- 9 Mart 2023
- 3.487
- 6.189
- 88
Kocam artık bir şey alma her gün kargo geliyor dediAynen ondan ötürü eşya ayıklıyorum ama bittim bugun adaya erken veda edecegım bugun bu saatte uyumayayorgunluktan uyku tutarsa tabı ..
Sade maden suyu içiyorum içine limon falan atıyorum çünkü tadını hiç sevmem sadeninkızlar midem çok yanıyor ya. bildiğin içimde asit bombası var gibi. mide yanması için ne kullanıyorsunuz?
Bana bu dönemde en çok fayda eden şey ekmeği azaltmak oldu. Makarna pilav da pek yemiyorum, midem 3-4 gündür yanmıyorkızlar midem çok yanıyor ya. bildiğin içimde asit bombası var gibi. mide yanması için ne kullanıyorsunuz?
Benim var ama anlatmak istemiyorumKasım annelerinden ben de yay burcuyum, isterdim valla oğlumun da yay olmasınıAkrep olacak gibi hiçbir fikrim yok nasıl olduğuna dair
Ya ama göbişin yokmuş senin, maşallah fit hamilelerdensin
Bende de ilk aylarda çok belliydi göbek, ikincilerde erken çıkıyormuş ya o doğruydu. Şimdi kafasını aşağıya verdiğinden mi iç karından mı anlamadım bayadır böyle çok büyümüyorYaa bu neee buna göbek mi denirBenım gıbı zayıf birimde bile göbek oldu kocaman .. maşallah maşallah
Bende de ilk aylarda çok belliydi göbek, ikincilerde erken çıkıyormuş ya o doğruydu. Şimdi kafasını aşağıya verdiğinden mi iç karından mı anlamadım bayadır böyle çok büyümüyor
Ben çektirdim bi sıkıntı olmadı yine de doktorunuza sorun onay alın ben öyle yaptım. O sancıyı çekmek erken doğuma yol açabiliyormuşArkadaşlar 20’lik dişim çürümüş galiba dünden beri çok ağrıyorHamilelikte diş çektirileniniz var mı? Ben hayatımda diş problemi yaşamadım şimdi gebelikte o da nüks etti. Tedavi edilmezse daha kötü sonuçları olabiliyor gibi yazılar okudum korkuyorum
Kaçıncı ayda çekildi sizin? 2. Trimester en uygun dönem yazıyor internetteki makalelerde de. Son aylar erken doğumu tetikliyormuşBen çektirdim bi sıkıntı olmadı yine de doktorunuza sorun onay alın ben öyle yaptım. O sancıyı çekmek erken doğuma yol açabiliyormuş
Canım benim 20lik diş yarı çıkı halde. Üstünde kapşon denilen bir parçası şişmişti. Doktora da okuldan fırsat bulup gidememiştim ve inan ağzımı açamıyordum, ağlıyordum falan. Listerine ile ağzımı gargara yaptım 2 gün falan doktora gidinceye kadar idare etsin diye ve inanmayacaksın ama geçti. Doktora da hiç gitmedim, çok şükür bir daha da orası şişmedi, apse falan olmadıArkadaşlar 20’lik dişim çürümüş galiba dünden beri çok ağrıyorHamilelikte diş çektirileniniz var mı? Ben hayatımda diş problemi yaşamadım şimdi gebelikte o da nüks etti. Tedavi edilmezse daha kötü sonuçları olabiliyor gibi yazılar okudum korkuyorum
Canım benim de öyle bi şey var ama boğazıma doğru inen yanağıma vuran ağrım da var. İdrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullanıyorum ona rağmen böyle bir şey oldu. Dün tatlı yedim dondurma yedim sonrasında azdıCanım benim 20lik diş yarı çıkı halde. Üstünde kapşon denilen bir parçası şişmişti. Doktora da okuldan fırsat bulup gidememiştim ve inan ağzımı açamıyordum, ağlıyordum falan. Listerine ile ağzımı gargara yaptım 2 gün falan doktora gidinceye kadar idare etsin diye ve inanmayacaksın ama geçti. Doktora da hiç gitmedim, çok şükür bir daha da orası şişmedi, apse falan olmadı
Benim de boğazıma vuruyordu canım sen deyince hatırladım uzun zaman geçince üstünden , evde varsa istersen bir dene.Canım benim de öyle bi şey var ama boğazıma doğru inen yanağıma vuran ağrım da var. İdrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullanıyorum ona rağmen böyle bir şey oldu. Dün tatlı yedim dondurma yedim sonrasında azdı
Canım ben de bir doktora sordum açlık/tokluk ve hba1c baksak olur mu, onun sonucuna göre yükletsek diye; bir hafta tokluk açlık ve okursa sağlıklı sonuç verir dedi. Bu da şeker yüklemesiyle ilgili aklında soru işareti olan arkadaşlar için burada dursunKızlar şeker yüklemesi için kahvaltı edecektim ama bugün kontrolde büyük çıktı kızım. Doktor da riske atamam dedi. Ben de tabi ki kabul ettim. Minnoş miniğim diye sevdiğim çiçeğim 1250 gr ve 38 cm. Haftasından 2 hafta önde çıktı
Bu arada beslenme rutininde bir değişiklik yaptın mı, yanlış hatırlamıyorsam senin bebiş haftasıyla uyumluyduKızlar şeker yüklemesi için kahvaltı edecektim ama bugün kontrolde büyük çıktı kızım. Doktor da riske atamam dedi. Ben de tabi ki kabul ettim ve o iğrenç sıvıyı içtim. Ay nolur dua edin de şeker çıkmasın genetik bir şey olsun.Minnoş miniğim diye sevdiğim çiçeğim 1250 gr ve 38 cm. Haftasından 2 hafta önde çıktı
Canım ben de bir doktora sordum açlık/tokluk ve hba1c baksak olur mu, onun sonucuna göre yükletsek diye; bir hafta tokluk açlık ve okursa sağlıklı sonuç verir dedi. Bu da şeker yüklemesiyle ilgili aklında soru işareti olan arkadaşlar için burada dursunCanım biz de öyle yapacaktık hatta direk kahvaltı edecektim ama bebek iri çıkınca şüphelendi doktorum
kızlar bu da vitaminler ne zaman alınmalı, onunla ilgili güzel bir paylaşım.
Bence iyi yapmışsın için rahat eder şimdi, inşallah şeker çıkmaz inşallahKızlar şeker yüklemesi için kahvaltı edecektim ama bugün kontrolde büyük çıktı kızım. Doktor da riske atamam dedi. Ben de tabi ki kabul ettim ve o iğrenç sıvıyı içtim. Ay nolur dua edin de şeker çıkmasın genetik bir şey olsun.Minnoş miniğim diye sevdiğim çiçeğim 1250 gr ve 38 cm. Haftasından 2 hafta önde çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?