2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Amniyosentez de kolay bir işlem değil kendi içinde riskleri var o nedenle sordum canım bunu başka bir şekilde anlama yöntemi yok muymuş?

Masallah o zamann sizden bir liste alalim baya tecrubeli bi anne olarak benim suan cok kafam karisiyo cok fuzuli harcama yapmak istemiyorum bu zamanda

Aynen sizin gibi ilk gebeliğimde 8. Hafta da aşırı hasta oldum doktor antibiyotik verdi. Kullanman gerekiyorsa kullancan dedi. Dayanamıyorum dedim kullan o zamna dedi. Anvak sağlık ocağı doktoru eşime neden kullanıyor ya kolu ya bacağı olmazsa çocuğun hiç mi korkmuyorsunuz demiş. Eşim geldi dedim ölğyoruö nefes alamıyorum kbb doktoru bir şey dememişti.. Ben de çok düşğmdüm ama önğr türlü nefes bile ala ıyordum kullandım ben iyi olmadan bebekte iyi olamaz dedim içtğm hemde 2 kutu... Allaha şükğr kızımda bir sıkıntı olmadı. Ama doğduğundan beri alerjik bir çocuk. Bem hamileyken kullandığım antibiyotiğe bağladım. Çünlü antibiyotik alerjisi var

Ayy ne guzel şansının kıymetini bil benim annem dogum günleri hariç düşünüp Bi çıtçıtlı badi almışlığı yoktur

ben sağlık ocağına gitmiştim geçen hafta.hemşireye kalp atışlarını dinleyebilir miyiz bakar mısınız dedim.bizdeki cihazlar eski .o yüzden duyulmaz kalp atışı diyip bakmadı
Allah Allah o nasıl biseymis ya büyük oğlum 9 yaşında onda bile her gittiğimde dinliyolardi

Çok iyi yapmışsın en azından hevesini aldınız biraz ben 15 ve 16 da gittim kiza benziyor ama kesin değil dedi iki farklı doktor bekliyorum öyle Artk genel ultrasounda görürüm ne olduğunu
Ay bende büyük oğlumda ayrintili ultrasonda öğrenmiştim bakiyo bakiyo cinsiyet soylemiyo cinsiyet öğrenebilirmiyim dedim doktor şaşırdı nasıl yani hala bilmiyor musun diye yok dedim göstermedi hiç kendini

Papatya0593 merhabalar benim bebeklerimin de cinsiyeti bugün belli oldu artık listeye beni de alır mısınız

Yaş 36, sat 24 temmuz, şehir Ankara, ikiz gebelik 2. Ve 3. Bebek İlk kilo 69 ve cinsiyetler erkek
Ayy maşallah ne güzel sağlıkla kucağınıza alın ins ilk çocuğun cinsiyeti neydi

Evet ben diğerlerinde almadım ama bunda almak istediğim ilk şey.Herkes çok memnun . Şimdilik 2000 civarı evet.İnsallah biz alana kadar uçmaz fiyatlar
Bende digerlerinde almamıştım bunda eşim almak istiyor yasimiz gitti bebegi oyalanmak biseyler almamız lazım diyor öyle diyince çok hak verdim bende

Ay bende büyük oğlumda ayrintili ultrasonda öğrenmiştim bakiyo bakiyo cinsiyet soylemiyo cinsiyet öğrenebilirmiyim dedim doktor şaşırdı nasıl yani hala bilmiyor musun diye yok dedim göstermedi hiç kendini
Benimki de şaşıracak desenize
Bide bu saatten sonra normal muanede kesin kız deseler bile şüphe de kalırım genel ultrason ne derse ona göre artık tamam diyip alışveriş e başlıcam

Aynen benimde öyle hatta demin aynanın karşısından geçerken baktim almış başını gidiyordu kendi kendime sordum dogum ne zaman diye
Eğilememe durumları yakındır
Malesef başka yöntem yok en garantisi bu. 1 ay kadar erteledim ama artık yaptırıp iyi sonuçlar duyup rahatlamak istiyorum.
Seni çok iyi anlıyorum bu şekilde belirsizlik çok zor. İnşallah sonucun tertemiz çıkar

Benimki de şaşıracak desenize
Bide bu saatten sonra normal muanede kesin kız deseler bile şüphe de kalırım genel ultrason ne derse ona göre artık tamam diyip alışveriş e başlıcam
Valla banada kesin kız dedi çok sevindim herkese de yaydim kiz diye ama elim gidip Bi parça bisey alamıyorum ayrintili ultrasondaki netliği bekliyorum :)

Hastane çıkışları kullanışlı değilse ilk kıyafetlerini nasıl ayarlamayı düşünüyorsunuz?
Ben aşırı bilgisizim bu konularda, o yüzden almıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…