2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Canim ben gece o kadar erken uyuyorum ki 9.30-10 da bayiliyorum istemsizce gec mi yatiyosun yoksa gece uyandiriyo mu seni aclik

Valla ben 9.30-10'da uyuyorum ama bana 5-6 saat uyku yetiyor, gece 3-4 gibi bir kalkıyorum resmen kıvranarak geri uyuyorum açlıktan :)

Kızlar bir de neyi merak ediyorum, şimdi ben daha 14 haftalığım ama acaba bebeğim dış sesleri duyuyor mu ? Mesela müzik vs açtığımda acaba ses gidiyor mu :) sanırım daha çok erken

yeşilli olan çok çok güzelmiş .nerden aldınız acaba.güle güle kullanın

Yeni doğan için kaç takım yeterli olur canim yani 0-3 ay en küçüğünden
bu konuyu bende merak ediyorum.eskilerin yorumlarından okudum da 0-3 ay arası olanlar 1 ay kadar giyilebiliyormuş. genelde 3-6 ay arası ve 6-9 ay arası alın yazmışlar.bende çok kararsız kaldım .hangi bedenden kaçar adet almalıyız. tecrübe sahibi olanlar paylaşabilirler mi fikirlerini

Selam kizlaar bugun ikili taramam vardi burun kemigi gözlendi ense kalinliginada 2,6 dedi kan verdim birde haftaya carsamba tekrar cagirdi hem risk durumu varsa onu konusuruz hemde cinsiyetini dedi ne yaptiysak asla kendini gostermedi benim minnos garip garip hareketler yapiyor zipliyor elini kapatiyor falan cok gulduk doktorla birlikte.

Bu arada migrosta bebek bezi ve islak mendillerde baya bi indirim var kizlar birde dun h&m bebek kiyafetlerinde 3 al 2 ode vardi cinsiyeti belli olanlar kacirmasin bence

bazen hisseder gibi oluyorum ama emin olamıyorum. sonra oturup bekliyorum elim karnımda.acaba doğru mu hissettim yok sa psikolojik mi diye. devamı gelmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…