2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
haha yok kuzum ya bosver kulaklarını tıka böyle şeylere kendi hevesin varsa yaptiracaksan yaptır ama diğer türlü her kafadan bir ses çıkar eklerim tabi resimleri müsait Bi zamanda çok cici şeyler var ya
Ben de şimdi ilkim bebeye baktım bayıldım bayıldım hepsine alışveriş için ayrıntılı ultrasonu bekliyorum

Hastaneye çuvalla para ödeyip doğum paketi alıyoruz bi de kendi nevresimimi filan götüremem valla. Sağolsunlar bebeğin hastane çıkış setine kadar veriyolar o kadar parayı alınca tabi. Hatta doğum sonrası annenin kuaför makyözü bile var pakette

Hahahah paket içeriği çok güzelmiş

Her hafta baska biseyle karsilasiyoruz vallahi gecen hafta bacaklarim agriyordu bu haftada kabizlik basladi magnezyum takviyesi biraz rahatlatiyor kabizligi ama yinede cok feci durumlar bakalim onumuzdeki hafta neyle ugrasicaz
bana da bugün magnosit yazdı canım hap formunda günde 2 kere al dedi
sen ne kullanıyorsun kramplara faydası oldu mu

Merhaba doğumu medicana da mı yapacaksınız? Doğum paketi ya da sağlık sigortanız mı var?

Kızlar mrb doktordan ciktim simdi cinsiyetimiz kizzz 3 erkekten sonra prensesim geliyor çok şükür çok dua ettim çok istedim biliyorsunuz dua edenlerden de Allah razı olsn rabbim herkesin gönlüne göre versin
Ayy nasıl sevindim hadi bakalım gözünüz aydın Allah gönlünüze göre verdi

merhaba acaba hangi hastaneye ve dr a gidiyorsunuz ?ben de ankaradayım henzü bir doktorum yok
Ümit Korucuoğlu’na gidiyorum ilk çocuğumda da takipler ve doğum için ona gitmiştim. Şimdi Tobb hastanesiyle anlasmıs haftada 4 yarım gün orda muayene yapıyor ama ben kendi muayenehanesine gidiyorum.

Ümit Korucuoğlu’na gidiyorum ilk çocuğumda da takipler ve doğum için ona gitmiştim. Şimdi Tobb hastanesiyle anlasmıs haftada 4 yarım gün orda muayene yapıyor ama ben kendi muayenehanesine gidiyorum.
koru hastanesindeydi eskiden ümit hoca. Koru'da mı yaptınız ilk doğumu..ben koru ve tobb arasında kaldım..koruda doğum paketi fiyatı aldım ilknur selvi hocadan 15500..ümit hocayı da araştırıyorum. muayane ücreti doğum paketi ne kadar acaba?

benim bebeğimede 12. haftada kistik higroma dendi ve perinatolojıye gitmiştim özeldeki doktorumun tavsiyesiyle amiyosentez yapılması gerek dedi ve gittiğimde normal kontrolumde kalbının durdugunu öğrendim ama benım bebeğimin heryeri ödemdi ıkıncı gebeli,ğim için cok korkuyorum herkezın basına aynı sey gelcek die bırsey yok ben bu olayı yasayalı bır hafta oldu cok üzüldüm allahım kımseye yasatmasın neyden oldugunu bılmek istiyorum bılgı edınırsenız paylaşalım buradan kızlar

Çok teşşekür ederim. Tüm anneler sağlıklı olsun bebekleri... Kimseyi çocuğuyla sınamasın rabbim
benımde bebeğimin 11. haftasındaa aense kalınlığı 4.5 mm cıkmıştı doktorumuz fetal dna yada amiyosentez dedi bizde farklı doktorada gittik bır hafta sonrra oda baktı bu defa kafasının heryeri ödemdi kistik hıgroma dedi çam sakuya gönderdi orda perinatoloji baktı o zaman 14. haftalıktık kalbı durmustu bbebeğimin alaçla düşük yaptırıp kürtaja aldılar benı bir hafta once yasadım bunu rabbım kımseye yasatmasın yenıden anne olmak ıstıyorum

kızlar bilmediğim için soruyorum ilk bebeğim benimde hastane çıkış dediğiniz şey doğumdan hemen sonra giyilen bir şey midir

bu saydugınız doktorlar nerede hangı hastanede kızlar

Rabbim dayanma gücü versin, yeniden güzel duyguları tattırsın bu defa sağlıcakla inşallah

Haha süpermiş yaa hangi hastaneye gidiyorsunuz benim hastanede dogum paketinde varmi acaba böyle jestler sorayım bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…