2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Aynen ondan ötürü eşya ayıklıyorum ama bittim bugun adaya erken veda edecegım bugun bu saatte uyumaya yorgunluktan uyku tutarsa tabı ..
Kocam artık bir şey alma her gün kargo geliyor dedi ama artık dolabı alıp eşyalarını hazırlamak istiyorum, evin her yeri kutu dolu. Heyecanla dönüp o işleri yapmak istiyorum ama kesin İstanbul sıcaklarında da bir şey yapamam

kızlar midem çok yanıyor ya. bildiğin içimde asit bombası var gibi. mide yanması için ne kullanıyorsunuz?
Sade maden suyu içiyorum içine limon falan atıyorum çünkü tadını hiç sevmem sadeninbir de sanırım sodyum diyetine uygun (sodyum oranı daha düşük) maden suyu içmek iyi olur tansiyon vs durumları yüzünden

kızlar midem çok yanıyor ya. bildiğin içimde asit bombası var gibi. mide yanması için ne kullanıyorsunuz?
Bana bu dönemde en çok fayda eden şey ekmeği azaltmak oldu. Makarna pilav da pek yemiyorum, midem 3-4 gündür yanmıyor

Ya ama göbişin yokmuş senin, maşallah fit hamilelerdensin

Yaa bu neee buna göbek mi denir Benım gıbı zayıf birimde bile göbek oldu kocaman .. maşallah maşallah
Bende de ilk aylarda çok belliydi göbek, ikincilerde erken çıkıyormuş ya o doğruydu. Şimdi kafasını aşağıya verdiğinden mi iç karından mı anlamadım bayadır böyle çok büyümüyor

Bende de ilk aylarda çok belliydi göbek, ikincilerde erken çıkıyormuş ya o doğruydu. Şimdi kafasını aşağıya verdiğinden mi iç karından mı anlamadım bayadır böyle çok büyümüyor

Yarım bende 9 aylık göbeeemi atem de göbek neymiş görün cidden bayagı fitsin, maşallah

Bugun oğlumla kafayı yiyip delilik yapıp avmye gittik.. Allahtan yakındı, ebebege girdim de göz ucuyla bakayım dedım fıyatlara... Abovv dedım.. 4 sene önce pusetın koltuguna aldıgım minder 250tela olmus çüşünüz dedim yaa valla az bişey alcam diyorum ama yıne eymene harcadgm mıktarı geccek gibi görünüyor

Arkadaşlar 20’lik dişim çürümüş galiba dünden beri çok ağrıyor Hamilelikte diş çektirileniniz var mı? Ben hayatımda diş problemi yaşamadım şimdi gebelikte o da nüks etti. Tedavi edilmezse daha kötü sonuçları olabiliyor gibi yazılar okudum korkuyorum

Ben çektirdim bi sıkıntı olmadı yine de doktorunuza sorun onay alın ben öyle yaptım. O sancıyı çekmek erken doğuma yol açabiliyormuş

Ben çektirdim bi sıkıntı olmadı yine de doktorunuza sorun onay alın ben öyle yaptım. O sancıyı çekmek erken doğuma yol açabiliyormuş
Kaçıncı ayda çekildi sizin? 2. Trimester en uygun dönem yazıyor internetteki makalelerde de. Son aylar erken doğumu tetikliyormuş

Canım benim 20lik diş yarı çıkı halde. Üstünde kapşon denilen bir parçası şişmişti. Doktora da okuldan fırsat bulup gidememiştim ve inan ağzımı açamıyordum, ağlıyordum falan. Listerine ile ağzımı gargara yaptım 2 gün falan doktora gidinceye kadar idare etsin diye ve inanmayacaksın ama geçti. Doktora da hiç gitmedim, çok şükür bir daha da orası şişmedi, apse falan olmadı

Canım benim de öyle bi şey var ama boğazıma doğru inen yanağıma vuran ağrım da var. İdrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullanıyorum ona rağmen böyle bir şey oldu. Dün tatlı yedim dondurma yedim sonrasında azdı

Kızlar şeker yüklemesi için kahvaltı edecektim ama bugün kontrolde büyük çıktı kızım. Doktor da riske atamam dedi. Ben de tabi ki kabul ettim ve o iğrenç sıvıyı içtim. Ay nolur dua edin de şeker çıkmasın genetik bir şey olsun.Minnoş miniğim diye sevdiğim çiçeğim 1250 gr ve 38 cm. Haftasından 2 hafta önde çıktı

Son düzenleme:
Benim de boğazıma vuruyordu canım sen deyince hatırladım uzun zaman geçince üstünden , evde varsa istersen bir dene.

Canım ben de bir doktora sordum açlık/tokluk ve hba1c baksak olur mu, onun sonucuna göre yükletsek diye; bir hafta tokluk açlık ve okursa sağlıklı sonuç verir dedi. Bu da şeker yüklemesiyle ilgili aklında soru işareti olan arkadaşlar için burada dursun

kızlar bu da vitaminler ne zaman alınmalı, onunla ilgili güzel bir paylaşım.

Bu arada beslenme rutininde bir değişiklik yaptın mı, yanlış hatırlamıyorsam senin bebiş haftasıyla uyumluydu

Bence iyi yapmışsın için rahat eder şimdi, inşallah şeker çıkmaz inşallah bu ara çok kaşar peynir muz filan yediysen onlar çok kilo yapıyor bebişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…