- 27 Nisan 2022
- 845
- 2.183
- 63
- 31
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #15.121
amin inşallah hepimiz canımmçok güzeller güle güle kullanın inşallah
Maşallah hepsi çok ama çok güzel sağlıkla kullanın inşallah.Ben diğer çocuklarda baston bebek arabası kullandığım için bunda da baston tercih edeceğim sanırım.Elektrikli anakucagi,bebek arabası ve bir kaç kıyafet dışında eksiğimiz kalmadı çok şükür bizimdebizimkiler bunlar inşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz de güzel güzel günlerde kullanmayı nasip eder Rabbim
Canim senin kültür kac günde ciktiFitil vermişti gyno-lomexin ve aynı marka krem. 2 adet var içinde, gün aşırı kullandım, sonuncusu dün geceydi. Yanma var fitili ve kremi kullandığımdan beri, akıntı da var hala ama daha çok fitil kalıntısı gibi. Ben zaten gebelik öncesi de vajinal mantar ve enfeksiyondan çok çektim. Bir çözüm bulamadım. devam ederse vajinal kültür isterim sanırım. Umarım sizinki tedavi alınca geçer
çok teşekkür ederim canım amin hepimiz inşallahMaşallah hepsi çok ama çok güzel sağlıkla kullanın inşallah.Ben diğer çocuklarda baston bebek arabası kullandığım için bunda da baston tercih edeceğim sanırım.Elektrikli anakucagi,bebek arabası ve bir kaç kıyafet dışında eksiğimiz kalmadı çok şükür bizimde
ooo maşallah canım ikisi de erkek demek ay hayırlısı olsun inşallah 1. çocuğun cinsiyeti ne peki onu merak ettimPapatya0593 merhabalar benim bebeklerimin de cinsiyeti bugün belli oldu artık listeye beni de alır mısınız
Yaş 36, sat 24 temmuz, şehir Ankara, ikiz gebelik 2. Ve 3. Bebekİlk kilo 69 ve cinsiyetler erkek
Pusetli de çok rahat görünüyor eminim memnun kalırsınız. Baston hem ekonomik hem de uzun süreli kullanım için ideal oluyor o yüzden tercih ettim açıkçası.Birde 4.cocuk olunca olmazsa olmaz şeyler dışında bir şey almayı düşünmüyorum açıkçasıçok teşekkür ederim canım amin hepimiz inşallahbaston a herkes çok rahat diyor ama benim ilk gebeliğim ya illa pusette olsun bak çok işe yarıcak falan diyerek böyle aldırdılar amaa bu pusette 13 kg a kadar sonra oto koltuğu almam gerekecek tekrardan
Hadi inşallah inşallahayy ama bu zamana kadar net pipi görmedilerse kız seninki kesin
Aynen aynen ne yapsalar kafiiiohhhh ne güzel valla geçen hafta sonu camları sildi benimki kendi isteğiyle yemek yapmasada olur diyorum
ayy tecrübelisin ne güzelPusetli de çok rahat görünüyor eminim memnun kalırsınız. Baston hem ekonomik hem de uzun süreli kullanım için ideal oluyor o yüzden tercih ettim açıkçası.Birde 4.cocuk olunca olmazsa olmaz şeyler dışında bir şey almayı düşünmüyorum açıkçasıArtık ne gerekli ne gereksiz biliyorum
Evet ben diğerlerinde almadım ama bunda almak istediğim ilk şey.Herkes çok memnun . Şimdilik 2000 civarı evet.İnsallah biz alana kadar uçmaz fiyatlarayy tecrübelisin ne güzelama bende elektrikli anakucağı alıcam ona çok rahat diyorlar. arkadaşım hediye almak istiyor 2bin-3 bin arasındaydı fiyatları. umarım çok çıkmaz da
Allah sağlık sıhhatle kullanmayı nasip etsin güzel günlerdebizimkiler bunlar inşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz de güzel güzel günlerde kullanmayı nasip eder Rabbim
Geçmiş olsun, kültür alması iyi olmuş, ona göre tedavini düzenlerler. Korkma bence hiç, bütün gebelerde oluyor, hatta muayene olmadığı için çoğu tedavi bile almıyor, yine de sağlıklı doğum yapıyorlar. Tabii biz elimizden gelen tedbiri göstericezCsnim ciktim muayeneden vajinal kültür aldı bakteri var cok belli dedi sonuca göre ilac yazicsm dedi idrar tahlili temiz çıktı inşallah sonucum hemen çıkar ilaca başlarım bebeğime zarar vermez
Evet evet biliyorum onu, yapıyorum da. Artık kuponlar bebişlere gidicekEvet onlineda oyle bir sorun var magazada eski kiyafetlerimizi goturdugumuzde %15 lik bir indirim yapiyorlar haberiniz varmi bilmiyorum ama evde ise yramayan ne var ne yok doldurup posetlere goturup indirim kuponu aliyorum bu aralar hepsini bebek kiyafetlerinde kullanicam sanirim
Bana kültür yapmadı muayene ile teşhis koydu. Vajinit benimki direkt. Renginden belliydi sanırım. Gebelikten çok önce kültür vermiştim ama onda da candida albicans çıkmıştı. Sanırım 3 güne çıkar, idrar kültürü de 3 günde çıkıyor.Canim senin kültür kac günde cikti
Ben chicco nun rhythm and sound unu aldım. Babybjörn muadili diyebiliriz. Amazon’da geçen ay bir indirim yapılmıştı orda yakalamıştım. Normalde 2500 civarı, ben 1700 e bulup aldım hemen. Yarın öğlen 12’de Amazon da bir kampanya başlıyor sepete atıp bakabilirsiniz. Tabii öncesinde prime üyesi olmanız lazım. 7,90 aylık ücreti. İşiniz bitikten sonra prime üyeliğini isterseniz iptal edebilirsiniz.ayy tecrübelisin ne güzelama bende elektrikli anakucağı alıcam ona çok rahat diyorlar. arkadaşım hediye almak istiyor 2bin-3 bin arasındaydı fiyatları. umarım çok çıkmaz da
aminnn inşallah hepimize canım çok teşekkür ederimAllah sağlık sıhhatle kullanmayı nasip etsin güzel günlerdebaya bişey hallolmuş çok iyi alışveriş olmus gerçekten
ayyy çok teşekkür ederim canım hemen bakacağımm evet hepsinde aşırı indirim olacak kızlar efsane kasım indirimleri başlıyor aklınızda olsun sizindeBen chicco nun rhythm and sound unu aldım. Babybjörn muadili diyebiliriz. Amazon’da geçen ay bir indirim yapılmıştı orda yakalamıştım. Normalde 2500 civarı, ben 1700 e bulup aldım hemen. Yarın öğlen 12’de Amazon da bir kampanya başlıyor sepete atıp bakabilirsiniz. Tabii öncesinde prime üyesi olmanız lazım. 7,90 aylık ücreti. İşiniz bitikten sonra prime üyeliğini isterseniz iptal edebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?