2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bende daha paylaşmadım hatta ilk 3 ay riskli diye okulda çalıştığım hocalar falan bile bilmiyordu sigarayı bırakmamdan şüphe edip ilçeye yaymışlar sonra, bizim ilçe küçüktü de biraz birde nasıl sigarayla beni bağdaştırdılarsa direkt hamile olduğumu anlamışlar Paylaşcam ama bende doğumdan önce:))

Kızlar ben kendi memleketimdeki doktora gittim az önce. En son gittiğim doktor miyom kaynaklı iyi şeyler söylememişti bana. Bu gittiğim doktor da iyi bi doktor hatta bana miyomumun olduğunu ilk söyleyen doktordu, sizi baya korkutmuş ya falan diye tiye aldı o diğer doktoru. Bir önceki doktor miyom doğum kanalını kapatıyor demişti şimdi çok da kapatmıyormuş yeri biraz değişti sanırım, normal doğum bile olabilir falan dedi. Yani içimi rahatlatacak şeyler duydum çok iyi oldu Allah’a şükür inşallah öyle devam eder Fotoğrafını da atayım size uyuyordu tabi ki yine eve geldik pıt pıt vuruyor şimdi

Eklentiler

• 20230720_151757_32.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 93
Yaa hatırlıyorum çok sevindim ama hissim de düşüncem de doktorun çok abarttığı yönündeydi. Düşünme artık hiç. Sağlıkla olacağını düşün
Bebişe de maşallah hepsi çok güzel bu çocukların

Kızlar böyle bir durumu başka yaşayan var mı aranızda, yarın doktora da telefondan danışmayı düşünüyorum

Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim, daha büyük bir şey olmadığı için tabii ki şükrediyorum ama yine de üzülüyor insan bebeğimin doğduğu zaman ememeyecek oluşu tüple şırınga ile beslenecek olması bile şimdiden üzdü beni. Amniyosentez yaptırmaya karar verdim düşük ihtimali olduğunu biliyorum ama bir problem olup olmadığına bakmak lazım dedim perinatalog ve kendi doktorum da yaptır dedi, inşallah temiz gelir ve sadece doğum sonrası ameliyatları ile uğraşırız

Canım öncelikle geçmiş olsun benim arkadaşımın çocuğunda vardı ve onlar baya geç fark ettiler yani 4 yaşındaydi ameliyat olduğunda Şuan 7 yaşında gayet iyi senin hemen öğrenmen çok iyi olmuş bu süreçte onunla çok konuştuk erken dönemde ameliyat çok başarılı oluyormuş. Diğer amniyosentezle ilgili bilgim yok inşallah iyi olur herşey

İnşallah canım inşallah bu korktuğun kadar bir şey bile yoktur.

Kızlar ya sonradan farkettim videodan yakaladım. Aç gittiğim için mi böyle bilmiyorum bişeyleri yemeye çalışıyo sürekli fotoğrafları hızlı geçip ağzına bakınnn
Bi yerde resmen dilini çıkarmış ya ben yemek yiyip gittim çok sakindi ama esniyordu herhalde dr da uykucu tembel dedi ama çok harika görüntüler gerçekten bide o suyu içiyorlar ya oda olabilir

Çok güzel maşallah ya bazı doktorlar felaket tellalı gibi zaten çok sevindim senin adına rahat rahat bir hamilelik geçirirsin inşallah

Baktım tansiyonum normaldi..kafamı direkt soğuk suya soktum valla niye oluyo acaba

Baktım tansiyonum normaldi..kafamı direkt soğuk suya soktum valla niye oluyo acaba
Kan hacmimiz artıyor burundaki kılcal damarlarımız da hassas o yüzdenmiş. Eğer 10 dk içinde duruyorsa bu kanamaya mide bulantısı baş dönmesi eşlik etmiyorsa ve tansiyon normalse Çok normal demişti doktorum.

Ben ben ben. Sürekli wcye gidiyorum. Benim bebeğim sürekli aşağılarda geziniyo. Baskı yapıyo heralde. Hep de alt kısma vurduğu için hiç geciktiremiyorum tuvalete gitmeyi. Bana normalmiş gibi geliyor

Ben paylaştım. Hikayeyi görenlerden bile hala bilmeyen var Çok sıcak olduğu için sıkça elbise giyiyorum belli olmuyo karnım. Doğduğunda benim olmadığını düşünmesinler bebemin.son haftalarda bi post yaparım artık

İnşallah temiz gelecek kalbini ferah tut tıp çok gelişti. Sonrasında hemen şifa bulmanızı diliyorum

Çok geçmiş olsun umarım güzel haberler alırsınız, inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Evettt sonradan elini bulup sakinleşti neyseki
Biliyor musun benim de son kontrolde öyleydi sürekli ağzını açtı ultrasonda doktor aç mısın dedi. Oysaki kahvaltıdan kalkıp gitmiştim. Suyunu içmeye çalışıyordu heralde bilemedik neden öyle yaptı

Yaa susamış o zaman ben gerçekten açtım demek onunla ilgisi var bunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…