- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Canım hangi hastane baya pahalıymış ben hayata gidiyordum 12 bin dorukta aynı fiyatlar arasında sadece yeni açılan Nilüfer doruk 18 bin ceylan hastanesi 10 civarıydı en son bildiklerim bunlarMerhaba arkadaşlar ben bu grubu yeni gördüm bende kasım annesi olcam inşallah bursada yaşıyorum hastane ücretleri çok fazla değilmi en son 30 35 arası fiyat almistim dahada zam gelcek dendi sizler kaça anlaştınız bursada yasayayanlar özellikle..
Pembe maviye sormuştum böyle bir fiyat verdi, ya ben özel muayeneye gidiyorum tup bebekle gebeyim doktorum hangi hastaneye istersek oraya gelcek ama kendide fiyatları bu şekilde söylemişti çok fazla fiyatlar doruk ıyiymis ceylanı hiç bilmiyorum nerdeCanım hangi hastane baya pahalıymış ben hayata gidiyordum 12 bin dorukta aynı fiyatlar arasında sadece yeni açılan Nilüfer doruk 18 bin ceylan hastanesi 10 civarıydı en son bildiklerim bunlar
Merhaba, Ceylan Turan hastanesine gidiyorum hamileliğimin başlarından beri. 8500-10.000 arasında doğum ücretleri şuanlık. 30. haftada fiyat sabitleme yapıyorlar. Muayene 615 tl özel sigortası olmayanlar için. Doktorum Demet Haytoğlu.Merhaba arkadaşlar ben bu grubu yeni gördüm bende kasım annesi olcam inşallah bursada yaşıyorum hastane ücretleri çok fazla değilmi en son 30 35 arası fiyat almistim dahada zam gelcek dendi sizler kaça anlaştınız bursada yasayayanlar özellikle..
Gayet makul fiyat 35 40 ları duyduktan sonra teşekkür ederim buraylada bir görüşeyimMerhaba, Ceylan Turan hastanesine gidiyorum hamileliğimin başlarından beri. 8500-10.000 arasında doğum ücretleri şuanlık. 30. haftada fiyat sabitleme yapıyorlar. Muayene 615 tl özel sigortası olmayanlar için. Doktorum Demet Haytoğlu.
Doktor över gibi olacak biraz ama ben Demet hanımdan önce 3 doktor değiştirdim ve umutsuzca gittim kendisine. İçeri girer girmez tabi eridim resmen. İlgili biri , güler yüzlü de. İstediğiniz her an da ulaşabiliyorsunuz kendisine.Gayet makul fiyat 35 40 ları duyduktan sonra teşekkür ederim buraylada bir görüşeyim
Teşekkür ederim doktor değişmeyi düşünmuyorum şuan bende memnunum doktorumdan murat erdemire gidiyorum hangi hastaneye gidersem doktor oraya gelcek ama fiyatları çok fazla kendisi direk pembe mavi,acıbadem,medicana gibi hastaneleri söyledi hepside çok uçuk fiyatlar daha makul yer arayisindayimDoktor över gibi olacak biraz ama ben Demet hanımdan önce 3 doktor değiştirdim ve umutsuzca gittim kendisine. İçeri girer girmez tabi eridim resmen. İlgili biri , güler yüzlü de. İstediğiniz her an da ulaşabiliyorsunuz kendisine.
O zaman bilmiyorum dışarıdan doktor vs kabul ediyorlar mı siz bir danışın daha net olsun♥Teşekkür ederim doktor değişmeyi düşünmuyorum şuan bende memnunum doktorumdan murat erdemire gidiyorum hangi hastaneye gidersem doktor oraya gelcek ama fiyatları çok fazla kendisi direk pembe mavi,acıbadem,medicana gibi hastaneleri söyledi hepside çok uçuk fiyatlar daha makul yer arayisindayim
Baya kapsamlı bir hastane yapmışlar Nilüferdeki hastaneleri çok iyi Medical park vs daha uygundur gibi oralara da sorabilirsinPembe maviye sormuştum böyle bir fiyat verdi, ya ben özel muayeneye gidiyorum tup bebekle gebeyim doktorum hangi hastaneye istersek oraya gelcek ama kendide fiyatları bu şekilde söylemişti çok fazla fiyatlar doruk ıyiymis ceylanı hiç bilmiyorum nerde
Elbette her şey yolundaysa anlatacak çok şey olmaz. Ama ilk zamanlar hadi bebek küçük konuşacak çok şey yok diyordum ama simdi daha uzun bilgi vermesi gerekiyor gibi geliyor. Ölçümleri yapıp çıkıyoruz. Sorum varsa cevaplıyor. Ama kendi anlatmıyor ona takıldım. Evliliğimin başında beri bu doktora gidiyorum. Arada başka sebeplerle degistirdim. Hamile olduğumu öğrenince direkt eski doktoruma döndüm. Başından beri ona güveniyorum aslında doğumun onunla olsun istiyorum. Ne kadar ağzından bilgiyi zorla alsam da doğum için güven duyuyorum. Bir de ayni hastanede gideceğim başka iyi bot doktor yok. Hastane değiştirmem gerekiyor onu da istemiyoruz. Biraz aklım karıştı yani.Canım benimki de sürekli şunu ye bunu içme gibi konuşmuyor. Ölçümlerinin haftasının bilgisini veriyor ama. Sorum olursa da güzelce yanıtlıyor. Hatta genelde kısa ve net cevaplar veriyor. Geçen gün havuzu sordum. Öyle bir hayır dedi ki duysan üç dk ayak sokamazsın yaniher şey yolundaysa çok detay duyup kafamı bulandırmak istemem mesela ben. Ama doktorum da beni riske atmasın isterim. Her ölçümünü yaptığına göre seni de riske atmıyor. Bence ciddi bir sorun yaşamadığın sürece değiştirmen gerekli değil. Ki bunlar büyük şeyler değil bana göre.
Teşekkür ederim evet orayla henüz görüşmedim bi konuşayım orayladaBaya kapsamlı bir hastane yapmışlar Nilüferdeki hastaneleri çok iyi Medical park vs daha uygundur gibi oralara da sorabilirsin
Bilgili ve işinde iyi olduğu düşünüyorum. Ona şüphe etmiyorum da ayda bir gidiyoruz, heyecanlıyız, ilk bebeğimiz ve tedavilerden gectigimiizi biliyor, eski hastasıyım, tanıyor bizi, durumumuzu biliyor, ben biraz heyecanimiza ortak olsun, daha çok şey paylaşsın istiyorum sanırım.Ben değiştirdim ilkkez bu hafta gittim doktora o kadar detaylı incelediki eşim bile şaşırdı bize bebeğin kordon akışına kadar dinletti eğer içine sinmiyorsa değiştirebilirsin ama tabiki dr bulmakta çok zor inşallah herşey gönlüne göre olurşunu ekliyim ama benim dr bana karşı bir tavrı Ve alaycı konuşması hoşuma gitmedi bu yüzden bıraktım yoksa genel olarak muayenelerde çok bişeyler anlatması önemli değil bilgili ve işinde iyi olsunda
Cidden önemli olan deneyimi ve bir şeyi gözden kaçırmamasıElbette her şey yolundaysa anlatacak çok şey olmaz. Ama ilk zamanlar hadi bebek küçük konuşacak çok şey yok diyordum ama simdi daha uzun bilgi vermesi gerekiyor gibi geliyor. Ölçümleri yapıp çıkıyoruz. Sorum varsa cevaplıyor. Ama kendi anlatmıyor ona takıldım. Evliliğimin başında beri bu doktora gidiyorum. Arada başka sebeplerle degistirdim. Hamile olduğumu öğrenince direkt eski doktoruma döndüm. Başından beri ona güveniyorum aslında doğumun onunla olsun istiyorum. Ne kadar ağzından bilgiyi zorla alsam da doğum için güven duyuyorum. Bir de ayni hastanede gideceğim başka iyi bot doktor yok. Hastane değiştirmem gerekiyor onu da istemiyoruz. Biraz aklım karıştı yani.
Ama yorumun iyi geldi teşekkür ederim
İşinde iyi olması çok önemli şöyle örnek vereyim oğlumda Medical parka gidiyordum doktorumu çok seviyordum çok ilgiliydi herşeyi konuşurdu bebekle ilgili benimle ilgili renkli bol bol resimini çekerdi vs ama o dönem ev aldığımız için oranın doğum fiyatı bize uymadı başka hastanede yaptım ama sezeryan ameliyatım o kadar başarılı ve güzel geçti ki deneyimini hissettim evet diğer doktorum gibi değildi daha sertti hatta ama doğum da o kadar önemliki bazı arkadaşlarım sezeryandan sonra hemen kalkamazken ben aynı gün ayaklandım doktorun bilgisine güven benceBilgili ve işinde iyi olduğu düşünüyorum. Ona şüphe etmiyorum da ayda bir gidiyoruz, heyecanlıyız, ilk bebeğimiz ve tedavilerden gectigimiizi biliyor, eski hastasıyım, tanıyor bizi, durumumuzu biliyor, ben biraz heyecanimiza ortak olsun, daha çok şey paylaşsın istiyorum sanırım.
En çok 3,6 ay kullanılıyor ama yenidoğan da almak lazım sürekli kıyafet değiştirdiğimiz için lazım oluyorKızlar ben daha hiç alışveriş yapmadım yenidoğan kıyafet kac tane almalıyım hemen büyüyorlar 3 aylık mı alayım cok karışık ya
Sorun şu ki benim canim yemek yapmak da istemiyor hiç enerjim yok kızım zaten yoruyor hiç içimden yemek yapmak gelmiyor öyle domates salatalık geçiştiriyorum yumurta bile istemiyorum yemek zeytinyağlı falan olsa belki yerim ama yapacak enerjim yokBenim yazın kapanır hatta ben yazın kilo veririm ama valla şimdi yiyorumsoğuk meze yoğurtlu şeyler zeytinyağlı yemekler özellikle makarna ve yemek yediğim yerde acıkıyorum keşke benimkinde kapansa sende soğuk yiyeceklere yönelebilirsin canım belki onları daha rahat yersin
İyi akşamlar kızlar. Bu yazı biraz iç dökme üzerine olacak . Ben mi herşeyi fazla takar oldum,duygusal bakar oldum? Sizde mi böylesiniz ? Ufacık şeyler ağır gelmeye başladı. Kimse tarafından görülmemek,umursanmamak ya da ben abartıyorumdur bilmiyorum. Hamile olmasam kimsenin ne kadar değer verdiğini görmeyecekmişim meğerse. Öncelikle kayınvalidemler, varsa yoksa hep beraber yaşadıkları eşimin abisi çocukları eşi vs. Onlara. Bu bu zamana kadar hiç zoruma gitmedi de , 6. Aya girdiğim hamileliğimde bebeğime dair hiç bir şey heves edip de almadıklarına, yanlarında maddi güçlüğümüzden üstü kapalı bahsettiğim halde Birlikte tatile gitmeleri, annemin eksiklerimizi tamamlaması vs artık gücüme gitmeye başladı. Milletin çevresine bakıyorum bir de kendi çevreme. Badana yaptıracağım yarın. Herkes öğrendi kimse de yardıma geleyim demedi. Ama hadi gelin gezmeye gidelim, şuraya gidelim desem telefonu kapatmadan kapıda biterler bu insanlar . Sadece eş ailesi değil bu arada, kuzen vs. Psikolojik olarak çok yoruluyorum artık. Bu geçici gir durum mu? Ben bu zamanda hissettiklerimi ömür billah unutabileceğim sanmıyorum çünkü.
Fitil verdi mi? benim de ilk gebelikte çok akıntım oluyordu vajihex kullandım bir kez hamileyken, bir kez doğumdan 40 gün sonra, bir kez de bu gebelikten hemen önce. Şimdi çamaşırı kurutmaya atmaktan mı bilmiyorum ama hiç olmadı umarım seninde en kısa zamanda geçerYani ben faydasını göremedim pek ferahlığı dışında. Yine enfeksiyon yine mantar devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?