- 20 Mart 2011
- 13.977
- 32.597
- 798
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #15.101
Sudan korkuyordun değil mi canım çok şükür korktuğumuz gibi çıkmadıCsnim ciktim muayeneden vajinal kültür aldı bakteri var cok belli dedi sonuca göre ilac yazicsm dedi idrar tahlili temiz çıktı inşallah sonucum hemen çıkar ilaca başlarım bebeğime zarar vermez
Cok sağol canım evet simdide bu kültür çıkana kadar zarar verirse diye bir korku girdi ins hemen çıkar yarınaSudan korkuyordun değil mi canım çok şükür korktuğumuz gibi çıkmadıçok geçmiş olsun tekrardan
Bende bir şey almadım henüz. İlk çocuğumda dopuma 1 ay kala aldık.. 2 ve 3. Bebeklerim düşük oldu. Bu 4. Ve yaş 39 doğuma kadar hiç bir şey almayı düşünmüyorum sağlıkla gelsinde sonrada alınır.Hicbir şey almayan ben bunu görünce kendimi bi sorguladım
Canım bende 13 haftamda bebeğime kistik higroma,deri altı sıvı ve kalp rahatsızlığı teşhisi konuldu. Şuan 19 haftalık hamileyim. Bir ay önce CVS verdik. Sonucumuz geçen hafta çıktı. Temiz çıktı çok şükür. Perinatoloji uzmanımız detaylı ultrasonla baktırın dedi. Aynı gün ultrasona gittik. Biz Kars'ta yaşıyoruz ve burdaki imkanlar çok kısıtlı. Buradaki doktor bebek sapasağlam dedi. Çok şaşırdık. Çarşamba günü İzmir'e gidecem orda tekrardan en iyi doktora gözükecem bakalım oradaki doktorlar ne diyecek. Çok zor gerçekten insan ne yapacağını bilmiyorBebeğimde 10 hafta 3 günlükken yaygın kistik higroma teşhisi kondu. Yani tüm vücudunda ödem var. Doktor düzelebilir kendiliğinden dedi ama kötüsüne hazır ol dedi. Bu hafta test alacaklar sebeple ilgili. Yaşayan duyan var mı.
Bende bir şey almadım henüz. İlk çocuğumda dopuma 1 ay kala aldık.. 2 ve 3. Bebeklerim düşük oldu. Bu 4. Ve yaş 39 doğuma kadar hiç bir şey almayı düşünmüyorum sağlıkla gelsinde sonrada alınır.
çok güzeller güle güle kullanın inşallahbizimkiler bunlar inşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz de güzel güzel günlerde kullanmayı nasip eder Rabbim
hahahha normalde yapar zaten ya ama cogu zaman isten cok gec geliyo zaten ben hic bisi demiyorum uzuluyorumaynenn kız valla bak ben ısrar etmedim aslında hamileliği ilk duyduk benim ilk gebeliğim 28 yaşındayım eşim 38 yaşında dedim ki tuvaletler temizlenicek hastaneye gidip gelelim temizlik yapalım tamam dedi. doktor da demeez mi kontrol de sakın kimyasal koklamıyoruz herşeyden uzak duruyoruz amaan eve geldik sakın dokunma dedi çamaşır suyuna ben yapıcama tamam dedim birde güzel yapıyor anlatamam benden daha detaycıbana parfüm bile sıktırmıyor kimyasal diye bende tamam diyorum eşinize bi teklif edin koku beni çok zorluyor ya boğazım yanıyor doktor da kızdı çamaşır suyu yasak dedi kim temizlicek burayı falan yapın biraz mızlanınca bence dayanamazlar yaparlar ya
Bende senin gibi düşünüyorum 30. Haftalardan sonra alicam inşallahBende bir şey almadım henüz. İlk çocuğumda dopuma 1 ay kala aldık.. 2 ve 3. Bebeklerim düşük oldu. Bu 4. Ve yaş 39 doğuma kadar hiç bir şey almayı düşünmüyorum sağlıkla gelsinde sonrada alınır.
akşama kadar yemek yiye yiye su içe içe şişiyo karnımız ondandır canımBenim de epey karnım varyalnız sabahları uyandığımda biraz inmiş oluyor sonra akşama doğru epeyce çıkıyor sizin de öyle mi?
Yok yok canım içini ferah tutCok sağol canım evet simdide bu kültür çıkana kadar zarar verirse diye bir korku girdi ins hemen çıkar yarına
Hele ki su anında çıkarıyorakşama kadar yemek yiye yiye su içe içe şişiyo karnımız ondandır canım
Hayırla sağlıkla gelsinKızlar bugün kontrolüm vardı 1 hafta önden gidiyor bebiş çok şükür gayet iyi gözüküyordu doktor büyük ihtimalle kız dedi bidahaki randevuda netleştiririz dedi aslında netti çünkü bacak arası gayet açıktı ve erkek organına benzer hiçbirşey yok gibiydi ama devlet hastanesi olduğu için erken haftalarda net bişey söylemiyorlar malesef
Evet onlineda oyle bir sorun var magazada eski kiyafetlerimizi goturdugumuzde %15 lik bir indirim yapiyorlar haberiniz varmi bilmiyorum ama evde ise yramayan ne var ne yok doldurup posetlere goturup indirim kuponu aliyorum bu aralar hepsini bebek kiyafetlerinde kullanicam sanirimH&M e ben de baktım, online dan zarf zıbınlarından aldım. Çok kullanışlı ve kaliteli yorumu yapmışlar hep. Patikli pantolon da almak istiyorum ama online da beden kalmamış hiç. Mağazaya bakmak lazım.
Tesekkur ederim canımYok yok canım içini ferah tut
ayy ama bu zamana kadar net pipi görmedilerse kız seninki kesinÇok iyi yapmışsın en azından hevesini aldınız birazben 15 ve 16 da gittim kiza benziyor ama kesin değil dedi iki farklı doktor bekliyorum öyle Artk genel ultrasounda görürüm ne olduğunu
ohhhh ne güzel valla geçen hafta sonu camları sildi benimki kendi isteğiyle yemek yapmasada olur diyorumBizde tam tersi ben yemek yapmaktan nefret 3derim o çok severyapsınlar yapsınlar hayat müşterek
ohh maşallah canım hayırlısıyla gelsin bebişin bakalımKızlar bugün kontrolüm vardı 1 hafta önden gidiyor bebiş çok şükür gayet iyi gözüküyordu doktor büyük ihtimalle kız dedi bidahaki randevuda netleştiririz dedi aslında netti çünkü bacak arası gayet açıktı ve erkek organına benzer hiçbirşey yok gibiydi ama devlet hastanesi olduğu için erken haftalarda net bişey söylemiyorlar malesef
ay ben hiç rahatlayamadım bıktım kabızlıktan mahvoldum. magnezyumlu toz vermişti tadıda berbat ben içince kusuyorum onu o yüzden rahatlıyamıyorum da fitil vermişti onu da kullanmıyorumHer hafta baska biseyle karsilasiyoruz vallahi gecen hafta bacaklarim agriyordu bu haftada kabizlik basladi magnezyum takviyesi biraz rahatlatiyor kabizligi ama yinede cok feci durumlar bakalim onumuzdeki hafta neyle ugrasicaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?