Bir şeyin her türlüsü güzel mi olurBenimde bu hayatta en sevdiğim şey makarna olabilir
Günaydın kızlar. Dün arkadaşlar ile dışarı çıkmıştık yemeği geç saatte fazla kaçırınca eve geldim uyutmadı beni. Hamilelik reflüsü de başlıyor artık sanırım. Sabaha kadar oturdum desem yeridir yatınca midem ağzıma geliyor. Boğazım yanıyor çünkü. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Günaydın ben erken saatte yesem de artık yemekte biraz yağ varsa, veya sos varsa, (baharatlardan hiç bahsetmiyorum bile) midem boğazıma kadar cayır cayır yanıyor ve yaklaşık bir aydır böyleyimAkşamları kefir içmeyi öneriyordu burada arkadaşlar o gerçekten rahatlatıyor
Kizlar günaydın, ya aslında ankara öyle aman aman sıcak değil deniz kenarı olmadığı için nem de yok ama ben nedense hiç yiyemiyorum iştah sıfır canım istemiyor. Sıcak yemek yemeyi içim almıyor kahvaltıda da yumurta falan midem bulanıyor hiç yiyemiyorum sıcaklardan galiba siz de durumlar ne , iştahı kapanan var mı benim gibi?
Of hemde nasıl ama yedikten sonra ertesi gün +1 olarak geri dönüyo bana. Sindirmesi inanılmaz zor, bide hamile olunca ekstra zor. Kendimi iki haftadır tutuyorum yememek içinBir şeyin her türlüsü güzel mi olur
Fl diye yazıyor ultrason kağıdındaAa süper buna bakıyım
Benim yazın kapanır hatta ben yazın kilo veririm ama valla şimdi yiyorumKizlar günaydın, ya aslında ankara öyle aman aman sıcak değil deniz kenarı olmadığı için nem de yok ama ben nedense hiç yiyemiyorum iştah sıfır canım istemiyor. Sıcak yemek yemeyi içim almıyor kahvaltıda da yumurta falan midem bulanıyor hiç yiyemiyorum sıcaklardan galiba siz de durumlar ne , iştahı kapanan var mı benim gibi?
Ya benim minik canavarım gece uyanıyor tekmeliyor gündüz hiç çıt yok bende gece bir acıkıyorum anlatamam sana sanki günlerce yemek yememişim gibi acıkıyorum bayılıyorum böyle akşam 7,8 gibi yemek olayını kapatanlara dün misafirlikteydim inan 3,4 çeşit yedim 8 de gece açlıktan çok kötü oldum2 haftadır kilomu sabit tuttumyapma yapma gece yemeyin
Şu an benim durumum bu. Geceden beri perişan haldeyim rennie falan da çiğnedim ama yok.Bunun yanında çok kötü bir baş ağrısıyla ve yüksek nabızla uğraşıyorumGünaydın kızlar. Dün arkadaşlar ile dışarı çıkmıştık yemeği geç saatte fazla kaçırınca eve geldim uyutmadı beni. Hamilelik reflüsü de başlıyor artık sanırım. Sabaha kadar oturdum desem yeridir yatınca midem ağzıma geliyor. Boğazım yanıyor çünkü. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bursa çok fena yaa artık tahammülüm yok şu sıcağaBenim de kapalı deniz kenarı ama cehennem sıcağı zıkkım şehir Dün öğlen yemeği yiyemedim sıcaktan akşama doğru akşam+öğlen gibi bir öğün oldu.
Doğru bir de Gemlik'teyim nemle karışınca nasıl oluyor bir düşüüüünnnnn.Bursa çok fena yaa artık tahammülüm yok şu sıcağa
Çok teşekkür ederim canım hemen bakacağımFl diye yazıyor ultrason kağıdında
Ben kullandım. Ama 1 haftadan fazla önermedi doktor. Kesin klinik bir çalışma yok ama yağla alakalı.Kızlar gebelikte nioli yağı kullanılıyor mu ? Ya da kullanan var mı acaba ?
Faydasını gördün mü peki canım bende cesaret edemedim bazıları kullanılır bazıları kullanmayın demiş en iyisi riske atmamak sanırım.Bende idrar yolu enfeksiyonu değil de kronik rahim ağzı enfeksiyonu var faydası olur mu acaba diye düşünmüştümBen kullandım. Ama 1 haftadan fazla önermedi doktor. Kesin klinik bir çalışma yok ama yağla alakalı.
Ben akşamları hiç öyle acıkan biri olmadım neyseki. Şimdi de çok aç kalmamak adına akşam yemeğinden sonra kefir ve ceviz badem tüketiyorum. Ben kahvaltıdan sonra hep aç gibi oluyorumYa benim minik canavarım gece uyanıyor tekmeliyor gündüz hiç çıt yok bende gece bir acıkıyorum anlatamam sana sanki günlerce yemek yememişim gibi acıkıyorum bayılıyorum böyle akşam 7,8 gibi yemek olayını kapatanlara dün misafirlikteydim inan 3,4 çeşit yedim 8 de gece açlıktan çok kötü oldum
Bu idrar yolu enfeksiyonun için tedavi dimi? Kaç çıkmış ki crp? Kraker ile bağlantısını anlamadım tansiyondan kaynaklı mı o da?Kızlar güncelleme olarak yazayım. Doktorumla görüştüm. Durumun çok acil olmadığını ama pazartesi kesinlikle kendi hastaneme gelmem gerektiğini ve yatırıp serum takviyesi alacağımı söyledi. Bu sıcakta sakın kendini aç bırakma kraker vb şeyleri tüketmemi de istedi. Sanırım pazartesi günü gideceğim. :/
Burada çok arkadaş kullandı baya da memnun kalan var. Doktorlar öneriyor aslında bir çalışma yapılmamış buna ilgili.Kızlar gebelikte nioli yağı kullanılıyor mu ? Ya da kullanan var mı acaba ?
Yani ben faydasını göremedim pek ferahlığı dışında. Yine enfeksiyon yine mantar devamFaydasını gördün mü peki canım bende cesaret edemedim bazıları kullanılır bazıları kullanmayın demiş en iyisi riske atmamak sanırım.Bende idrar yolu enfeksiyonu değil de kronik rahim ağzı enfeksiyonu var faydası olur mu acaba diye düşünmüştüm
Crp için söylemedi keton vs seviyeleri için dedi. Bebeğe zararı yokmuş durumun şimdilik o konudan biraz rahatım şükür. Gitmeden önce tekrar bir test vereceğim. Kötü çıkarsa bu sefer mecbur gitmem lazımmmBen akşamları hiç öyle acıkan biri olmadım neyseki. Şimdi de çok aç kalmamak adına akşam yemeğinden sonra kefir ve ceviz badem tüketiyorum. Ben kahvaltıdan sonra hep aç gibi oluyorumkahvaltıyı edene kadar süperim sonra hiç doymuyorum gibi bir şey
Bu idrar yolu enfeksiyonun için tedavi dimi? Kaç çıkmış ki crp? Kraker ile bağlantısını anlamadım tansiyondan kaynaklı mı o da?
Burada çok arkadaş kullandı baya da memnun kalan var. Doktorlar öneriyor aslında bir çalışma yapılmamış buna ilgili.
Ya zaten senin azmine bayılıyorum okuduğum zamanlarda da bende kendime söz verdim işte gece yemeği bıraktım ve sabah kalkar kalkmaz yiyordum onuda bıraktım biraz daha acıkıp kahvaltı yapmıyorum çünkü günler çok uzun erken kahvaltı yapınca yemek sayısı ister istemez çoğalıyor bundan sonra dikkatli gitmem lazımBen akşamları hiç öyle acıkan biri olmadım neyseki. Şimdi de çok aç kalmamak adına akşam yemeğinden sonra kefir ve ceviz badem tüketiyorum. Ben kahvaltıdan sonra hep aç gibi oluyorumkahvaltıyı edene kadar süperim sonra hiç doymuyorum gibi bir şey
Bu idrar yolu enfeksiyonun için tedavi dimi? Kaç çıkmış ki crp? Kraker ile bağlantısını anlamadım tansiyondan kaynaklı mı o da?
Burada çok arkadaş kullandı baya da memnun kalan var. Doktorlar öneriyor aslında bir çalışma yapılmamış buna ilgili.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?