Amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alıp, sağlıkla mutlulukla büyütelimhayırlı olsun 6 ayı geçirmişsiniz. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza da alırsınız :)
Bende daha paylaşmadım hatta ilk 3 ay riskli diye okulda çalıştığım hocalar falan bile bilmiyorduKızlar hiç aranızda hamileliğini sosyal medyada paylaşan oldu mu ? Ben her ne kadar hikaye paylaşsam da daha göbeğimi saklayabildiğimden anlayan olmadıbir şey paylaşasım yok ama ilk fotoğrafı da bebe doğunca paylaşsam millet ufak bir şok geçirecektir
Yaa hatırlıyorum çok sevindimKızlar ben kendi memleketimdeki doktora gittim az önce. En son gittiğim doktor miyom kaynaklı iyi şeyler söylememişti bana. Bu gittiğim doktor da iyi bi doktor hatta bana miyomumun olduğunu ilk söyleyen doktordu, sizi baya korkutmuş ya falan diye tiye aldı o diğer doktoru. Bir önceki doktor miyom doğum kanalını kapatıyor demişti şimdi çok da kapatmıyormuş yeri biraz değişti sanırım, normal doğum bile olabilir falan dedi. Yani içimi rahatlatacak şeyler duydum çok iyi oldu Allah’a şükür inşallah öyle devam ederFotoğrafını da atayım size uyuyordu tabi ki yine eve geldik pıt pıt vuruyor şimdi
Kızlar böyle bir durumu başka yaşayan var mı aranızda, yarın doktora da telefondan danışmayı düşünüyorumKızlar günaydınn, 3-4 gündür kasık ağrım var ama durduğum yerde olmuyor.. Yatakta sağa sola dönerken, adım atarken, oturup kalkarken yanii özellikle hareket anında. Pazartesi daha kontroldeydim bir sıkıntı görememişti ama yine de aklım kaldı. Böyle şeyler yaşayanınız var mı
Benim arada oluyordu 20. Haftaların başında. Ancak yine de Dr a danışmanı öneririmKızlar böyle bir durumu başka yaşayan var mı aranızda, yarın doktora da telefondan danışmayı düşünüyorum
Canım öncelikle geçmiş olsun benim arkadaşımın çocuğunda vardı ve onlar baya geç fark ettiler yani 4 yaşındaydi ameliyat olduğunda Şuan 7 yaşında gayet iyi senin hemen öğrenmen çok iyi olmuş bu süreçte onunla çok konuştuk erken dönemde ameliyat çok başarılı oluyormuş. Diğer amniyosentezle ilgili bilgim yok inşallah iyi olur herşeyKızlar selam detaylı ultrasondan çıktım ve çok kötüyüm saatlerdir ağlıyorum. Yavrumun tek taraflı dudak yarığı varmış, Nipt testim olmasına rağmen amniyosentez de önerdi doktor bağlantısını görebilmek için kromozomal bozukluk ile. Eğer yoksa da doğunca ameliyatlar olması gerekirmiş ve birsürü şeyden bahsetti çoğunu o kafayla dinleyemedim bile
İnşallah canım inşallah bu korktuğun kadar bir şey bile yoktur.Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim, daha büyük bir şey olmadığı için tabii ki şükrediyorum ama yine de üzülüyor insan bebeğimin doğduğu zaman ememeyecek oluşu tüple şırınga ile beslenecek olması bile şimdiden üzdü beni. Amniyosentez yaptırmaya karar verdim düşük ihtimali olduğunu biliyorum ama bir problem olup olmadığına bakmak lazım dedim perinatalog ve kendi doktorum da yaptır dedi, inşallah temiz gelir ve sadece doğum sonrası ameliyatları ile uğraşırız
Bi yerde resmen dilini çıkarmış ya ben yemek yiyip gittim çok sakindi ama esniyordu herhalde dr da uykucu tembel dedi ama çok harika görüntüler gerçekten bide o suyu içiyorlar ya oda olabilirKızlar ya sonradan farkettim videodan yakaladım. Aç gittiğim için mi böyle bilmiyorum bişeyleri yemeye çalışıyo sürekli fotoğrafları hızlı geçip ağzına bakınnn
Çok güzel maşallah ya bazı doktorlar felaket tellalı gibi zaten çok sevindim senin adına rahat rahat bir hamilelik geçirirsin inşallahKızlar ben kendi memleketimdeki doktora gittim az önce. En son gittiğim doktor miyom kaynaklı iyi şeyler söylememişti bana. Bu gittiğim doktor da iyi bi doktor hatta bana miyomumun olduğunu ilk söyleyen doktordu, sizi baya korkutmuş ya falan diye tiye aldı o diğer doktoru. Bir önceki doktor miyom doğum kanalını kapatıyor demişti şimdi çok da kapatmıyormuş yeri biraz değişti sanırım, normal doğum bile olabilir falan dedi. Yani içimi rahatlatacak şeyler duydum çok iyi oldu Allah’a şükür inşallah öyle devam ederFotoğrafını da atayım size uyuyordu tabi ki yine eve geldik pıt pıt vuruyor şimdi
Baktım tansiyonum normaldi..kafamı direkt soğuk suya soktum valla niye oluyo acabaCanım benim bi ara günde üç kere kanıyordu. Şimdilerde çok yorulunca, sıcakladığımda , stresli bir iş günü geçirdiğimde hemen kanıyor. Ama ben hep tansiyonumu ölçtüm o sırada. Normal demek için bunu yapmak gerek.
Kan hacmimiz artıyor burundaki kılcal damarlarımız da hassas o yüzdenmiş. Eğer 10 dk içinde duruyorsa bu kanamaya mide bulantısı baş dönmesi eşlik etmiyorsa ve tansiyon normalse Çok normal demişti doktorum.Baktım tansiyonum normaldi..kafamı direkt soğuk suya soktum valla niye oluyo acaba
Ben ben ben. Sürekli wcye gidiyorum. Benim bebeğim sürekli aşağılarda geziniyo. Baskı yapıyo heralde. Hep de alt kısma vurduğu için hiç geciktiremiyorum tuvalete gitmeyi. Bana normalmiş gibi geliyorKızlar afedersiniz şu ara sürekli küçük tuvalet hissi geliyor. Ve hareketleri aşağıda hissediyorum vajinaya yakın pıt şeklinde 2 gündür . Böyle bişey yaşayan var mı? Artık büyükleri için baskı mi yapıyorlar anlamıyorum normal mi ? İlk gebelik olunca herşeyden pinpiriklenir oldum :)
Ben paylaştım. Hikayeyi görenlerden bile hala bilmeyen varKızlar hiç aranızda hamileliğini sosyal medyada paylaşan oldu mu ? Ben her ne kadar hikaye paylaşsam da daha göbeğimi saklayabildiğimden anlayan olmadıbir şey paylaşasım yok ama ilk fotoğrafı da bebe doğunca paylaşsam millet ufak bir şok geçirecektir
İnşallah temiz gelecek kalbini ferah tutHerkese ayrı ayrı teşekkür ederim, daha büyük bir şey olmadığı için tabii ki şükrediyorum ama yine de üzülüyor insan bebeğimin doğduğu zaman ememeyecek oluşu tüple şırınga ile beslenecek olması bile şimdiden üzdü beni. Amniyosentez yaptırmaya karar verdim düşük ihtimali olduğunu biliyorum ama bir problem olup olmadığına bakmak lazım dedim perinatalog ve kendi doktorum da yaptır dedi, inşallah temiz gelir ve sadece doğum sonrası ameliyatları ile uğraşırız
Çok geçmiş olsun umarım güzel haberler alırsınız, inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim, daha büyük bir şey olmadığı için tabii ki şükrediyorum ama yine de üzülüyor insan bebeğimin doğduğu zaman ememeyecek oluşu tüple şırınga ile beslenecek olması bile şimdiden üzdü beni. Amniyosentez yaptırmaya karar verdim düşük ihtimali olduğunu biliyorum ama bir problem olup olmadığına bakmak lazım dedim perinatalog ve kendi doktorum da yaptır dedi, inşallah temiz gelir ve sadece doğum sonrası ameliyatları ile uğraşırız
Evettt sonradan elini bulup sakinleşti neysekiBi yerde resmen dilini çıkarmış ya ben yemek yiyip gittim çok sakindi ama esniyordu herhalde dr da uykucu tembel dedi ama çok harika görüntüler gerçekten bide o suyu içiyorlar ya oda olabilir
Biliyor musun benim de son kontrolde öyleydi sürekli ağzını açtı ultrasondaEvettt sonradan elini bulup sakinleşti neyseki
Yaa susamış o zamanBiliyor musun benim de son kontrolde öyleydi sürekli ağzını açtı ultrasondadoktor aç mısın dedi. Oysaki kahvaltıdan kalkıp gitmiştim. Suyunu içmeye çalışıyordu heralde bilemedik neden öyle yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?