2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Cnaim zaten icine giymesi icin beyaz zibinlardan aliyoruz onlarca bi tane ondan uzerine bi tulum bi sapka yeterli bence hastane cikislari ozellikle o 10 parcali olanlar cok fazla urun iceriyor cogu kullanilmiyor bile
Hastane çıkışı 1 tane olsun diye alicam ama öyle fahis fiyatlilardan değil 400 450 civarinda cok guzel takimlar var gerisini 5 li takımlardan alicam eldiven şapka önlük onlar çok kullanışlı oluyor trendyolda 120 180 arası çok güzel takımlar ekledim favorilerime ayrintili ultrason bekliyorum almak icinbide Eminönü turu yapicam siparişten önce bakalım hangisi uygunsa bi arkadaşım eminonune gitti yeni bir hastane çıkışı almış 350 ye dibim düştü

Ben ozel nevresim hastane süslemesi falan düşünmüyorum canım sadece bi kapı süsü yaptırabilirim bide gelenlere ikram icin çikolata falan olabilir zaten ramazanda dogum yapicaz bana 2 3 kişi ancak gelirse gelir o yüzden

Kızlar mrb doktordan ciktim simdi cinsiyetimiz kizzz 3 erkekten sonra prensesim geliyor çok şükür çok dua ettim çok istedim biliyorsunuz dua edenlerden de Allah razı olsn rabbim herkesin gönlüne göre versin
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağımıza alalım inşAllah

Özel bir şey yaptırmam zaten ama öyle bir söylediler ki hastane çarşafında yatmam çok abesmiş gibi hissettim
Hatta biri şey dedi ben yanına refakatçi gelirsem kendime özel getireceğim
Bana da çok gereksiz geliyor nevresim takımı vs. Geçenlerde kayınvalidemlere gittim orda akrabalar dedi yaptırman lazım diye şaşırıp kaldım ben de sadece kapı süsü ve çikolata düşünmüştüm halbuki
Kızlar mrb doktordan ciktim simdi cinsiyetimiz kizzz 3 erkekten sonra prensesim geliyor çok şükür çok dua ettim çok istedim biliyorsunuz dua edenlerden de Allah razı olsn rabbim herkesin gönlüne göre versin
Gözünüz aydın MaşAllah prensese sağlıkla gelsin

Favorilerini bizimle de paylaşır mısın önce biz alalım sana kalmasın diyormuşum

Ben ikili üçlü testleri yaptirmamistim ayrintili için 21.hafta içine randevu aldım yaptiricam
Tabi tabi canım girilmesinde fayda var , doktor gerçekten çok önemli

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağımıza alalım inşAllah
Allah razı olsn inslhh,

Çok sağolun Allah razı olsn

Ben magnorm kullaniyorum canim suya atilan tablet tadi asiti kacmis fanta gibi bi sekilde tek seferde iciyorum artik kabizliga tek careyi onda buldum
Ben hiç içemiyorum bembeyaz bi toz dilde tuhaf bir tat bırakıyor suya karıştırınca da berbat

ayyy canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla al bebişini kucağınaa

AA çok sevindim canım bende seni çok merak ediyodum Rabbim gönlüne göre verdi çok şükür çok mutlu oldum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

özelden mi devletten mi randevu aldınız acaba? kaç hafta öncesinde randevu alınması gerekiyor.hangi ilde yaşıypsunuz siz
Ben İstanbul da yaşıyorum özel de yaptıracağım kendi gittiğim hastanede var perinatolog devlet hastanelerinde de yapılıyor ama çok yoğunluk oluyormuş 4 5 hafta önce kadın doğuma gidip dosya açtırıp randevu alıyorsunuz ama her hastanede yok İstanbul daysaniz basaksehir çam sakura , çapa , Zeynep Kamil hastanelerinde var birde bezmialemde var orasıda yarı devlet yarı vakıf bir ücret alınıyor yine o yüzden ama ozeller kadar yüksek olmuyor

haha yok kuzum ya bosver kulaklarını tıka böyle şeylere kendi hevesin varsa yaptiracaksan yaptır ama diğer türlü her kafadan bir ses çıkar eklerim tabi resimleri müsait Bi zamanda çok cici şeyler var ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…