2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Aa ilginçmiş gerçekten hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederim haftaya tekrar kan vereceğim umarım düşmüş olur benim de akıntım çok oluyor

Bigün kahvaltı yaparken nefes alamadığım için boğulacak gibi hissediyorum bide asla gece uykusu diye bişey kalmadı sinirlerim bozuluyoooo

Ah canım sen de benim gibi sıkıntılıymışsin bende de bel düzleşmesi, boyun düzleşmesi, seninki gibi hafif skolyoz artı bunlara ek fibromialji olduğu için doktor bana yürüyüş ve spor önermedi ama ben doktora spor değil de şöyle şöyle yapsam diye anlatınca tamam sen zaten bilincindesin yapabilirsin dediği için pilatese izin verdi çok şükür pilateste de herkesin yaptığı hareketleri değil de daha çok karına yüklenmeden sadece bel sırt ve omurları etkileyen hareketlerin üzerinde durdugumuz için benim şükür hiç bir sıkıntım olmadı evde kendin yaptığında tek dikkat etmen gereken şey karın ve içini çok kullanmamak. Zaten bir geçmişin varmış o yüzden farkı anlayabilirsin hamilelikte yapılan egzersizlerde diğerlerinden farkı kısaca karnın değil çevre kaslar kullanılması gerekiyor, kaslarini kullanmayı biliyorsan hiç bir problem yaşamazsın için rahat olsun zaten yanlış bir hareket yaparsan hissediyorsundur yok ya bu harekette karnım acıdı deyip değiştiriyor ya da başka bir kasını kullanarak karnına yüklenmiyorsundur. Sadece biraz dikkatli yapmak gerekiyor sen de zaten annelik içgüdüsüyle hemen hissedersin annesi

Günaydın kızlar. Dün arkadaşlar ile dışarı çıkmıştık yemeği geç saatte fazla kaçırınca eve geldim uyutmadı beni. Hamilelik reflüsü de başlıyor artık sanırım. Sabaha kadar oturdum desem yeridir yatınca midem ağzıma geliyor. Boğazım yanıyor çünkü. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Günaydın ben erken saatte yesem de artık yemekte biraz yağ varsa, veya sos varsa, (baharatlardan hiç bahsetmiyorum bile) midem boğazıma kadar cayır cayır yanıyor ve yaklaşık bir aydır böyleyim Akşamları kefir içmeyi öneriyordu burada arkadaşlar o gerçekten rahatlatıyor

Günaydın doktorum ağzına acı su geliyorsa ya da boğaz yanman oluyorsa ertesi güne kadar 3 yastıkla yüksek yat demişti. Gerçekten çok büyük etkisi oluyor tavsiye ederim

Ben kaç kez kullandım mecbur, protein yoksa endişe etme nioli yağı ile baya düştü yoktu hatta idrardaki benim ben ona bağlıyorum geçen hafta düzenli kullanmadım biraz artmıştı tavsiye ederim
Nioli bir hafta kullanıp bırakmamı söylemişti başka bir kadın doğum uzmanı ben de 1 hafta sonra bıraktım yine enfeksiyon çıktı. Bende etkisi olmamış sanırım.

Kizlar günaydın, ya aslında ankara öyle aman aman sıcak değil deniz kenarı olmadığı için nem de yok ama ben nedense hiç yiyemiyorum iştah sıfır canım istemiyor. Sıcak yemek yemeyi içim almıyor kahvaltıda da yumurta falan midem bulanıyor hiç yiyemiyorum sıcaklardan galiba siz de durumlar ne , iştahı kapanan var mı benim gibi?

Benim de kapalı deniz kenarı ama cehennem sıcağı zıkkım şehir Dün öğlen yemeği yiyemedim sıcaktan akşama doğru akşam+öğlen gibi bir öğün oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…