2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Günaydın herkese, ben de aynı konudan dert yanacaktım ama benzer sorunlar yaşadığımıza göre normal olduğunu umuyorum. Gebelik başından beri bulantı yaşayan arkadaşların bile şikayetleri büyük ölçüde geçmiş çok şükür okuduğum kadarıyla ama hiç ciddi boyutta bulantı sorunu yaşamamama rağmen midemdeki keyifsizlik hissi geçmedi benim, bir iki hafta önce başladığım demir hapı da (kahvaltıdan bir saat önce önerdiler) pek olumlu etki etmedi tabii yememi içmemi aşırı etkilemiyor bu durum açıkçası (normalde iştahlı bir yapım olduğu için) ama gün içinde, özellike sabahları ara ara midem ağzıma geliyormuş hissi yaşıyorum ve fark etmeden öğün atlıyorum. Açlıktan midem kazınana kadar canım bir şey çekmiyor bazen. Kefir de içiyorum ama ara öğün olarak, öğleden sonra-akşamüstü civarı. Bir de tahıllı gevreğe sardım bu aralar, (doğalsan ballı veya kakaolu) öğle yemeği niyetine soğuk sütle yiyince mideme çok iyi geliyor. Süt yerine yoğurtla da yenebilir, gevrek yerine müsli çeşitleri de olabilir, fikir olur belki birine. (Hiç değilse mide boş kalmamış oluyor ve bahaneyle kalsiyum tüketmiş oluyoruz)

Hanımlar kadınlar klübü telefonda uygulama gibi kullanılabiliyor sabah keşfettim aşırı rahat oldu isteyenler varsa android ve ıos için videoları ekliyorum isterseniz bildirimde geliyo
android
ıos

Benim yazın kapanır hatta ben yazın kilo veririm ama valla şimdi yiyorum soğuk meze yoğurtlu şeyler zeytinyağlı yemekler özellikle makarna ve yemek yediğim yerde acıkıyorum keşke benimkinde kapansa sende soğuk yiyeceklere yönelebilirsin canım belki onları daha rahat yersin

2 haftadır kilomu sabit tuttum yapma yapma gece yemeyin
Ya benim minik canavarım gece uyanıyor tekmeliyor gündüz hiç çıt yok bende gece bir acıkıyorum anlatamam sana sanki günlerce yemek yememişim gibi acıkıyorum bayılıyorum böyle akşam 7,8 gibi yemek olayını kapatanlara dün misafirlikteydim inan 3,4 çeşit yedim 8 de gece açlıktan çok kötü oldum

Şu an benim durumum bu. Geceden beri perişan haldeyim rennie falan da çiğnedim ama yok.Bunun yanında çok kötü bir baş ağrısıyla ve yüksek nabızla uğraşıyorum

Kızlar güncelleme olarak yazayım. Doktorumla görüştüm. Durumun çok acil olmadığını ama pazartesi kesinlikle kendi hastaneme gelmem gerektiğini ve yatırıp serum takviyesi alacağımı söyledi. Bu sıcakta sakın kendini aç bırakma kraker vb şeyleri tüketmemi de istedi. Sanırım pazartesi günü gideceğim. :/

Ben kullandım. Ama 1 haftadan fazla önermedi doktor. Kesin klinik bir çalışma yok ama yağla alakalı.
Faydasını gördün mü peki canım bende cesaret edemedim bazıları kullanılır bazıları kullanmayın demiş en iyisi riske atmamak sanırım.Bende idrar yolu enfeksiyonu değil de kronik rahim ağzı enfeksiyonu var faydası olur mu acaba diye düşünmüştüm

Ben akşamları hiç öyle acıkan biri olmadım neyseki. Şimdi de çok aç kalmamak adına akşam yemeğinden sonra kefir ve ceviz badem tüketiyorum. Ben kahvaltıdan sonra hep aç gibi oluyorum kahvaltıyı edene kadar süperim sonra hiç doymuyorum gibi bir şey
Bu idrar yolu enfeksiyonun için tedavi dimi? Kaç çıkmış ki crp? Kraker ile bağlantısını anlamadım tansiyondan kaynaklı mı o da?
Kızlar gebelikte nioli yağı kullanılıyor mu ? Ya da kullanan var mı acaba ?
Burada çok arkadaş kullandı baya da memnun kalan var. Doktorlar öneriyor aslında bir çalışma yapılmamış buna ilgili.

Yani ben faydasını göremedim pek ferahlığı dışında. Yine enfeksiyon yine mantar devam

Crp için söylemedi keton vs seviyeleri için dedi. Bebeğe zararı yokmuş durumun şimdilik o konudan biraz rahatım şükür. Gitmeden önce tekrar bir test vereceğim. Kötü çıkarsa bu sefer mecbur gitmem lazımmm

Ya zaten senin azmine bayılıyorum okuduğum zamanlarda da bende kendime söz verdim işte gece yemeği bıraktım ve sabah kalkar kalkmaz yiyordum onuda bıraktım biraz daha acıkıp kahvaltı yapmıyorum çünkü günler çok uzun erken kahvaltı yapınca yemek sayısı ister istemez çoğalıyor bundan sonra dikkatli gitmem lazım dün hiç bir kıyafetimin içine giremedim hepsinde boğuldum aslında çok aşırı kilo almadım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…