2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Yaa cok sevindim masallahh saglikla kucagina almak nasip olsun bende cuma 12+3 olucam doktor soylicem dedi randevum var cok ama cok erkek hissediyorum etrafimda kiz diyen bile yok tam tersi cikarsa bende cok sasiricam
çook teşekkür ederim canımm amin hepimiz inşallah vallahi ben çin takvimine öyle güvenmiştim ki ve ekşi yemelerime ama olmadı patladı işte olsun erkekheyecanı sardı hepimizi bu da çok güzelmişşş dün gidip bişeyler aldık hemen

canımm çok teşekkür ederim hatta 1 hafta geriden geliyordu 3 gün öne gemiş çooocuuuumm inşallah sağlıkla gelsin hepimizin bebişi ❤

Ben hic inanmiyorum oyle seylere ya belirtiden filan da anlasilmaz hic :) hissiyat benim ki tamamen.. bakalim kismetimizdd neyse o umarim sagliklidir biraz da stresim var her seyine bakilacak :))

Ben hic inanmiyorum oyle seylere ya belirtiden filan da anlasilmaz hic :) hissiyat benim ki tamamen.. bakalim kismetimizdd neyse o umarim sagliklidir biraz da stresim var her seyine bakilacak :))
amin caanım tabiki öncelik sağlıklı olması inşallah bak ben kız istiyordum erkek diyince buna da o kadar sevindim kii anlatamam

kızlarr ben dayanamadım eşimle gittik e bebekten bişeyler aldık ne kadar uygunmuş diyor eşim fiyatları görünce ıslak mendiller 90 lısı 24 tl falan alkolsüzler. zıbınlar 24 tl patikli altlar 16 tl ye bile bulduk yeni doğan. 6 al 5 öde vardı atletlerde tanesi 24 tlydi sanırım. öyle abartılı değildi çoğu şey. uygulamayı indirin dediler ordan ekstra indirim oluyormuş indirdim bende.

doktorumla konuştuğum şeyleri aktarayım size unutmadan. benim gibi kuyruk sokumu ağrısı yaşayan arkadaşlarım vardı. sebebi şuymuş; rahmi tutan 4 tane bağ varmış. 2 si kasıklarsan vajinal dudaklar kısmında, 1 i belde 1 i de kuyruk sokumunun orda olur dedi. rahim büyürken de bu bölgelerin ağrıması normal yapabilecek birşey yok dedi. ense kalınlığını ölçtü 1.6 mm dedi çok yerinde dedi beyninin odacıklarına flan baktı maşallah. sonra bacak arasını açtı ve cinsiyet belli dedi kesin erkek hocam şak diye gördünüz dedim görünmicek gibi değil maşallah şuan bile her açıdan belli oluyor dedii hahahhaha değişme ihtimali yok dedi ay çok güldük. 2 li test için kanı da verdim çıkacakmış 1 haftaya inşallah riskli birşey olmaz.

Yaa çok iyii. Bize oğlumda ayalrca pipi fotoğrafı vermişti doktor. Biz yüzünü görücez diye hevesle her gittiğimizde elimizde bir pipi fotoğrafıyla eve dönmek durumunda kalıyoduk
Maşallah çok sevindim herşeyin yolunda olmasına, test sonucu da öyle çıkacaktır inşallah

son olarak kalp şeklinde rahmi sordum bu bir hastalık mı korkmalı mıyım diye hayır ona uterus deniyor seninki öyle değildi hamile kaldıktan sonra sende bu oldu ve bu özel birşey sendeki bir bozukluk değil dedi. bebeğin alanı çok genişi suyu fazla ve rahat hareket ediyor bak rahminde baya büyümüş dedi ki doğru karın ağrısı çok yaşadım genişleme ağrısını malesef. birde birkaç kez karnımda kayma gibi bişey hissettim doktorum zaten çok hareketli baksana nasıl oynnuyor çok normal hissetmeye başlaman dedi Allah ım hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi inşallah

sorma yaa kocaman ekranda gözümüze giriyodu 7 tane fotoğraf çekti verdi 2 si pipi yüzü falanda belli böyle dudakları o çenesi deli olucam ya

yaaa benim de erkek onda 19. haftaydı sanırım hissettiğimde, bakalım iki haftaya öğrenebilecek miyim cinsiyeti :)
az kalmış canım sabır öğrenirsin inşallah:)
Heh tam bu sebepten alışveriş yapamıyorum, bir oğlan olunca bir kız istiyor insan tabiii :)))
O yüzden öyle olursa pembe şeyler alacağım diye beklemedeyim, öğrenip yapmak istiyorum alışverişi
hahah cinsiyetçi renklerin dibine vuracağız:))) oğlumda hep özendim böyle tokalar elbiseler fırfırlı falan pembiş hadi inşallah bakalım :)
Bana da aynı şeyleri söyledi organı tam gelişmedi diye ben de biraz ısrar edince söyledi yoksa bakmayacaktı bile. 16.haftayı beklemekten başka çare yok anlaşılan sağlıklı olsunlar minnaklar.
evet canım 16. haftayı bekleym dedi doktorda kesinleşmesi için, çünkü bazı kızların da o organı biraz çıkıntılı etli olabiliyormuş, o karısıtırılabiliyor dedi, 16 ya kadar yeterince erklekse organı büyümüş olur bizde görürüz pipiyi, hayırlısı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…