- 8 Eylül 2022
- 66
- 24
- 3
- 38
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #13.681
AYYYY MAŞALLAH NE GUZEL RABBIM BAANDA NASİP ETSİN INS:)Günaydınlarbir kız da benden gelsin
İnşallaaahh. Gönlünüzdeki olsun hayırlısıylaAYYYY MAŞALLAH NE GUZEL RABBIM BAANDA NASİP ETSİN INS:)
aminnn kuzum çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alalım bebişlerimiziGözün aydın olsun canım Allah anneli babalı büyütsün
Yaa gözünüz aydııın sağlıkla gelsin inşallahGünaydınlarbir kız da benden gelsin
çook teşekkür ederim canımm amin hepimiz inşallahYaa cok sevindim masallahh saglikla kucagina almak nasip olsunbende cuma 12+3 olucam doktor soylicem dedi randevum var cok ama cok erkek hissediyorum etrafimda kiz diyen bile yok tam tersi cikarsa bende cok sasiricam
Amiiinn hepimizin bebişleri sağlıkla hayırla gelsinYaa gözünüz aydııın sağlıkla gelsin inşallah
canımm çok teşekkür ederim hatta 1 hafta geriden geliyordu 3 gün öne gemiş çooocuuuummHerkese günaydıııın
Yaa ben bunu atladım mııı, ikinci kez yazmıyorumdur umarım
13de öğrenmişsiiiin çok güzel, gözün aydııınBütün teoriler ve hatta hisler bile boşa çıkmış vay bee. Sağlıkla gelsin inşallah :)
Ah çok tatlılar yaaa, güle güle giysin sağlıkla
Kesinlikle illa set olacak diye bişey yok çok anlamsız olabiliyor setler. Hani uygun kaliteli ve güzel bişey denk gelirse alınır tabii ama ille de set olsuna gerek yok. Ben de bişeyler almaya başlamak için sabırsızlanıyoruuum :)
Ay bugün mü, 16. haftada artık netleşsin netleşmeli :) Çok heyecanlı bi kontrol olacak bu. Bizi de haberdar et hemen mutlaka
Ben hic inanmiyorum oyle seylere ya belirtiden filan da anlasilmaz hic :) hissiyat benim ki tamamen.. bakalim kismetimizdd neyse o umarim sagliklidir biraz da stresim var her seyine bakilacak :))çook teşekkür ederim canımm amin hepimiz inşallahvallahi ben çin takvimine öyle güvenmiştim ki ve ekşi yemelerime ama olmadı patladı işte olsun erkekheyecanı sardı hepimizi bu da çok güzelmişşş dün gidip bişeyler aldık hemen
maşallah canım gözün aydın sağlıkla büyüsün bebeğin inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim ❤❤Günaydınlarbir kız da benden gelsin
amin caanım tabiki öncelik sağlıklı olması inşallah bak ben kız istiyordum erkek diyince buna da o kadar sevindim kii anlatamamBen hic inanmiyorum oyle seylere ya belirtiden filan da anlasilmaz hic :) hissiyat benim ki tamamen.. bakalim kismetimizdd neyse o umarim sagliklidir biraz da stresim var her seyine bakilacak :))
doktorumla konuştuğum şeyleri aktarayım size unutmadan. benim gibi kuyruk sokumu ağrısı yaşayan arkadaşlarım vardı. sebebi şuymuş; rahmi tutan 4 tane bağ varmış. 2 si kasıklarsan vajinal dudaklar kısmında, 1 i belde 1 i de kuyruk sokumunun orda olur dedi. rahim büyürken de bu bölgelerin ağrıması normal yapabilecek birşey yok dedi. ense kalınlığını ölçtü 1.6 mm dedi çok yerinde dedi beyninin odacıklarına flan baktı maşallah. sonra bacak arasını açtı ve cinsiyet belli dedi kesin erkek hocam şak diye gördünüz dedim görünmicek gibi değil maşallah şuan bile her açıdan belli oluyor dedii hahahhahadeğişme ihtimali yok dedi ay çok güldük. 2 li test için kanı da verdim çıkacakmış 1 haftaya inşallah riskli birşey olmaz.
Amin canım Allah razı olsun hepimiz inşallahmaşallah canım gözün aydın sağlıkla büyüsün bebeğin inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim ❤❤
sorma yaa kocaman ekranda gözümüze giriyodu 7 tane fotoğraf çekti verdi 2 si pipiYaa çok iyii. Bize oğlumda ayalrca pipi fotoğrafı vermişti doktor. Biz yüzünü görücez diye hevesle her gittiğimizde elimizde bir pipi fotoğrafıyla eve dönmek durumunda kalıyoduk
Maşallah çok sevindim herşeyin yolunda olmasına, test sonucu da öyle çıkacaktır inşallah
az kalmış canım sabır öğrenirsin inşallah:)yaaabenim de erkek onda 19. haftaydı sanırım hissettiğimde, bakalım iki haftaya öğrenebilecek miyim cinsiyeti :)
hahah cinsiyetçi renklerin dibine vuracağız:))) oğlumda hep özendim böyle tokalar elbiseler fırfırlı falan pembiş hadi inşallah bakalım :)Heh tam bu sebepten alışveriş yapamıyorum, bir oğlan olunca bir kız istiyor insan tabiii :)))
O yüzden öyle olursa pembe şeyler alacağım diye beklemedeyim, öğrenip yapmak istiyorum alışverişi
evet canım 16. haftayı bekleym dedi doktorda kesinleşmesi için, çünkü bazı kızların da o organı biraz çıkıntılı etli olabiliyormuş, o karısıtırılabiliyor dedi, 16 ya kadar yeterince erklekse organı büyümüş olur bizde görürüz pipiyi, hayırlısı olsun :)Bana da aynı şeyleri söyledi organı tam gelişmedi diye ben de biraz ısrar edince söyledi yoksa bakmayacaktı bile. 16.haftayı beklemekten başka çare yok anlaşılan sağlıklı olsunlar minnaklar.
oh güzel haberle r devam, maşallah canım sağlıkla kavuş inşallahGünaydınlarbir kız da benden gelsin
16. haftamdayım canım kıza benziyor dediGünaydın cnm sen kaç haftaliksin hiç tahminde bulundurmu doktorun
16 haftaaaa bizimde cumartesi gunu kontrol cinsiyet için kaç haftalıksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?