- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #15.201
Bizim CVS testimiz temiz çıktıktan sonra gittiğimiz doktor çok güven vermedi açıkçası. Yani normal kadın doğum doktoruydu. Dediğim gibi Kars'ta imkanlar kısıtlı olduğu için burda söylenen şeylere çok inanasımız gelmiyor. Şimdi CVS temiz çıktı diye bebekte herhangi bir problem yok anlamına mı geliyor inan ki bilmiyorum. Kars'taki doktor bebekte ben bir şey görmüyorum dedi. Bı İzmir'e gideyim. Orda iyi bir doktora gözükecem. Yazarım inşallah buraya gelişmeleri12. Haftamda kendi doktorumda rutin muayenede bebekte hiç bir sıkıntı görmedi fakat durumdan ve raporlardan bahsedince amniyosenteze yönlendirdi. Bu perşembe amniyosentez yaptıracagım .İnşallah benim de temiz çıkar. Çok teşekkür ederim içim biraz daha rahatladı. Sebep ne olabilir peki başka bir şey söylediler mi acaba.
Estağfurullah. İyi yaptınız, almak isteyen inceler zatenBen içeriğine bakmadım keşke bakıp atsaydım k bakmayın. Ben ihtiyacı olanlar için bir an indirim görünce atladım
Evet canimHastane çıkışı 0-1 ay olan almalıyız değil mi?
Bende aksine çok fazla giydirdim herkesin kullanışlı biçimi farklı sanırım ortanca oğlum nisanda doğdu iç dış o kadar işime yaradıki zor yetti aldıklarım tutumlar hemen küçüldü mesela bende o yüzden tulum tercih etmiyorum çok fazlaİlk kızımda aldım mesela . Aldım diye giydirdim . İkinci kızımda onları da yıkadım ütüledim giydircem diye ama hiç giydirmedim. Nisanda doğmuştu . Yarım kol badi üstüne tulum giydirdim. Zıbın ve pijama giydirdim yA da badi üzerine alt üst takım. Hiç o hastane setlerindeki içlik falan kullanmadım. Battaniyeyi de ayrı alıcam. Cinsiyet farklı. Ayrıca tulumla tutması da çok kolay oluyor sırtı açılmıyor , ya da iç kıyafetleri bir birine karışıp içerde buruşmuyor .
Hay allah geçmiş olsun çok yağlı mıydı? Belki o rahatsız etti mideniziKızlar benim bu haftaya gelene kadar hiç midem bulanmadı. Bu akşam ilk defa bu saatte midem bulanmaya başladı. 15.hafta bitiyor. Sizce normal mi ? Ispanaklı börek yemiştim, acaba kız onu sevmedi de benden öcünü mü alıyor :)
Ben de öyle düşünüyorum inşallah olumlu da sonuçlanır. Teşekkür ederim içim biraz olsun rahatladı.Korkmayın, işinin ehli bir doktorsa riski yüksek değil. Etrafımda yaptıran duydum okudum, bir sorun yaşamamışlar. Yaptırın içiniz rahat etsin, bu şüpheyle gebelik yaşamak daha zor.
Umarım iyi haberler alırsınız durumu merak ediyorum ben de . Çok karmaşık bir şey yaşadığımız insan bir türlü rahat edemiyor. Ama en azından kromozomal bir hastalığı yok bebeğinizin o yüzden içinizi ferah tutun.Bizim CVS testimiz temiz çıktıktan sonra gittiğimiz doktor çok güven vermedi açıkçası. Yani normal kadın doğum doktoruydu. Dediğim gibi Kars'ta imkanlar kısıtlı olduğu için burda söylenen şeylere çok inanasımız gelmiyor. Şimdi CVS temiz çıktı diye bebekte herhangi bir problem yok anlamına mı geliyor inan ki bilmiyorum. Kars'taki doktor bebekte ben bir şey görmüyorum dedi. Bı İzmir'e gideyim. Orda iyi bir doktora gözükecem. Yazarım inşallah buraya gelişmeleri
Amin inşallahAz kaldı geçecek inşallah
Canim normal bence , bende bulantısız geçirdim hamileliği şükür ama 16.-17. hafta civari akşamları bi kac gun bulanti yaşadım, annemde hamileliginde bir kere kusmuş oda 16 larda demisti, uzun süren bisey degil geçiyor merak etme, sabah değil akşam oluyordu banada, cok aciktirmadan yemeğini yeKızlar benim bu haftaya gelene kadar hiç midem bulanmadı. Bu akşam ilk defa bu saatte midem bulanmaya başladı. 15.hafta bitiyor. Sizce normal mi ? Ispanaklı börek yemiştim, acaba kız onu sevmedi de benden öcünü mü alıyor :)
yaa ne diyim bilemedim canım olsun sen çocuklarına öyle yapmazsın işteAyy ne guzel şansının kıymetini bil benim annem dogum günleri hariç düşünüp Bi çıtçıtlı badi almışlığı yoktur
Çok teşekkürler canım sağlıkla bitirelim bu süreciCanim normal bence , bende bulantısız geçirdim hamileliği şükür ama 16.-17. hafta civari akşamları bi kac gun bulanti yaşadım, annemde hamileliginde bir kere kusmuş oda 16 larda demisti, uzun süren bisey degil geçiyor merak etme, sabah değil akşam oluyordu banada, cok aciktirmadan yemeğini ye
Ben magnorm kullaniyorum canim suya atilan tablet tadi asiti kacmis fanta gibiay ben hiç rahatlayamadım bıktım kabızlıktan mahvoldum. magnezyumlu toz vermişti tadıda berbat ben içince kusuyorum onu o yüzden rahatlıyamıyorum da fitil vermişti onu da kullanmıyorum
Aynen hastane cikisi olayi gereksiz bencede o paraya ne tulumlar alinirBence ki ben öyle yapmayı düşünüyorum, 0-3 ay 5-8 takım yeter . 2 ay giyer bunları. Sonra da 3-6 ay giydiririm . Tulumlar da olur takım yerine içine zıbınla . Ben hastane çıkışı takımlarını sevmiyorum pratik ve gerekli gelmiyor bana . Zıbınlar tulumlar 2 li takımlar almayı düşünüyorum
Cnaim zaten icine giymesi icin beyaz zibinlardan aliyoruz onlarca bi tane ondan uzerine bi tulum bi sapka yeterli bence hastane cikislari ozellikle o 10 parcali olanlar cok fazla urun iceriyor cogu kullanilmiyor bileHastane çıkışları kullanışlı değilse ilk kıyafetlerini nasıl ayarlamayı düşünüyorsunuz?
Ben aşırı bilgisizim bu konularda, o yüzden almıyorum
H&m de tulumlar 250'den başlıyor, hastane çıkışları 400Aynen hastane cikisi olayi gereksiz bencede o paraya ne tulumlar alinir
Ama ben hep 3-6 ay aldım. Çok çabuk büyür boşuna almış olma dediler. Aldım dediğim bir yıl önce Muharrem ayında niyet edip almıştık eşimle, daha yeni eşim kendisi ben bunu alıcam deyip aldı 5li zıbınCnaim zaten icine giymesi icin beyaz zibinlardan aliyoruz onlarca bi tane ondan uzerine bi tulum bi sapka yeterli bence hastane cikislari ozellikle o 10 parcali olanlar cok fazla urun iceriyor cogu kullanilmiyor bile
Benim baktigim hastane cikislari 700-800 civariydi icime sinenler o paraya gayet guzel tulumlar alinabilirH&m de tulumlar 250'den başlıyor, hastane çıkışları 400nerden bulup alıyonuz bize de el atın
O kadar parayı vermek de mantıklı değil haklısın. Bir de isimli hastane çıkışı yaptıranlar var mesela. Bilemiyorum ben her açıdan çok kararsızım o nedenle pişman olmamak için almıyorumBenim baktigim hastane cikislari 700-800 civariydi icime sinenler o paraya gayet guzel tulumlar alinabilir
Aynen oyle chakraya bakmistim ben hastane cikisi olarak cok fazla geldi 1 ay anca giyecek yavrularimiz belkide hic gerek yok dedim o yuzden. Fotograf cekimi falan dusunmuyorum ben o yuzden goturmem sanirim zaten medicanada carsaflar falan oyle desenli degil duz beyaz diye biliyorum yeterde artar bile banaO kadar parayı vermek de mantıklı değil haklısın. Bir de isimli hastane çıkışı yaptıranlar var mesela. Bilemiyorum ben her açıdan çok kararsızım o nedenle pişman olmamak için almıyorum
Bir de çoook erken, daha çok zaman var ama doğumda hastaneye kendinize özel nevresim götürecek misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?