• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kızlar bir de neyi merak ediyorum, şimdi ben daha 14 haftalığım ama acaba bebeğim dış sesleri duyuyor mu ? Mesela müzik vs açtığımda acaba ses gidiyor mu :) sanırım daha çok erken
“6. ayın sonunda duyabilir, gebeliğin sonuna doğru da görmeye başlar.” Op. Dr. Banu Çiftçi böyle söylüyor😊

doktorumla konuştuğum şeyleri aktarayım size unutmadan. benim gibi kuyruk sokumu ağrısı yaşayan arkadaşlarım vardı. sebebi şuymuş; rahmi tutan 4 tane bağ varmış. 2 si kasıklarsan vajinal dudaklar kısmında, 1 i belde 1 i de kuyruk sokumunun orda olur dedi. rahim büyürken de bu bölgelerin ağrıması normal yapabilecek birşey yok dedi. ense kalınlığını ölçtü 1.6 mm dedi çok yerinde dedi beyninin odacıklarına flan baktı maşallah. sonra bacak arasını açtı ve cinsiyet belli dedi kesin erkek hocam şak diye gördünüz dedim görünmicek gibi değil maşallah şuan bile her açıdan belli oluyor dedii hahahhaha 😂😂😂😂 değişme ihtimali yok dedi ay çok güldük. 2 li test için kanı da verdim çıkacakmış 1 haftaya inşallah riskli birşey olmaz.
Ayy o kuyruk sokumu ağrısı bende de berbat canim sevindim normal olmasına Ay benimde çarşamba kontrolüm ins benimkide açarda görürüz hemen:KK68:

2AAEC264-4762-4188-B936-49ED0986EA3C.webp

5 kilo cok olmuss kizz sonlara dogru en cok aliniyormus karbonhidrati kessek yeter sankii
Ay evet ya malesef ilk gebeliklerim hiç böyle değildi doğuma yuvarlanarak gireceğim sanirim :skandal: Allah tan kilolu hamile kalmadım 53 le kalmıştım 58 im şimdi ama dikkat etmek lazım bakalım inş başarabilirsem :D

kızlar varmı bana tahmini olan 🌺 bizim tüp bebek oldğu için valla bi gisiydiyorm doktor diyor 12+2 bugun gittim 13+4 diyo sürekli değişiyor 😂 cinsiyet tahmininiz varmı acaba ❤️

Eklentiler

• 3EACF990-578E-4B14-B657-08AEF6B6A36A.webp
    3EACF990-578E-4B14-B657-08AEF6B6A36A.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 54
kızlar varmı bana tahmini olan 🌺 bizim tüp bebek oldğu için valla bi gisiydiyorm doktor diyor 12+2 bugun gittim 13+4 diyo sürekli değişiyor 😂 cinsiyet tahmininiz varmı acaba ❤️
Cinsiyetten hiç anlamıyorum ama Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canim :KK68: bugün kaç olması gerekiyordu ki değişti benim son iki gittiğim uyumluydu birbirine bakalim bu sefer nasıl olacak:KK49:

Cinsiyetten hiç anlamıyorum ama Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canim :KK68: bugün kaç olması gerekiyordu ki değişti benim son iki gittiğim uyumluydu birbirine bakalim bu sefer nasıl olacak:KK49:
amiin inşallah hepimiiiizi 🌺 hayırlı sağlıklı olsunda kızımda yok oğlumda 🌺 ama insan merak ediyor 🌺 ya aslında benim sat 13 temmuz peritlg 22 temmuz diyor takipte oldğum doktor ise 17 temmuz dedi 😂 hepsi farklı bir hesap söylüyor takipte oldğum doktora göre suan 13+5 gzöüküyor 😂

bazen hisseder gibi oluyorum ama emin olamıyorum. sonra oturup bekliyorum elim karnımda.acaba doğru mu hissettim yok sa psikolojik mi diye. devamı gelmiyo :KK43:
canım evet cok kücük oldukları için devamı gelmyo bence, ama arada bir tek hamle yokluyor gibiler :)

amiin inşallah hepimiiiizi 🌺 hayırlı sağlıklı olsunda kızımda yok oğlumda 🌺 ama insan merak ediyor 🌺 ya aslında benim sat 13 temmuz peritlg 22 temmuz diyor takipte oldğum doktor ise 17 temmuz dedi 😂 hepsi farklı bir hesap söylüyor takipte oldğum doktora göre suan 13+5 gzöüküyor 😂
Ultrason dan ultrasonada değişiyor canım yada geride olup haftasını yakalıyorlar öne geçiyorlar tahmini ölçümler olduğu için değişebiliyor hep :KK49: sağlıkla kucağımıza alalimda insallah:KK68:cinsiyeti bende çok merak ediyorum gece gündüz aklimda:KK55:

Günaydın kızlarrrrrrr, pazar sabahı erken kalkmak için bir sebep; hamile olmak. Cin cücüğü gibi her sabah erkenden 06.30-7 gibi uyanmaya başladım sizde de öyle mi? Öğleden sonra da deli gibi uykum geliyor, Allahtan evden çalışıyorum. Bir de üç gündür göbek deliğimin sol tarafına ellediğimde içerden çürümüş gibi bir acı hissediyorum sanırım genişlemeden dolayı, karnım da ağzımdan çıkmak üzere hep göbekli biriydim ama bu top gibi yukarı doğru yükseldi, gören direkt anlıyor.

Bizimkinin cinsiyeti çok erken ortaya çıktı 12. haftada tahmin yapmıştı doktorumuz, 13. haftada netleşti, genetik testle de kesinleştirmiş olduk.
şu sıralar en şikayet ettiğim konu o kadar erken kalkıyorum ki

Her turlusu zor ya isim bulmak bi omur tasiyacak cocuk bizim koydugumuz ismi 🐣
Aynen zaten anne babanın haklarından biri çocuk için güzel anlamlı isim bulmak bende güzel anlamlı olsun kulağa hoş gelsin derken bulamıyorum bulduklarımı çevreden illaki beğenmeyenler oluyo soğutuyor 2 arada kalıyorum hep o yüzden:KK12:en son kiz için Cemre erkek için Enes düşündüm nasıl sizce kizlar:KK66:

Insallah canim 🌸 ne guzel hayirli saglikli bi evlat olsun insallah🐣 Kiz kardes cok guzel bisey biz 3 kiz kardesiz arkadas sirdas hersey oluyo insana 🌸 Yok ya henuz ama esim isim konusunda cok israrci o da daha bilmiyo ama bana secenekler sunacakmis 😀 sen dusundun mu peki
gülşah içimize sindi benim de eşimin de 🙂

Back
X