanırım bime gelen komple plastikAntilop olan iyi miymiş? Ben geri kaldımda konuşmalardan![]()
Ek gıdaya ne zaman geçmek lazım bu mama sandalyeleri ne zaman ihtiyacımız olacakAntilop daha sağlam diye duydum ben ayakları metal sanırım bime gelen komple plastik
Evet ilk bebeğim çok belli dimiİlk bebeğin mi?
Yok sizi çok iyi anlıyorumçünkğ benimde ilk bebeğim. Kafası yamuk mu olddu, gözünde çapak var göz kanalları tıkalı açılmayacak mı, alerjisi var ya hiç kilo alamassa, kafasını niye hala dik tutamuyor, karnının üstünde niye duramıyor sağa çok eğiyor tortikolis mi böyleyim. Böyleydim. Belkide hala öyleyimEvet ilk bebeğim çok belli dimiya bazen Allah ne güzel sağlıklı bi evlat verdi şükret saçmalıyorsun diyorum kendi kendime ama içimdeki sesi susturmak bazen zor oluyor
![]()
Ben 6. Ayda yoğurtla başlamayı düşünüyorum şuan ama ilk oğlumda 5. Ayda yavaş yavaş tattirmaya baslamistim mama sandalyesi ne ben 7. Ayda koyarım gibi çünkü ana kucağı var oda sandalyeye dönüşüyor ilk zamanlar onu kullancamEk gıdaya ne zaman geçmek lazım bu mama sandalyeleri ne zaman ihtiyacımız olacak![]()
MantıklıBen 6. Ayda yoğurtla başlamayı düşünüyorum şuan ama ilk oğlumda 5. Ayda yavaş yavaş tattirmaya baslamistim mama sandalyesi ne ben 7. Ayda koyarım gibi çünkü ana kucağı var oda sandalyeye dönüşüyor ilk zamanlar onu kullancam
Aşkıım medicana kadıköy melih tugay adam işinde efso çıktı elimin kiri sünnet modunda 3e yaptırmıştık ama heKizlar bugün ürolog a gittik adamın 5 tane sünneti varmış muayene olamadık ama asistaniyla konuştum .bnm doğum yaptığım hasyltane bu orta halli hastanelerden6 aydan önce sünnet yapmiyomus .6 aydan sonra da genel anesteziyle yapıyormuş. Bana lokal anestezi yapicak bı sünnetçi lazım
İstanbuldayim .sünnet ettirip şu stresten kurtulmak istiyorum. Z zahrada senin ki hangi doktordu Medical Park Kadıköy'dü dimi ? Acaba bu ay da lokal yapar mı ki. Pztsi arayıp sorayım. Bildiğiniz varsa İstanbul gaziosmanpasadayim. Ama Anadolu yakası da uyar .helpp meme
![]()
Sağol canım pztsi arayayım bı bakalım lokal yaparsa oraya gidelim bari . Dikişsiz yapmıştı dimi seninki .valla çocuk doğduğundan beri yaptıralım diyorum herkes daha küçük küçük diye başımın etini yedi .tam yaptırayım dedim hasta oldu 20-25 günde anca atlattı .eşime büyüdükçe genel anestezi oluyor dedim dinkenetemedim .adamları köyde bütün çocukları sıraya dizip sunnnet etmişler inanmıyor .bugün genel anestezi yapıyor sadece doktor lafını duyunca küçük çaplı bı şok yaşadıAşkıım medicana kadıköy melih tugay adam işinde efso çıktı elimin kiri sünnet modunda 3e yaptırmıştık ama he
Kontrole bile çağırmadığından 1 kerelik gidilir bence![]()
Ben demin gaz sıkıntı yasayan annenin yazdıklarınu okudum tam da .süt ve süt ürünlerini bırakınca ikizlerinin gaz sancısı nın kalmadığını yazmış denemedıyseniz bi deneyin derimBebege rezene çayı veren var mı? Veriyorsaniz ne kadar veriyorsunuz? Gaz konusu bitmedi bizde onu mu denesem ki ya
Kıııız dönmüşsün buralaraa çabukkk özet geçç neler yaptın nelerrrr ocaktan beriiiŞöyle bir 30u geçip 35leri görsek bir tık daha rahat olur herşey![]()
Ay olsun kuzum benim Perşembe günüSağol canım pztsi arayayım bı bakalım lokal yaparsa oraya gidelim bari . Dikişsiz yapmıştı dimi seninki .valla çocuk doğduğundan beri yaptıralım diyorum herkes daha küçük küçük diye başımın etini yedi .tam yaptırayım dedim hasta oldu 20-25 günde anca atlattı .eşime büyüdükçe genel anestezi oluyor dedim dinkenetemedim .adamları köyde bütün çocukları sıraya dizip sunnnet etmişler inanmıyor .bugün genel anestezi yapıyor sadece doktor lafını duyunca küçük çaplı bı şok yaşadısen en iyisini yaptın valla keşke bnde hmn yaptirsaydim
![]()
Her bebek farklı oluyo canım.benim bebek r aylık dönüp yüzükoyun duruyo emekleme pozisyon u alıyo kafayıda tutuyo yukarıya doğruArkadaşlar selam herkese :)
Adım adım bebek gelişimini takip edebileceğimiz bir uygulama kullanıyorum. Orada bebeğiniz sırt üstü yatarken kollarından tutup kaldırın kafasınıda beraberinde kaldırabiliyor olması gerekir yazıyor. Bebeğim 2 ay 17 günlük kucakta veya karın üstü pozisyonda kafasını tutabiliyor. Fakat ellerinden tutup kaldırmak istediğimde kafasını beraberinde kaldıramıyor bu durum normal mi? Bebeği 2,5 aylık olup kaldıramayan var mı?
Benımki de aynı dönüp yüzükoyun oluyor kolunu kurtarıyo bedenın altından kafayıda tutuyo.Ama henüz bilinçli bi şekilde bişeylerı tutmuyo.henüz erken onun için 4.ayda baskıyı bildiğim benim üncü çocuk buUygulamaların dediğine göre düşünme bebeğin kendine özel bi bebek bu anneyi çok yıpratıyor. Bende aynı hatalara düştüm bebeğin zaten zamanı gelince yapacak. Benimkide kaldıramıyordu bi sorun var sandım sonra 3. Aya girdik bir gün baktım ki kendisi yattığı yerde ellerini yumruk yapıp tek başına kafasını kaldırmaya çalışıyor. ama mesela hala elinde bir şeyi tutup oynayamıyor, kavrayamıyor. Aslında yapması lazım. Ama demekki zamanı var. Bundan 2 hafta öncesine kadar böyle şeyleri okadar takıyordum ki sonra bu şekilde anneliğimin tadını çıkaramadığımı farkettim![]()
Denedim canım doktor önermedi o çok sıkı bir diyet birçok şey sut urunu iceriyor kalsiyum ve diger vitaminler bakimindan anne cok eksik kaliyor sut alerjisi olma ihtimali cok az önermiyorum dedi yine de bebişin ağlamalarina dayanamadim 5 gün denedim cok dikkat ettim ama hic bisey degismedi sonra denemek için 2 bardak süt içip emzirdim artmadi da. Bagirsaklari gelişince bitecek galibaBen demin gaz sıkıntı yasayan annenin yazdıklarınu okudum tam da .süt ve süt ürünlerini bırakınca ikizlerinin gaz sancısı nın kalmadığını yazmış denemedıyseniz bi deneyin derim
Bu gaz olayı dönemsel bi şey sanırım. Benim oğlumda da bi ara hiç kalmamıştı, oh be dedim yaşasın. çocuk mutlu biz mutlu ama son 1 haftaya yakın zamandır yine başladı. Yediklerimle alakalı olduğunu ben de sanmıyorum. kimyonlu rezene Çayı içmekten nefret etmiştim, her yemekte kimyon vardı ama çocuk çok daha beterdi zaten küçüktü de bu zamana göre. Dediğin gibi bağırsaklar geliştikçe kendiliğinden son bulacaktır.Denedim canım doktor önermedi o çok sıkı bir diyet birçok şey sut urunu iceriyor kalsiyum ve diger vitaminler bakimindan anne cok eksik kaliyor sut alerjisi olma ihtimali cok az önermiyorum dedi yine de bebişin ağlamalarina dayanamadim 5 gün denedim cok dikkat ettim ama hic bisey degismedi sonra denemek için 2 bardak süt içip emzirdim artmadi da. Bagirsaklari gelişince bitecek galiba
Dönmüyor Da henüz. Bi denk geldim eğimli yerde yan döndü sadeceBenımki de aynı dönüp yüzükoyun oluyor kolunu kurtarıyo bedenın altından kafayıda tutuyo.Ama henüz bilinçli bi şekilde bişeylerı tutmuyo.henüz erken onun için 4.ayda baskıyı bildiğim benim üncü çocuk bu![]()